Τρεις ημέρες απομένουν, ώστε Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ να μάθουν τους πιθανούς αντιπάλους τους στον 3ο προκριματικό γύρο του Champions και Europa League αντίστοιχα.
Ο Παναθηναϊκός μία μέρα πριν το ματς με τη Ρέιντζερς Tρίτη (22/7) στο πλαίσιο του 2ου προκριματικού γύρου του Champions League, θα μάθει τους πιθανούς αντιπάλους του, εφόσον προκριθεί την Τρίτη.
Την Δευτέρα επίσης (21/7) και ώρα 14:00, ο ΠΑΟΚ θα γνωρίζει επίσης ποιον θα αντιμετωπίσει στο Εuropa League.
Ακόμα και αν ο Παναθηναϊκός αποκλειστεί από τη Ρέιντζερς, θα βρίσκεται στη κλήρωση του 3ου προκριματικού γύρου για το Europa League, θα τοποθετηθεί όμως στο group των «ανίσχυρων», σε αντίθεση με τον ΠΑΟΚ, ο οποίος θα είναι στους «ισχυρούς»
Αναλυτικά οι πιθανοί αντίπαλοι του Παναθηναϊκού
Μπραν – Ζάλτσμπουργκ
Φενέρμπαχτσε
Σερβέτ – Βικτόρια Πλζεν
Νις
Αναλυτικά οι πιθανοί αντίπαλοι του ΠΑΟΚ
Λουγκάνο – Κλουζ
Τσέλιε – ΑΕΚ Λάρνακας
Βόλφσμπεργκερ
Φρέντρικσταντ
Σερβέτ – Βικτόρια Πλζεν (Η ηττημένη ομάδα από τον 2ο προκριματικό του Champions League)
Μπραν -Σάλτσμπουργκ (Η ηττημένη ομάδα από τον 2ο προκριματικό του Champions League)
Αναλυτικά οι πιθανοί αντίπαλοι του Παναθηναϊκού στο Europa League
Μπεσίκτας – Σαχτάρ
Λέφσκι Σόφιας – Μπράγκα
Μίντιλαντ – Χιμπέρνιαν
Μπάνικ Οστράβα – Λέγκια
Αντερλεχτ – Χάκεν
Σερίφ Τιρασπόλ – Ουτρέχτη












0 Σχόλια
Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!