HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Και ο Καλύβας πάει με Κομπατσιάρη;;;


Μεγάλη έκπληξη προκάλεσε σήμερα στην τοπική κοινωνία της Βόρειας Πιερίας, η ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook του υποψηφίου Δημάρχου Δήμου Πύδνας-Κολινδρού κ. Χρήστου Κομπατσιάρη, με την οποία ουσιαστικά ανακοίνωσε επίσημα την υποψηφιότητα του Νίκου Καλύβα, γιο του πρώην Δημάρχου και δημοτικού συμβούλου του Βαγγέλη Λαγδάρη κ. Γιώργου Καλύβα.

Όσοι γνωρίζουν την ανθρωπογεωγραφία του τόπου, καταβαίνουν πως ο εως σήμερα ενεργός και μαχητικός Γιώργος καλύβας , κάνει στην άκρη και ανοίγει τον δρόμο στη νέα γενιά (τον γιο του), προκειμένου να κάνει κι εκείνος με την σειρά του  την πορεία του στο τοπικό πολιτικό σκηνικό.

Παρατηρώντας παράλληλα πιο προσεκτικά την πρόσφατη ανακοίνωση του Βαγγέλη Λαγδάρη με τους «50 ανακοινώσιμους συμβούλους» που έδωσε στην δημοσιότητα στις 24 Μαΐου (διαβάστε εδώ) το όνομα του εν ενεργεία και μέχρι στιγμής συνοδοιπόρο του Λαγδάρη, κ. Γ. Καλύβα, δεν υπήρχε στην εν λόγω λίστα.

Δείτε την σημερινή ανακοίνωση του Χ. Κομπατσιάρη

Υποδέχομαι με μεγάλη χαρά στον συνδυασμό μας έναν νέο συμπολίτη μας, με φρέσκες ιδέες και όραμα για τον τόπο μας τον κ Νικόλας Γ. Καλύβας.

Γεννήθηκε, ζει και εργάζεται σαν ταχυδρομικός πράκτορας στα ΕΛΤΑ Κολινδρού έχοντας στην ευθύνη του άλλες 6 κοινότητες του δήμου μας Δήμος Πύδνας Κολινδρού (Παλαιόστανη, Καστανιά, Καταχάς, Λιβάδι, Παλιάμπελα, Μεγάλη Γέφυρα). Είναι απόφοιτος ΤΕΦΑΑ του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης.

Επι σειρά ετών δραστηριοποιείται στο χώρο της εστίασης σε μαγαζιά Κολινδρού, Αιγινίου και Μακρυγιάλου ως DJ, προσφέροντας ανιδιοτελώς τις υπηρεσίες του σε διάφορες κοινωνικές εκδηλώσεις. Υπήρξε μέλος της ποδοσφαιρικής ομάδας ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΟΛΙΝΔΡΟΥ F.C. και του Γ.Α.Σ ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΜΑΚΡΥΓΙΑΛΟΥ  Μακρύγιαλος Πιερίας, Makrygialos Pierias στον οποίο εργάστηκε και ως προπονητής . Επίσης εργάστηκε πολλές περιόδους ως γυμναστής/δάσκαλος στο Κολυμβητήριο Κολινδρού.

Η ανάρτησή του:

Το έχουμε γράψει αρκετές φορές μέχρι σήμερα, αλλά δεν κουραζόμαστε να το επαναλάβουμε ακόμη μια φορά. Ο Χρήστος Κομπατσιάρης πλέον αποτελεί φαβορί στον αγώνα της διεκδίκησης του δημαρχικού θώκου στην Βόρεια Πιερία και πλέον γίνεται δύσκολο (για τους αντιπάλους του) παίκτης.

Μην θεωρήσετε έκπληξη το πέρασμα του στον δεύτερο γύρο (την δεύτερη Κυριακή δηλαδή) και μάλιστα με υψηλό ποσοστό )ίσως και πρώτο).




Διαβάστε ακόμη:

Δήμος Δίου-Ολύπου: Γιατί ο Γουλάρας τηρεί «σιγή ασυρμάτου»; Μήπως δεν θα κατέβη στις εκλογές τελικά ή ετοιμάζει εκπλήξεις που…

Εδώ λέμε αλήθειες… Νέα εκπομπή με τον Πέτρο Σταθακόπουλο




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια