HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


O Περικλής Χατζηγιάννης θυμάται στιγμές από τα 40 και πλέον χρόνια της δημοσιογραφίας που υπηρετεί… (βίντεο)


Για πρώτη φορά ίσως εδώ και πολλά χρόνια, ο γνωστός και καταξιωμένος συντοπίτης μας δημοσιογράφος Περικλής Χατζηγιάννης, άλλαξε θέση, και από οικοδεσπότης γίνεται φιλοξενούμενος του Πέτρου Σταθακόπουλου, παραχωρώντας μια άκρως ενδιαφέρουσα συνέντευξη.

Το βιογραφικό και η προσφορά του Περικλή Χατζηγιάννη είναι γνωστή, γι’ αυτό και η κουβέντα προχώρησε σε πράγματα που ο πολύς ο κόσμος δεν τα γνωρίζει. Ο κ. Χατζηγιάννης θυμάται την πιο αστεία στιγμή της καριέρας του, που έγινε και viral σε όλη τη χώρα, αλλά και την πιο συγκινητική στιγμή, που ήταν τόσο έντονη για εκείνον και τους συνεργάτες του, ώστε δεν την ξέχασε, και δεν θα την ξεχάσει ποτέ στη ζωή του όπως ομολογεί ο ίδιος.

Ειλικρινής, αληθινός και αυθεντικός ο Περικλής Χατζηγιάννης, όχι μόνο δεν δίστασε ν’ απαντήσει σε όλες τις ερωτήσεις μου, όσο δύσκολες και αν ήταν, αλλά ανέβασε την συζήτηση ένα επίπεδο παραπάνω, καταθέτοντας πράγματα για τον ίδιο που δεν ήταν μέχρι σήμερα ευρέως γνωστά.

Μπορεί να είναι ενεργός και να υπηρετεί την δημοσιογραφία 32 ολόκληρα χρόνια από την πρώτη γραμμή, αλλά στην ερώτηση μου για το πότε σχεδιάζει να «κρεμάσει την πένα του», εκείνος απαντάει: «Όσο θα μπορώ να γράφω, θα είμαι παρών. Η δημοσιογραφία είναι μικρόβιο, αλλά και μεράκι μαζί…»

Ολόκληρη η συνέντευξη στο βίντεο που ακολουθεί:



Δείτε ακόμη:






Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια