HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Προβάδισμα στο παιχνίδι των εντυπώσεων (και όχι μόνο) φαίνεται να έχει ο Χρ. Κομπατσιάρης στη Βόρεια Πιερία


Μπορεί η κουβέντα τελευταία να επικεντρώνεται στην κεντρική πολιτική λόγω των επερχόμενων εθνικών εκλογών, ωστόσο και στη αυτοδιοίκηση το ενδιαφέρον παραμένει μεγάλο.

Παρακολουθώντας πότε μέσα από τα social media και πότε μέσα από διάφορα ρεπορτάζ την κίνηση των υποψηφίων Δημάρχων στην Βόρεια Πιερία, βλέπω ότι μέχρι στιγμής (μέσα σ' ένα μήνα περίπου) ο Χρήστος Κομπατσιάρης είναι αυτός που επιδεικνύει την μεγαλύτερη κινητικότητα, τόσο με τις ανακοινώσεις των υποψηφίων του (έχει ήδη φτάσει τους 10), όσο και μέσα από τις συναντήσεις του με δημότες του Δήμου του. Για την ιστορία θυμίζω ότι η επίσημη ανακοίνωση για την υποψηφιότητά του έγινε στις 14 Φεβρουαρίου 2023 (διαβάστε εδώ).

Επίσης βλέπω (και ακούω) μια ιδιαίτερη αποδοχή του κόσμου, και όσο ο Κομπατσιάρης συνεχίζει να δημιουργεί τέτοια δυναμική γύρω απ’ το όνομά του, τόσο περισσότερος κόσμος συγκεντρώνεται δίπλα του. Αυτό βέβαια εξηγείται και επιστημονικά, αλλά και πολιτικά. Γενικά η ψυχολογία του κόσμου τον θέλει να συντάσσεται με τον νικητή αφ’ ενός, και αφ’ ετέρου φαίνεται πως ο κόσμος αρχίζει να σκέφτεται πως αφού από τους πολιτικούς μέχρι τώρα δεν είδαν κάποιο ιδιαίτερο όφελος, μήπως είναι καιρός να βάλουν μπροστά έναν άνθρωπο της κοινωνίας που δεν φοβάται την δουλειά, ξέρει από πρώτο χέρι τις ανάγκες της καθημερινότητας των δημοτών και είναι ενεργό μέλος της κοινωνίας, αφού βρίσκεται καθημερινά μέσα σ’ αυτήν και συναναστρέφεται μαζί τους συνεχώς;

Δεν ξέρω τι από τα 2 ισχύει στο Δήμο Πύδνας – Κολινδρού, εκείνο που βλέπω όμως είναι πως ο Χρήστος Κομπατσιάρης χαίρει της αποδοχής των συμπατριωτών του. 

Βέβαια, ο δρόμος για τις κάλπες είναι ακόμη μακρύς (6 γεμάτοι μήνες έως την 8η Οκτωβρίου), και τα δεδομένα θ’ αλλάξουν αρκετές φορές έως τότε, και ιδιαίτερα μετά το πέρας των εθνικών εκλογών, ωστόσο για την ώρα η εικόνα δείχνει το παραπάνω συμπέρασμα. Ίσως οι συνυποψήφιοι του Κομπατσιάρη κρατούν ακόμη τις δυνάμεις τους; Δεν ξέρω. Αλλά υπάρχει και το ενδεχόμενο μέχρι ν’ αποφασίσουν να ξεκινήσουν κι εκείνοι τον προεκλογικό τους αγώνα, ο Χρήστος ο Κομπτσιάρης να είναι ήδη πολύ μπροστά…

Ο χρόνος είναι ακόμη μπροστά και θα δούμε πολλά ακόμη σ’ αυτόν τον αγώνα.


Γράφει & υπογράφει



Διαβάστε ακόμη:





Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια