HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Απόστολος Ζέρβας: "ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΑΣΟΚ"


Μετά το 1981 οι κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ έθεσαν τις βάσεις για την Οικονομική και Πολιτική χρεωκοπία διότι δημιούργησαν ένα τεράστιο κομματικό κράτος δίχως αξιολόγηση , έλεγχο και λογοδοσία ..

Εδραίωσαν στην Ελληνική κοινωνία την αναξιοκρατία , την ισοπέδωση , την κρατικίστικη νοοτροπία και συμπεριφορά ακόμη και σε άτομα που δεν ήσαν Δημόσιοι Υπάλληλοι ..

Ταυτόχρονα φοροδιαφυγή και διαφθορά άρχισαν να μεγεθύνονται , ενώ το Δημόσιο Χρέος ως ποσοστό του ΑΕΠ εκτινάχθηκε από 27 % επί Κωνσταντίνου Καραμανλή στο 67 % στα τέλη του 1989 .

Οι σοσιαλιστές ανακάλυψαν και διέδωσαν την πολυτελή διαβίωση και το life style ..

Στον ευρύτερο Δημόσιο τομέα έθρεψαν ένα κομματικό συνδικαλισμό , ενώ στον Ιδιωτικό έπνιξαν οποιαδήποτε υγιή επιχειρηματική πρωτοβουλία αναδεικνύοντας νέους κρατικοδίαιτους businessmen ..

Κατά την διάρκεια της αποτυχημένης οκταετίας του Σημίτη , εισήλθαν από την Ευρωπαϊκή Ένωση στα Κρατικά Ταμεία τα μεγαλύτερα ποσά χρημάτων μέσω δανείων - επιχορηγήσεων - αποκρατικοποιήσεων και από την απάτη του Χρηματιστηρίου ..

Θεωρήθηκε επίτευγμα η είσοδος της Ελλάδος στην Οικονομική και Νομισματική Ένωση με την βοήθεια της Δημιουργικής στατιστικής και λογιστικής ..



--------------------

* Ο κ. Απόστολος Ζέρβας είναι συνταξιούχος Παιδίατρος, σπούδασε Ιατρική στο ΑΠΘ, διετέλεσε επιστημονικός συνεργάτης της Παιδιατρικής Κλινικής του ΑΧΕΠΑ επί 7ετία και Σύμβουλος στο Υπουργείο Υγείας την περίοδο 2004 - 2009 επί Κυβερνήσεως Κώστα Καραμανλή.


Διαβάστε ακόμη:






Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια