HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Ο κύβος ερρίφθη! Είναι πλέον και επίσημο! Ο Χρήστος Κομπατσιάρης θα είναι υποψήφιος Δήμαρχος στις επόμενες εκλογές!!! (βίντεο)


Την σημερινή μέρα διάλεξε, για τους δικούς του λόγους, ο πρώην πρόεδρος των Δημοτικών Υπαλλήλων Πιερίας, κ. Χρήστος Κομπατσιάρης, για ν’ ανακοινώσει επίσημα την υποψηφιότητά του ως Δήμαρχος για τον Δήμο Πύδνας-Κολινδρού! (
φωτογραφίες από την εκδήλωση δείτε με κλικ ΕΔΩ)

Με τρεμάμενη φωνή από την συγκίνηση, ο Χρήστος Κομπατσιάρης ανακοίνωσε από το βήμα την παραίτησή του από την θέση του προέδρου του Συλλόγου Δημοτικών Υπαλλήλων Πιερίας, και παράλληλα ανακοίνωσε την πολυσυζητημένη υποψηφιότητά του ως Δήμαρχος για τον Δήμο Πύδνας-Κολινδρού.

Δείτε το βίντεο για να μπείτε στο κλίμα που επικράτησε σήμερα στην εκδήλωση:

Όπως πολύ εύκολα μπορεί να καταλάβει κάποιος, η σημερινή ανακοίνωση της υποψηφιότητας του Χρήστου Κομπατσιάρη, η οποία μάλλον είναι και η τελευταία υποψηφιότητα για τον Βόρειο Δήμο, ανακατεύει την πολιτική κατάσταση στην περιοχή και αλλάζει τον πολιτικό χάρτη. Τις εξελίξεις θα τις δούμε σύντομα αφού θα παρακολουθούμε την πορεία του προεκλογικού αγώνα στην Βόρεια Πιερία από κοντά.

Σε κάθε περίπτωση ο Χρήστος Κομπατσιάρης με την σημερινή του ανακοίνωση έδωσε τις απαντήσεις που όλοι περίμεναν, έβαλε φρένο στα διάφορα πολιτικά σενάρια που τον ήθελα δευτεραγωνιστή, ενώ είναι πρωταγωνιστή πια, και βούλωσε τα στόματα που τον αμφισβητούσαν μέχρι χθες.

Εμείς, υ συντακτική ομάδα της Kapa News, ευχόμαστε στον κ. Κομπατσιάρη, καλή δύναμη και καλή επιτυχία στον αγώνα του.


Γράφει & υπογράφει

Πέτρος Σταθακόπουλος.-


Δείτε ακόμη:

Οι 2 σίγουρα «κλειδωμένες» υποψηφιότητες για την Αντιπεριφέρεια είναι αυτές! Για τους υπόλοιπους 8 θα περιμένετε…

Η Αναστασία Μποστανίτη μπαίνει δυναμικά στον προεκλογικό αγώνα στο πλευρό του Κώστα Κουκοδήμου

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια