HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Νέα διπλή βόμβα στον Δήμο Κατερίνης – Στο αυριανό δημοτικό συμβούλιο προβλέπεται σεισμός πολλών ρίχτερ!!!


Που το πάει ο Κουκοδήμος; Ξεκίνησε την θητεία του με 21 – 20 (δημ. Σύμβουλους) και θέλει την λήξει με 41 – 0 ;;; Αυτό δεν γίνεται!!!

Παρ’ όλα αυτά οι δύο νέες ανεξαρτητοποιήσεις που θ’ ανακοινωθούν αύριο στο δημοτικό συμβούλιο, θα ταράξουν αρκετά τα νερά της τοπικής κοινωνίας και του πολιτικού σκηνικού.  Τα πρόσωπα που θα δηλώσουν «ανεξάρτητοι» στο αυριανό δημοτικό συμβούλιο είναι πασίγνωστα και πολιτικά μάχιμοι στην Κατερίνη.

Το παρασκήνιο πάντως αναφέρει πως σε πολύ πρόσφατη συνάντηση δημοτικής ομάδας που συμμετέχει στο Δ.Σ. Κατερίνης, οι δύο άνδρες εμφανίστηκαν αποφασισμένοι ν’ ανακοινώσουν στον επικεφαλής του συνδυασμού την απόφασή τους, χωρίς ν’ αφήσουν περιθώρια περεταίρω συζήτησης.

Η ανακοίνωση τους αυτή μάλιστα, λέγεται ότι προκάλεσε μεγάλη εντύπωση, ίσως και κάποιους κλυδωνισμούς στην συνοχή της υπόλοιπης ομάδας. «Διαλυόμαστε…» λέγεται ότι φώναξε κάποιος στην ομάδα, στο άκουσμα της απόφασης των δύο δημοτικών συμβούλων.


Για να μην μακρηγορώ και σας κουράζω άλλο, ο λόγος γίνεται για τους κυρίους Λάζαρο Ντόντη και Δημήτρη Βαϊνά.  Οι δύο δημοτικοί σύμβουλοι του συνδυασμού «Πολίτες σε Δράση» θα δηλώσουν στο αυριανό δημοτικό συμβούλιο την ανεξαρτητοποίησή τους επίσημα.

Βέβαια όλοι γνωρίζουμε από την μέχρι τώρα ιστορία, το τι συμβαίνει συνήθως μετά την ανεξαρτητοποίηση των δημοτικών συμβούλων, αλλά αυτό είναι μια άλλη κουβέντα.

Τι συμβαίνει τελικά με τον Κώστα Κουκοδήμο; Που το πάει; Σχεδόν κάθε εβδομάδα ακούμε ή διαβάζουμε ανεξαρτητοποιήσεις και προσχωρήσεις δημοτικών συμβούλων και τοπικών προέδρων στον συνδυασμό του. Και η ουρά δεν λέει να τελειώσει

Μάλιστα, εγκυρότατες πηγές αναφέρουν πως λίαν συντόμως άλλοι δύο δημοτικοί σύμβουλοι του Χιονίδη οδεύουν προς την πόρτα της εξόδου, την οποία θυμίζω ότι άνοιξε πρώτος ο Κώστας ο Τσιουκάνης την Άνοιξη του 2020 και από τότε χάσαμε τον λογαριασμό. Οι «Πολίτες σε Δράση» μετατρέπονται σιγά-σιγά με τις μέχρι τώρα εξελίξεις, αλλά και αυτές που έρχονται σε «Πολίτες σε Απόδραση».

Πάντως, η εξέλιξη αυτή δυσκολεύει αλλά και περιορίζει ακόμη περισσότερο τις επιλογές του Σάββα Χιονίδη για το πολιτικό του μέλλον. Η επανεκλογή του στην Βουλή πλέον μοιάζει να γίνεται μονόδρομος, και σίγουρα θα ρίξει το βάρος του εκεί τον επόμενο καιρό, μια και οι πρόωρες εθνικές εκλογές φαίνεται να είναι προ των πυλών.

Όσο για τα αίτια που έφεραν αυτές τις εξελίξεις, είναι αντικείμενο άλλου κειμένου που θα διαβάσετε στην Kapa News τις επόμενες ημέρες…

Μείνετε συντονισμένοι…



Διαβάστε ακόμη...

Σκληρό μπρα ντε φερ στους κόλπους του ΣΥΡΙΖΑ Πιερίας για το ψηφοδέλτιο – Πυρετός διεργασιών και συγκρούσεων


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια