HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Βρετανία: Ακουσαν τις 3 γυναίκες να ουρλιάζουν πριν τις σκοτώσει με τη βαλλίστρα - Ψάχνουν το κίνητρο


Σοκ έχει προκαλέσει στο Ηνωμένο Βασίλειο η δολοφονία τριών γυναικών με βαλλίστρα από έναν 26χρονο άνδρα ο οποίος βρίσκεται στα χέρια των Αρχών.

Ο 26χρονος Κάιλ Κλίφορτ μπήκε στην οικία των τριών γυναικών και τις τραυμάτισε θανάσιμα με το κίνητρο προς το παρόν να παραμένει άγνωστο.

Τα θύματα, η 61χρονη Κάρολ, η 28χρονη Χάνα και η 25χρονη Λουίζ ήταν η σύζυγος και οι δύο κόρες του τηλεσχολιαστή του BBC, Τζον Χαντ. Το ζευγάρι είχε άλλη μία κόρη.

Ο δράστης ήταν γνωστός της οικογένειας -και μάλιστα στο παρελθόν είχε σχέση με ένα από τα θύματα.

Χθες γείτονες αποκάλυψαν ότι ο Κλίφορντ είχε σχέση με τη μικρότερη κόρη των Χαντ, Λουίζ, αλλά τον χώρισε πριν από μια εβδομάδα.

Ο χωρισμός τους λέγεται ότι την αναστάτωσε τόσο πολύ που πρόσφατα έπεσε με το αυτοκίνητό της σε έναν στύλο έξω από το σπίτι της οικογένειας.

Εντοπίστηκε σε νεκροταφείο

Ο 26χρονος Κάιλ Κλίφορντ εντοπίστηκε να κρύβεται σε κοιμητήριο κοντά στην περιοχή του Γκόρντον Χιλ .

Βίντεο ντοκουμέντο που δείχνει τον πρώην στρατιώτη Κάιλ Κλίφορντ, να φεύγει από το σημείο της τριπλής δολοφονίας στο Χερτφορντσάιρ της Βρετανίας, δόθηκε στη δημοσιότητα.

Ο Επίτροπος Αστυνομίας και Εγκληματικότητας του Hertfordshire, Τζόναθαν Ας-Έντουαρντς, σε δήλωσή του το περιέγραψε ως «τρομερό περιστατικό» και τόνισε ότι οι σκέψεις του είναι με την οικογένεια και τους φίλους των τριών γυναικών που σκοτώθηκαν. «Ο θάνατός τους αναμφίβολα προκάλεσε σοκ στην τοπική κοινότητα του Χερτφορτσάιρ» είπε και πρόσθεσε ότι ενημερώνεται από την αστυνομία.

Η Daily Mail δημοσίευσε βίντεο με τον ένοπλο δράστη, πρώην στρατιώτη και πρώην σύντροφο της 25χρονης Λουίζ, Κάιλ Κλίφορντ.

Σε αυτό, φαίνεται ο Κλίφορντ να φεύγει από το σπίτι των θυμάτων, αφού τις είχε δέσει και σκοτώσει, κουβαλώντας ένα μεγάλο αντικείμενο, τη βαλλίστρα, όπως τονίζει το βρετανικό μέσο, τυλιγμένο με ένα λευκό σεντόνι.

Ακούστηκαν ουρλιαχτά

Σοκαριστικές είναι οι λεπτομέρειες που έρχονται στο «φως» για όσα προηγήθηκαν του μακελειού.

Σύμφωνα με την Daily Mail, οι 3 γυναίκες καλούσαν απελπισμένα σε βοήθεια

Όπως περιέγραψαν γείτονες της οικογένειας άκουσαν κραυγές, αλλά νόμιζαν πως ήταν παιδιού.

Δείτε το βίντεο:



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια