HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Μια Αμερικανίδα έχει την πιο σπάνια αλλεργία: «Δεν μπορώ να κάνω μπάνιο, ούτε να ιδρώσω»


Μια γυναίκα από τη Νότια Καρολίνα δεν μπορεί να κάνει ντους λόγω μιας εξουθενωτικής και πολύ περίεργης αλλεργίας στο νερό, η οποία της προκαλεί αφόρητη φαγούρα.

Η 22χρονη πάσχει συγκεκριμένα από υδατογενή κνίδωση, μια παραλλαγή της κνίδωσης που προκαλεί εξάνθημα μετά την έκθεση στο νερό. Η πάθηση αυτή είναι εξαιρετικά σπάνια με μόλις 37 καταγεγραμμένες περιπτώσεις στην ιατρική βιβλιογραφία.

Όταν η Montefusco κάνει ντους ή έρχεται με άλλο τρόπο σε επαφή με το νερό, βιώνει έντονη φαγούρα, η οποία μπορεί να διαρκέσει έως και μία ώρα.

«Νιώθω σαν η φαγούρα να βρίσκεται βαθιά κάτω από την επιφάνεια του δέρματός μου», περιγράφει η φτωχή κοπέλα. «Προσπαθώ με κάθε τρόπο να μην έχω φαγούρα, αλλά δεν μπορώ να κάνω αλλιώς, πρέπει να ζήσει με αυτό».

Μάλιστα, αξίζει να αναφερθεί ότι δεν υπάρχει κανένας τρόπος να ανακουφιστεί η κοπέλα από την φαγούρα και κανένα φάρμακο δεν μπορεί να δώσει λύση στο πρόβλημα της. «Πρέπει απλώς να το ξεπεράσω», περιέγραψε η Montefusco. «Γρατζουνάω το δέρμα μου με δύναμη και αυτό μου προκαλεί περισσότερο πόνο».

Σύμφωνα με την nypost.com, η κάτοικος της Νότιας Καρολίνας παρατήρησε για πρώτη φορά τη δερματική υδροφοβία της όταν ήταν 12 ετών, αλλά η κατάστασή της συνέχισε να επιδεινώνεται με την πάροδο των ετών. Πήγε τελικά στο γιατρό τρία χρόνια αργότερα, οπότε και διαγνώστηκε με την προαναφερθείσα πάθηση.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια