HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Η ΝΔ δεν δίνει χρίσμα = γενικός χαμός. Μποξ Κουκοδήμου – Χιονίδη ως και την τελευταία ημέρα του χρόνου. Μπαρμπαγεωργόπουλος με Κουκοδήμο, Σιαμάγκας με Χιονίδη. Νίκη στα σημεία για τον Σάββα, που δείχνει ότι κλείδωσε την επιλογή του για το βουλευτικό ψηφοδέλτιο στο πρόσωπο της Έφης Μπάσδρα. Ο δεύτερος σταυρός στον Λευτέρη; Πλήγμα στον Κωνσταντόπουλο, άδειασμα στον Σάββα ή ξυπόλητος στα αγκάθια ο Θάνος; Ανήσυχος ο μπαρμπα Γιάννης, γκολ ο Λιακόπουλος


Καλησπέρα και… Χρόνια μας Πολλά, ρε παιδιά! Όλο λέω να σταματήσω να ασχολούμαι και όλο με τσιγκλάνε αυτοί οι κακοί άνθρωποι και δεν με αφήνουν... Αφήστε με πια ν’... αγιάσω! Είμαι εγώ τώρα τέτοιες μέρες να γράφω γι’ αυτά; Τέλος πάντων…

Τα μάθατε εεε; Σήμερα το πρωί ο Κώστας ο Κουκοδήμος έριξε και επίσημα πια στο προεκλογικό τραπέζι τον Θάνο τον Μπαρμπαγεωργόπουλο. Το ξέρετε… και αυτό, από εδώ γράφτηκε πρώτη φορά! Όσοι μας παρακολουθείτε καιρό, (όπως μου λέτε) σίγουρα το έχετε διαβάσει πριν καιρό…

Ο Θάνος λοιπόν, κατεβαίνει πια ΚΑΙ επίσημα ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στο πλευρό του φίλου μου του Κώστα Κουκοδήμου, στην Κατερίνη. Χαμός στην πόλη ρε φίλε… Εδώ θα παλέψουν καμιά 15αριά για 5 – 7 θέσεις, με το πλεονέκτημα να παραμένει στους ανθρώπους του βουλευτικού γραφείου του Κώστα. Κι εσύ θα με ρωτήσεις τώρα… Μα έχει ελπίδες ο Θάνος; Τι να σου πω ρε φίλε… Μακάρι, γιατί είναι καλό παιδί και αγωνιστής. Τον γνωρίζω και προσωπικά και τον θεωρώ και πολύ καλό μου φίλο… Πάντως, καλή κίνηση από τον Κώστα, που εδώ που τα λέμε, πήρε ένα επώνυμο στέλεχος Κωνσταντόπουλου!

Μετά από αυτό το πρωινό νέο όμως, παίχτηκε σήμερα ένας μικρός αγώνας μποξ ανάμεσα σε Κουκοδήμο και Χιονίδη. Έτσι το βίωσα εγώ. Η παρακάτω πληροφορία μας έρχεται ως σίγουρη: Ο Θόδωρος Σιαμάγκας θα είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον Σάββα Χιονίδη! Ο άνθρωπος της Έφης της Μπάσδρα ( εγώ προσωπικά, δεν πιστεύω ότι μάλωσαν όπως λέγεται, δεξί της χέρι ήταν) κατεβαίνει με τον Σάββα. Για όσους δεν ξέρουν, ο Θόδωρος είναι πολύ ισχυρός, επί χρόνια στον στενό πυρήνα Κουκοδήμου! Οι πιθανότητές του να εκλεγεί με τον Σάββα είναι μειωμένες, αλλά θα δώσει ώθηση στον συνδυασμό και θα φέρει ψηφοδέλτια που δεν είχε τουλάχιστον σήμερα. Δεν το λες και λίγο. Εεεε;;;

Για να είμαστε λοιπόν αντικειμενικοί, ο Σάββας κέρδισε τον σημερινό αγώνα, με νίκη στα σημεία.
Επίσης, με τον Σιαμάγκα στο ψηφοδέλτιο Χιονίδη, φαίνεται ότι κλειδώνει οριστικά η στήριξη του Σάββα στην Έφη τη Μπάσδρα. Ναι, πουλάκια μου... ναι... έχουμε και τα βουλευτικά που θα τρέξουν παράλληλα... Όπου να ‘ναι σκάει και αυτό…!!! Υπομονή για 1-2 μήνες κάντε και θα τ’ ακούσετε και αυτά…. Η Έφη λοιπόν, έδωσε στον Σάββα τον Θόδωρο, όπως μου λένε, και ο Σάββας θα τη στηρίξει ανοικτά, έχοντας επιρροή και από Μπασδραίους που μάλλον είναι μαζί του.

Ερώτηση: Ο δεύτερος σταυρός θα πάει στον Λευτέρη αν κατέβει για βουλευτής; Η θα αδειαστεί ο Λευτέρης και ο Σάββας θα παίξει με Άννα Μάνη και Έφη Μπάσδρα; (Εσείς πείτε ότι θέλετε. Εγώ λέω πως ο Μάκης ο Παπαδημητρίου και η Αννούλα του θα είναι με τον Σάββα. Έτσι φαίνεται από εδώ που βρίσκομαι εγώ τώρα).

Πίσω στον Θάνο τον Μπαρμπαγεωργόπουλο. Η κάθοδος του με τον Κουκοδήμο λέτε να είναι πλήγμα για τον γιατρό, τον Κωνσταντόπουλο; Λέγεται πως ο Γιώργος του τηλεφώνησε προ καιρού και τον «αποκλήρωσε». Ισχύει; Δεν ξέρω… Αν όμως δεν ισχύει, τότε ο Θάνος επιφέρει πλήγμα στον Σάββα, μιας και θα γίνει ευθεία μετατόπιση ψήφων προς Κουκοδήμο. Αν όμως όντως ο Γιώργος του μπλοκάρει τους ψηφοφόρους του Θάνου, τότε κινδυνεύει να βρεθεί ξυπόλητος στα αγκάθια. Φίλε Θάνο, ΠΡΟΣΟΧΗ!!!

Mε όλα αυτά εύλογα ανησυχεί και ο φίλος μου ο μπαρμπα Γιάννης ο Κουρινιώτης. Έχει βρει τον μπελά του με τις 3 υποψηφιότητες. Η ΝΔ δεν δίνει χρίσμα ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ... ακούει το κοντό και το μακρύ του καθενός και απλώς κάνει υπομονή... Βάστα γερά Γιάννη!!!

Πάντως σήμερα γκολ έβαλε και ο Λιακόπουλος. Αλλά για αυτό θα σας γράψω την Τετάρτη, και πιστέψτε με θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον…!!!

Άντε βρε… Καλή Χρονιά να ‘χουμε όλοι!



Γράφει & Υπογράφει

Ο πανικός, η ασχετοσύνη και η βλακεία έχουν πια αναλάβει το τιμόνι στη Βόρεια Πιερία, αφού πλέον είναι οφθαλμοφανές ότι οι ανεπαρκείς υποψήφιοι αντιπολιτευόμενοι δήμαρχοι του Βαγγέλη Λαγδάρη, δεν πείθουν πια κανέναν δημότη….

ΑΠΟΛΥΤΗ ΔΙΚΑΙΩΣΗ: Ο Μπιτόπουλος από Τζιτζικώστα σε... Κώστα! Το πρώτο πραγματικά μεγάλο όνομα Κουκοδήμου, που απαντά στον Λιακόπουλο (αν και ο Καρπούζας είναι πιο δυνατός, αντικειμενικά). Ο Στέφανος στην Κατερίνη ή τα Πιέρια; Θα βρει υποψήφιο πρώτης γραμμής και ο Νταντάμης; Τι λέει ο Λευτέρης ο Μωυσιάδης;

Αφήστε μας, ρε παιδιά, να κάνουμε Χριστούγεννα! Ρε φίλε Χάρη Τζαμακλή, ντε και καλά έπρεπε παραμονές Χριστουγέννων να κάνεις κλειστή σύσκεψη στο σπίτι σου για να οργανώσεις τη στήριξη του Γιώργου Νταντάμη; Γιατί επιμένεις να τον στηρίζεις; Αφού σου είπε ο άνθρωπος, δεν θέλει τον Σύριζα (ή μήπως τον θέλει και σου ζήτησε να οργανωθείς;)



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια