HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


31 Μαρτίου 2021: Τι θα γίνει με τον Βαγγέλη Κήπου; Επανέρχεται στο νέο σχήμα της διοίκησης; Απο ποια θέση ευθύνης;


Την καλησπέρα μου στην παρέα! Ξεκίνησε πάλι δειλά-δειλά η αγορά, αλλά απ' ότι ομολογούν οι επιχειρηματίες, έχει πολύ δρόμο ακόμη μπροστά μέχρι να μπουν στη νέα κανονικότητα. Εάν βέβαια δεν υπάρξει νέο lockdown σύντομα.

Ας πάμε όμως στα δικά μας. Συνεχίζοντας το θέμα που ανοίξαμε την περασμένη εβδομάδα με την πορεία των εξελίξεων σε ότι αφορά τις αλλαγές των αντιδημαρχιών, και των προέδρων  κ.λ.π. σήμερα θα εξετάσουμε την περίπτωση του Βαγγέλη του Κήπου.

Θυμόμαστε όλοι όλα όσα έγιναν στο πρόσφατο παρελθόν με τον κ. Κήπου, για τα οποία μίλησε και ξεκαθάρισε την ομίχλη που εσκεμμένα κυκλοφορούσε έως τότε γύρω απο το θέμα αυτό, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Kapa News και την Kapa WebTV (δείτε την συνέντευξη του κ. Κήπου ΕΔΩ)

Σήμερα ο Βαγγέλης ξεπέρασε (απ’ ότι ομολογεί και ο ίδιος), τα προβλήματα υγείας που τον ταλαιπωρούσαν και είναι πάλι ετοιμοπόλεμος να προσφέρει τις υπηρεσίες του στον Δήμο Κατερίνης, και σε όποια θέση νομίζει ο Δήμαρχος ότι θα είναι χρήσιμος. Αυτή είναι η επίσημη δήλωση του ίδιου σε πρόσφατη συνομιλία που είχα μαζί του.

Ότι διαφορές και αν υπήρξαν στο παρελθόν με τον Κώστα Κουκοδήμο, σήμερα δεν υφίστανται. Η φιλία του με τον Κώστα είναι ισχυρότερη από όλα τα υπόλοιπα. Άλλωστε η φράση «Άφιλος δεν υπήρξα ποτέ» είναι του Βαγγέλη και τον χαρακτηρίζει. Ο ίδιος δηλώνει όποτε βρίσκει την ευκαιρία ότι στηρίζει τον Δήμαρχο δυνατά.

Ωστόσο όσοι γνωρίζουν προσωπικά τον κ. Κήπου ξέρουν καλά πως η μεγάλη του αδυναμία (και δύναμη συγχρόνως) είναι το παραλιακό μέτωπο. Δηλαδή, Κατερινόσκαλα, Παραλία και Κορινός (η παραλία του δηλ.). Άλλωστε από εκεί εκλέγεται τα τελευταία 17 χρόνια συνεχώς, εκεί είναι το σπίτι του και η επιχείρησή του και εκεί θεωρεί ότι οφείλει πολλά, και θέλει να υπηρετήσει τον τόπο και τους κατοίκους του.

Ο Δήμαρχος για την ώρα κρατά κλειστά τα χαρτιά του και τις αποφάσεις του για τον Βαγγέλη Κήπου, αλλά ένα είναι σίγουρο. Ότι τον περιλαμβάνει στον σχεδιασμό του, για το άμεσο μέλλον. Το πως, που και με ποιον τρόπο θα τον χρησιμοποιήσει θα το μάθουμε όταν εκείνος αποφασίσει.

Οι μέρες πλησιάζουν και η 31η Μαρτίου έρχεται όλο και πιο κοντά. Λίγη υπομονή ακόμη λοιπόν…

 

Πέτρος Σταθακόπουλος.-


Διαβάστε ακόμη:

ΕΚΤΑΚΤΟ! Ανεξαρτητοποίηση ΒΟΜΒΑ την Αναστασίας Μποστανίτη από το τοπικό του Ελατοχωρίου – Δείτε τους λόγους που παραιτήθηκε

Ο Αποστόλης Πόδας στα χνάρια του Γιώργου Νταντάμη έμμεσα προαναγγέλλει υποψηφιότητα για τον Δήμο της Κατερίνης;

Κουκοδήμος σε Τσιαμπέρα: «Δεν ανέχομαι την αχαριστία και την συκοφαντία. Καλή τύχη Νίκο»





Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια