HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Ο Νίκος Πέλλας στην ομάδα του Κομπατσιάρη – Στόχος πια η πρώτη Κυριακή για τον υποψήφιο Δήμαρχο


Ακόμη και αν κάποιος παραβλέψει ή προσπαθήσει απαξιώσει (πράγμα που είναι αδύνατο γιατί είναι οφθαλμοφανές) το γεγονός ότι ο υποψήφιος Δήμαρχος Πύδνας-Κολινδρού κ. Χρήστος Κομπατσιάρης είναι ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ υποψήφιος που ανακοινώνει καθημερινά (ή σχεδόν καθημερινά) συμβούλους, ρίχνοντας μια ματιά στα ονόματα καταλαβαίνει ότι το σχέδιό του πλέον είναι να… «καθαρίσει» τις εκλογές από την πρώτη Κυριακή.

Μια ακόμη απόδειξη της παραπάνω θεωρίας είναι η χθεσινή ανακοίνωση του Νίκου Πέλλα ως υποψήφιου δημοτικού συμβούλου στο πλευρό του Κομπατσιάρη. Όσοι γνωρίζουν την ανθρωπογεωγραφία της περιοχής καταλαβαίνουν ότι η εν λόγω υποψηφιότητα, σε τον συδυασμό όλων των ονομάτων που ακούστηκαν μέχρι σήμερα, δίνει στην «Ανανέωση & Δημιουργία» ένα πολύ σοβαρό και άνετο προβάδισμα.

Οι φήμες μάλιστα λένε, πως ο Παναγιώτης Καζάς έχει αποσυρθεί από τις φετινές εκλογές παρ’ ότι είχε κάνει επίσημη ανακοίνωση πριν από ένα μήνα περίπου, γι’ αυτό πια, ο Χρήστος Κομπατσιάρης, στοχεύει καθαρά στην πρώτη Κυριακή. Άλλωστε με τρεις υποψήφιους τώρα, όλα είναι στο τραπέζι και όλα είναι εφικτά.

Δείτε την ανακοίνωση του Νίκου Πέλλα:


Διαβάστε ακόμη:




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια