HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Κάνει την Βόρεια Πιερία να παραμιλάει καθημερινά ο Χ. Κομπατσιάρης – Δείτε ποιον ανακοίνωσε σήμερα!!!


Φαίνεται να κινείται έξυπνα και στρατηγικά ο Χρήστος Κομπατσιάρης στην Βόρεια Πιερία, δυναμώνοντας τον συνδυασμό του καθημερινά με ονόματα της περιοχής που όχι μόνο χρήζουν εκτίμησης από τους εκεί δημότες, αλλά σε προηγούμενε εκλογικές αναμετρήσεις ήταν τα «δυνατά χαρτιά» άλλων συνδυασμών.

Σήμερα το πρωί ο Χρήστος Κομπατσιάρης ανακοίνωσε επίσημα την υποψηφιότητα του Τάσου Λούκα, πρώην υποψήφιος σύμβουλος με τον συνδυασμό του κ. Λαγδάρη και έλαβε 449 ψήφους. Δείτε την ανακοίνωση:


Σημειώστε ότι μετά τον γιο του κ. Χλεμέ και τον γιο του πρώην δημάρχου κ. Καλύβα είναι ο τρίτος κατά σειρά υποψήφιος που προσχωρεί στον συνδυασμό του Κομπατσιάρη. Μάλιστα σ’ ένα ρεπορτάζ που έκανε η Kapa News στην Β. Πιερία πρόσφατα διαπίστωσε ότι οι δημότες εκεί αποφάσισαν (σε μεγάλο ποσοστό) να κάνουν την επανάστασή τους στις φετινές αυτοδιοικητικές εκλογές. Η φράση «Φτάνει με τους «γραμματιζούμενους και τους πολιτικάντιδες! Ήλθε η ώρα να δώσουμε το τιμόνι σε ανθρώπους που γνωρίζουν τον δήμο και δεν φοβούνται την δουλειά! Δεν φοβούνται να λερώσουν τα χέρια τους!!!»  ακούγεται όλο και πιο συχνά απο τα χείλη πολλών δημοτών στις συζητήσεις τους στα καφενεία και όχι μόνο. Ίσως αυτός να είναι και "άσσος" στο μανίκι του Χ. Κομπατσιάρη που θα του δώσει τελικά την πρωτιά.

Το έχω γράψει αρκετές φορές μέχρι σήμερα, ωστόσο δεν κουράζομαι να το επαναλάβω ακόμη μια φορά.  Ο Χρήστος Κομπατσιάρης πλέον αποτελεί φαβορί στον αγώνα της διεκδίκησης του δημαρχικού θώκου στην Βόρεια Πιερία και πλέον γίνεται δύσκολος (για τους αντιπάλους του) παίκτης.

Μην θεωρήσετε έκπληξη το πέρασμα του στον δεύτερο γύρο (την δεύτερη Κυριακή δηλαδή) και μάλιστα με υψηλό ποσοστό,  ίσως και πρώτο).


Γράφει & υπογράφει



Διαβάστε ακόμη:







Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια