HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Φωτογραφίες «πριν και μετά» από κλινική στην Τουρκία δεν πείθουν κανέναν! – «Μήπως του έβαλαν άλλο κεφάλι;»


Πάρτι γίνεται στο διαδίκτυο με μια κλινική πλαστικής χειρουργικής στην Τουρκία που δημοσίευσε τα αποτελέσματα επεμβάσεων που πραγματοποίησε σε ασθενείς, καθώς αυτοί φαίνονται τουλάχιστον 30 χρόνια νεότεροι!

Με αναρτήσεις της στο λογαριασμό της στο Instagram, η κλινική δείχνει πώς ήταν οι ασθενείς πριν και μετά τις αισθητικές επεμβάσεις, περιγράφοντας παράλληλα τα είδη των επεμβάσεων που πραγματοποίησαν.

Τα αποτελέσματα είναι τόσο εντυπωσιακά που οι ασθενείς δείχνουν απίστευτα νεότεροι και… άλλοι άνθρωποι! Τουλάχιστον, αυτό πιστεύουν οι χρήστες στα social media που έσπευσαν να κατακεραυνώσουν την τουρκική κλινική.

Η απίστευτη μεταμόρφωση του Μάικλ



Σε μία μάλιστα περίπτωση, αυτή του Μάικλ, η κλινική υποστηρίζει ότι πραγματοποίησε λίφτινγκ προσώπου, βλεφαροπλαστική κάτω βλεφάρου, βλεφαροπλαστική άνω βλεφάρου, αφαίρεση του λίπους στα μάγουλα, ρινοπλαστική και μεταμόσχευση μαλλιών. Κι όπως μπορεί να δει κανείς, η μεταμόρφωση είναι εντυπωσιακή.

Τρελάθηκαν οι χρήστες στα social – «Μεταμορφώθηκε τον εγγονό του»

Όμως οι χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης αδυνατούν να πιστέψουν πως είναι αλήθεια το τελικό αποτέλεσμα και αναρωτιούνται αν πρόκειται για «τρολάρισμα».

«Μπορεί κάποιος να μου πει, είναι νόμιμο όλο αυτό ή μας τρολάρουν όλους;» ρώτησε κάποιος με έναν άλλον να αναρωτιέται: «Μήπως του έβαλαν άλλο κεφάλι;» αλλά και «είναι η μεταμόσχευση κεφαλιού που έλεγαν τις προάλλες στις ειδήσεις». Ένας ακόμη σχολίασε: «Από Ρόμπερτ Ντάουνι Σίνιορ έγινε Ρόμπερτ Ντάουνι τζούνιορ». «Μεταμορφώθηκε στον εγγονό του» έγραψε κάποιος ακόμη.



Άλλοι έσπευσαν να σχολιάσουν τις διαφορές που βλέπουν στο πριν και το μετά, με κάποιον να λέει ότι κατάφεραν να αλλάξουν ακόμη και το χρώμα των ματιών του, ενώ ορισμένοι ακόμη παρατήρησαν διαφορές στα αυτιά.

Άλλοι αστειευόμενοι αναρωτήθηκαν εάν προσπαθεί να διαφύγει από τον νόμο ή από κάποιο καρτέλ εξ’ ου και η απίστευτη αυτή μεταμόρφωση ενώ ένας ακόμη σχολίασε: «Από ποιο έγκλημα προσπαθεί να ξεφύγει; Αποκλείεται!».

Η ασθενής που από μεσήλικας έγινε 20άρα

Αντίστοιχα είναι τα σχόλια και σε μία ακόμη ασθενή, η οποία πριν υποβληθεί σε αισθητικές επεμβάσεις δείχνει όπως μια τυπική 50άρα, ωστόσο το μετά είναι τελείως διαφορετικό, καθώς μοιάζει το πολύ μέχρι 30 ετών.



Και πάλι εδώ τα σχόλια ήταν αιχμηρά, με πολλούς να παρατηρούν ότι το χρώμα των ματιών της πρώτης γυναίκας είναι καστανό ενώ στη δεύτερη είναι πράσινα.




Τι λένε οι ειδικοί – Είναι δυνατόν οι αισθητικές επεμβάσεις να αλλάξουν τόσο πολύ έναν άνθρωπο;

Η Daily Mail πάντως, επικοινώνησε με κορυφαίους πλαστικούς χειρουργούς θέλοντας να μάθει εάν θα μπορούσαν πραγματικά να επιτευχθούν τόσο δραματικές αλλαγές στην εμφάνιση.

Ένας εξ αυτών, ο Δρ. Νάιτζελ Μέρσερ, ο οποίος ειδικεύεται στην χειρουργική αναδόμηση του προσώπου, δήλωσε ότι η «ποιότητα του δέρματος» των φωτογραφιών είναι ύποπτη. «Αν κοιτάξετε την υφή του δέρματός του στην εικόνα πριν, μπορείτε να καταλάβετε ότι αυτός ο άνδρας είτε ήταν καπνιστής είτε είναι αρκετά μεγάλος σε ηλικία. Στην εικόνα μετά έχει το δέρμα ενός 35χρονου και αυτό δεν είναι δυνατόν» είπε.

Παράλληλα πρόσθεσε: «Το πρόσωπό του έχει εντελώς διαφορετικό σχήμα και δεν μπορώ να πιστέψω ότι μπορείς να το κάνεις αυτό μόνο με την αφαίρεση του λίπους από τα μάγουλα».

Ένας άλλος πλαστικός χειρουργός, ο Μαρκ Μίκαηλ δήλωσε: «Ακόμη και σε έναν δυστοπικό κόσμο όπου ήταν δυνατόν να γίνει αυτό με χειρουργική επέμβαση θα έπρεπε να κάνουν περισσότερες επεμβάσεις από όσες ισχυρίζονται ότι έκαναν».



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια