HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Δυναμικά και με φόρα μπαίνει στην κούρσα των δημοτικών εκλογών ο Χρήστος Κομπατσιάρης ανακοινώνοντας καθημερινά υποψήφιους


Φαίνεται πως ο Χρήστος Κομπατσιάρης μπήκε δυναμικά στον προεκλογικό αγώνα για την διεκδίκηση του Δήμου Πύδνας-Κολινδρού, σε πείσμα κάποιων που ακόμη διαδίδουν φήμες πως τελικά δεν θα τα καταφέρει να τερματίσει.

Ο κυριότερος λόγος της διάδοσης αυτής τη φήμης είναι ότι προφανώς η υποψηφιότητα του Χρήστου Κομπατσιάρη χαλάει «την σούπα» και τα σχέδια μερικών.

Μετά το δυστυχές συμβάν στα Τέμπη και αποδίδοντας τα δέοντα στο γεγονός, αλλά και στα θύματα του δυστυχήματος, ο Κομπατσιάρης επανέρχεται προσηλωμένος και αποφασισμένος στον αγώνα του ανακοινώνοντας 2 ακόμη δυνατούς υποψήφιους αυτή την εβδομάδα, που ακόμη δεν τελείωσε.

Πρόκειται για τον Αναστάσιο Πουτουρίδη από τ’ Αλώνια Πιερίας, ο ποίος θεωρείται δυνατός παίκτης, με δύο θητείες στο βιογραφικό του ως τοπικός σύμβουλος των Αλωνίων. Ο έτερος υποψήφιος του Χ. Κομπατσιάρη που ανακοίνωσε είναι ο κ Θωμάς Θεοχάρης από την Παλιόστανη, επίσης έμπειρος στην αυτοδιοίκηση, αφού και αυτός την υπηρέτησε από την θέση του προέδρου της τοπικής κοινότητας Παλιόστανης.

Δείτε τις ανακοινώσεις του:





Διαβάστε ακόμη:



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια