HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Η Αντιδήμαρχος Μαρία Ναβροζίδου ανοίγει τα χαρτιά της και αποκαλύπτει τα σχέδιά της για τον Τουρισμό στην Β. Πιερία


Τον Μακρύγιαλο Πιερίας επισκεφθήκαμε, προκειμένου να συναντηθούμε με τη Αντιδήμαρχο της νέας διοίκησης του Δήμου Πυδνας – Κολινδρού, κ. Μαρία Ναβροζίδου, και να συζητήσουμε μαζί της την σημερινή κατάσταση του Δήμου, αλλά και τα μελλοντικά της σχέδια στον τομέα του Τουρισμού κυρίως.

Η κυρία Ναβροζίδου μας φιλοξένησε στο γραφείο της στο Δημαρχείο του Μακρυγιάλου, όπου μας παραχώρησε μια ενδιαφέρουσα συνέντευξη που μπορείτε να παρακολουθήσετε στο παρακάτω βίντεο, και κατόπιν μας ξενάγησε στον Μακρύγιαλο δείχνοντας μας τις ομορφιές της περιοχής.



Ένα ασφαλές συμπέρασμα που μπορεί να βγει από την επίσκεψή μας ωστόσο, είναι ότι μπορεί αυτό τον καιρό να υπάρχει μια οικονομική δυστοκία στον Δήμο Πυδνας-Κολινδρού, μπορεί να είναι ακόμη νωρίς για να έχει η νέα διοίκηση μια ικανή εικόνα της κατάστασης που παρέλαβε, ωστόσο έχει ανθρώπους με όρεξη για δουλειά και αρκετά οικονομικά εργαλεία προκειμένου να εργαστεί αποτελεσματικά για την ανάπτυξη του τόπου.


Από την άλλη, φαίνεται πως οι δημότες έχουν δώσει μια σιωπηρή ανοχή χρόνου στη νέα διοίκηση, ενώ παράλληλα δείχνουν να έχουν την διάθεση να συνεργαστούν μαζί της και να την βοηθήσουν στο έργο της.

Παρακολουθήστε στο παρακάτω βίντεο ολόκληρη την ενδιαφέρουσα συνέντευξη της κυρίας Μαρίας Ναβροζίδου:



Δείτε ακόμη:


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια