HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Κατερίνη: Αυτό το βίντεο πρέπει να το δείτε όλοι!!! Δεν υπάρχει…!!!


Ταλαιπωρήθηκα αρκετά, ομολογώ, μέχρι να βρω τι θα γράψω σαν εισαγωγή για την παρακάτω συνέντευξη που θα δείτε το βίντεο που ακολουθεί.
Στο τέλος όμως σκέφτηκα ότι το καλύτερο απ’ όλα θα ήταν να αναφέρω τις εντυπώσεις μου από αυτή μου την εμπειρία, ελπίζοντας ότι θα σας βάλω, έστω και για λίγο, στο κλίμα που έζησα εγώ κατά την διάρκεια της συνέντευξης.

Η ημέρα λοιπόν που έγινε η συνέντευξη ήταν μια μέρα που νομίζω ότι δύσκολα (αν όχι καθόλου), θα ξεχάσω στο μέλλον. Κατ’ αρχάς τόσο το γύρισμα, όσο και το μοντάρισμα της συνέντευξης έγινε εξ ολοκλήρου από την Vatoum Productions, αφού αυτή ήταν η αρχική συμφωνία και η μοναδικός τους όρος που έθεσαν από την αρχή. Και φυσικά τον δέχθηκα ευχαρίστως. Το μόνο που έφερα εγώ σ’ αυτήν την συνέντευξη ήταν οι ερωτήσεις μου και η αφεντομουτσουνάδα μου. Όλα τα υπόλοιπα τα έκαναν τα παιδιά, και το αποτέλεσμα όπως θα δείτε είναι μοναδικό!!!

Όσο για τα γυρίσματα έχω να πω μόνο τούτο. Μπορεί να ξόδεψα πάνω από 5 ώρες στα γυρίσματα με τα παιδιά, αλλά το γέλιο και η διασκέδαση που μου χάρισαν άξιζε τον κόπο και τον χρόνο. Είχα να διασκεδάσω έτσι, πιστέψτε με, πολλά χρόνια. Ίσως, κάποια στιγμή μου κάνουν την χάρη και μου δώσουν ένα ακόμη βίντεο με τα παρασκήνια για να σας δώσω μια γεύση του τι εννοώ. Θα δούμε. Πρέπει ακόμη να σας πω, ότι όλα έγιναν με μια κάμερα, αλλά με πάρα πολύ επαγγελματισμό. Αν και η παρέα της Vatoum Production θεωρεί τον εαυτό της ως ερασιτέχνες (και μάλλον εννοούν «εραστές της τέχνης») δούλεψαν πραγματικά, ως επαγγελματίες μαζί μου.

Κλείνοντας, θα τολμήσω μια πρόβλεψη γι’ αυτά τα παιδιά, αν και δεν το συνηθίζω κάτι τέτοιο. Βλέπω ότι αν συνεχίσουν αυτό που κάνουν, έτσι όπως το κάνουν, πολύ σύντομα, θ’ ανοίξουν τόσο πολύ τα φτερά τους και θα πετάξουν τόσο ψηλά, που θα κάνουν περήφανους όλους όσους τους πίστεψαν, τους βοήθησαν και τους αγάπησαν, αλλά και αυτή την ίδια την πόλη που τους γέννησε!!! Προσωπικά τους το εύχομαι ολόψυχα, γιατί πράγματι το αξίζουν. Καλή επιτυχία παιδιά!!!


Υ.Γ. Παρακαλώ όλους τους φίλους και συναδέλφους bloggers να κοινοποιήσουν αυτή τη συνέντευξη στα δικά τους μέσα, για να γνωρίσει όσο περισσότερος κόσμος γίνεται την Vatoum Production και την δουλειά τους. Αξίζει τον κόπο. Σας ευχαριστώ εκ των πρότερων για την συνεργασία σας…!!!






Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια