HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Προσωπική επίθεση του Πόλυ Παπαγεωργίου στον Θόδωρο Παυλίδη μετά τα υπονοούμενα Παυλίδη για τη διφορούμενη δήλωση Νταντάμη. Μπορεί ο Πόλυς να είναι δεξιός και να κατεβαίνει με ψηφοδέλτιο που στηρίζεται από τον Σύριζα, αυτό όμως δεν τον εμποδίζει να κουνάει το δάκτυλο στον Παυλίδη, για τη δικιά του πολιτική τοποθέτηση. Με Σουρή απάντησε ο Θόδωρος...


Καλημέρα σας! Με μεγάλη συμμετοχή το χθεσινό συλλαλητήριο για την Μακεδονία στην Κατερίνη εεε; Μπράβο σας και μπράβο μας ρε παιδιά! Στείλαμε ένα πολύ δυνατό μήνυμα εκεί έξω. Ελπίζουμε να πιάσει τόπο και να μας μιμηθούν και άλλες πόλεις… Πάμε στα δικά μας τώρα…

Συνεχίζεται ο θόρυβος σχετικά με τη δημοσίευση Νταντάμη το βράδυ της Κυριακής. Αυτό το διφορούμενο "Έλληνες εναντίον Ελλήνων στο όνομα της Μακεδονίας! Μαύρισε η Δημοκρατία μας. Μαύρισε η ψυχή μας!" τελικά προκάλεσε σωρεία αντιδράσεων. Όπως έγραψα χθες (εδώ το κείμενο), ιδιαίτερα σκληροί ήταν με τον Γιώργο ο Θόδωρος ο Παυλίδης και ο Δημήτρης ο Κεραηλίδης.

Τον Γιώργο υπερασπίστηκαν η Χριστίνα η Σιδηροπούλου, ο Συριζαίος Γιώργος Κυτίδης και άλλοι. Αλλά στον Θόδωρο επιτέθηκε προσωπικά ο Πόλυς ο Παπαγεωργίου. Μπορεί ο Πόλυς να είναι δεξιός που κατεβαίνει με ψηφοδέλτιο που έχει πάρει τη στήριξη του Σύριζα, όμως αυτό δεν τον εμποδίζει να κουνάει το δάκτυλο στον Παυλίδη. (Να πω εδώ ότι ο Πόλυς ήταν και ανάμεσα σε αυτούς που πρόσφατα έκαναν κάτι πολύ αξιόλογο και μπράβο του, ξέρει αυτός).

Ο Πόλυς έγραψε για τον Θόδωρο: "Εσύ Θόδωρε πήρες τελικά πίσω την ταυτότητα σου από τον Κυριάκο;" και ανέβασε και τη φώτο που βλέπετε εδώ:


Ο Θόδωρος του απάντησε σα να μιλάει σε Συριζαίο...

"Γ.Σουρης 2012.Δυστυχια σου Ελλας ..(που εχει καποιους σαν εσας)Την ταυτοτητα Πολυ δεν την δινουν στο καφε.Εγω την εχω δεν την εδωσα καπου..εσυ ψαξε να βρεις την δικη σου Ταυτοτητα...εγω θα την δωσω οπου χρειαστει αρκει να φυγετε εσεις..."


O Πόλυς ανταπάντησε "Ασυναρτησίες" και ο Λάζος ο Παπαπέτρου (μελλοντικός υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον Γιώργο τον Νταντάμη) έκανε like. Μετά ο Πόλυς το συνέχισε το θέμα... ποστάρησε μία φωτογραφία του με τον Μητσοτάκη και έγραψε "Να σου θυμίσω που είναι η δική μου ταυτότητα. Εσύ ψάξε καλύτερα να δεις αν την έχεις σίγουρα μαζί σου."

Ο Θόδωρος δεν ανταπάντησε, όπως ούτε και ο Πόλυς δεν απάντησε στα υπονοούμενα για τον Σύριζα.

Θα υπάρξει λέτε συνέχεια; Για να δούμε…


Γράφει & Υπογράφει
Πέτρος Σταθακόπουλος.-


Διαβάστε ακόμη:

Σκληρό κτύπημα Χιονίδη κατά Νταντάμη με αφορμή τη συμφωνία των Πρεσπών και τη διφορούμενη δήλωση του Γιώργου που έχει τη στήριξη του Σύριζα. "Κάτι νεότευκτοι... Πες μας ξεκάθαρα αυτή είναι η γραμμή και τη στηρίζουμε, δεν είναι κακό... Όχι και με τον χωροφύλαξ και με τον αστυφύλαξ και ειρήνη υμίν... Έτσι γίνεται η πολιτική, ούτε με κωλοτούμπες, ούτε με μισόλογα, ούτε με υπεκφυγές".

Σκληρή επίθεση Θόδωρου Παυλίδη προς Γιώργο Νταντάμη με αφορμή το Μακεδονικό και την "ενδιαφέρουσα" ανάρτηση του Γιώργου. "Τελικά συμφωνείς με τις Πρέσπες ή όχι; Εμείς στο ΠΑΣΟΚ αποφασίσαμε. Εσείς;" Στο ίδιο μήκος κύματος και ο Δημήτρης Κεραηλίδης, με ακόμη πιο σκληρά υπονοούμενα. Στο πλευρό του Γιώργου η Χριστίνα Σιδηροπούλου, ο Συριζαίος Γιώργος Κυτίδης και άλλοι.

Αποκλειστικό: Αποκηρύσσει το ΚΙΝΑΛ και το παλιό ΠΑΣΟΚ ο Γιώργος Νταντάμης; Ενώ βγάζει φώτο με συριζαίους και δεξιούς, αρνήθηκε να βγάλει φώτο με το ΚινΑλ! + η άρνηση Κιναλ σε Νταντάμη και Παυλίδη

Ο πρώην υποψήφιος βουλευτής της ΔΗΜΑΡ στην Πιερία, ο Γιάννης ο Αμοιρίδης, τι λέει για το θέμα της Μακεδονίας και τον Δημαρ-ίτη Θεοχαρόπουλου που θα ψηφίσει υπέρ των Πρεσπών;

Κάποιοι κάνουν εκλογές, και κάποιοι δουλεύουν ασταμάτητα στην Βόρεια Πιερία καταθέτοντας ψυχή και σώμα…


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια