HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Καλώς ήρθε το δολάριο! Ο Γιώργος Νταντάμης μαζεύει 250 – 500 Ευρώ από τους συμβούλους του! Θα τα χρησιμοποιήσει στην προεκλογική του εκστρατεία, δεν θα τα δώσει στον Σύριζα. Ο Σάββας όμως δεν ζητάει! Ο Κώστας επίσης δεν νομίζω να τους ζητάει... Ούτε και ο Θανάσης...


Καλησπέρα τα παιδιά! Έμειναν σχεδόν 3 μήνες μέχρι τις εκλογές και από ότι καταλαβαίνω τα λεφτά θα είναι ζητούμενο για τους περισσότερους υποψηφίους δημάρχους, στην Κατερίνη και όχι μόνο. Το θέμα αυτό το προσεγγίζει καθένας τους και διαφορετικά...

Για τον Κώστα τον Κουκοδήμο ακούω ότι δεν έχει ανάγκη από λεφτά, το αντίθετο. Λέγονται και ακούγονται πολλά στην πιάτσα, αλλά αποδείξεις δεν έχω, οπότε πάω παρακάτω.

Για τον Θανάση τον Λιακόπουλο ακούω πως είναι ο πιο σφικτός των εκλογών. Δεν έχει πολλά, δεν ξοδεύει πολλά, δεν ζητάει από άλλους, ποντάρει στις δικές του δυνάμεις, δεν θέλει να υποχρεωθεί φαίνεται. Αν κάνει σωστά ή αν το φάει το κεφάλι του, ο χρόνος θα δείξει.

Για τον Σάββα τον Χιονίδη λέγονται και ακούγονται πολλά στα καφενεία, (ξέρετε για τα καφενεία εεε;;;) όμως επίσης δεν έχω αποδείξεις, άρα πάλι προχωράω.

Για αυτόν που ξέρω σίγουρα είναι ο φίλος μου ο Γιώργος ο Νταντάμης. Είναι πολλά χρόνια μπροστά ο Γιώργος, δεν μασάει και δεν καταλαβαίνει κανέναν και τίποτε. Γι’ αυτό τον παραδέχομαι… Για να πω τη μαύρη μου αλήθεια, είναι ο μόνος που ξέρει πραγματικά από εκλογές και το αποδεικνύει καθημερινά.

Πριν μερικές εβδομάδες, έκοψαν λέει, εκεί στον συνδυασμό του Γιώργου την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους στο ξενοδοχείο Παρκ, του φίλου μου υποψηφίου του Στέργιου Μπουσνάκη. Πολύς λαός έδωσε το παρόν, δημοτικοί, τοπικοί σύμβουλοι... ένας χαμός... Όπως λέει ο Γιώργος, πλησιάζει τα 150 - 200 άτομα στο ψηφοδέλτιο του. (Καμιά 60αριά θα είναι οι δημοτικοί, οι άλλοι θα είναι τοπικοί, ο Γιώργος λέει ότι έχει γεμίσει παντού). Μπράβο και μαγκιά του! Πάντα τέτοια!

Όλα καλά με την πίτα, μια χαρά έμαθα πως πέρασαν τα παιδιά. Δεν εμφανίστηκε κάποιος βουλευτής του Σύριζα, από ότι έμαθα. Επίσης, παρά το ότι ήταν το θέμα των ημερών τότε, δεν έγινε κάποια ιδιαίτερη αναφορά για τη Μακεδονία. Και πως να γίνει άλλωστε όταν ο Γιώργος έχει την επίσημη στήριξη του Σύριζα και πολλούς Συριζαίους στο ψηφοδέλτιο του. Αν πει κάτι κατά των Πρεσπών, βλέπω να τον κατσαδιάζει δημόσια ο Κώστας ο Χατζηιωαννίδης, με τον Κώστα τον Μανιάτη να είναι στην αναμονή για να πάρει σειρά.

Και αφού έφαγαν, ήπιαν και γελάσανε, κάποια στιγμή (μου είπαν) πήρε τον λόγο ο Στέργιος ο Μπουσνάκης, που φαίνεται ότι έχει και βαρύνοντα λόγο, ως η σημαντικότερη προσθήκη του συνδυασμού ως τώρα. Ο Στέργιος λέγεται ότι πρότεινε "κάθε υποψήφιος να δώσει 500 ευρώ για την προβολή και τα έξοδα του συνδυασμού, χωρίς να είναι αυτό κάτι το υποχρεωτικό ή δεσμευτικό". Αν είναι σωστή η πληροφορία, εννοείται πως αυτό έγινε σε συνεννόηση με τον Γιώργο τον Νταντάμη. Γιατί εδώ που τα λέμε, δεν μπορώ να φανταστώ ότι ο Στέργιος μιλάει από μόνος του. Σωστά;

Πάντως πολλά ακούστηκαν. Για 60 Χ 500 = 30.000 ευρώ ταμείο, για 150 - 200 (μαζί με τους τοπικούς) Χ 500 = 75.000 - 100.000 ευρώ ταμείο.

Τελικά φαίνεται πως το ποσό μειώθηκε στα 250 ευρώ το άτομο. Και ενώ ο Γιώργος λέει παντού πως έχει κλείσει τα πάντα, φαίνεται πως μαζεύτηκαν καμιά 10.000, δηλαδή από 40 υποψηφίους. Άρα παιδιά έχει ακόμη χώρο ο Γιώργος! Μπορείτε να μπείτε όσοι δεν προλάβατε ως τώρα!

Φτάνουν όμως τα 10.000 για να αντιγράψει τον Κώστα τον Κουκοδήμο και να αρχίσει τις προεκλογικές χορηγίες; Δύσκολο... Ίσως όμως φτάνουν για να βγάλει επιτέλους το πρόγραμμα του για τον Δήμο μας, γιατί πρόγραμμα ακούω και πρόγραμμα δεν βλέπω.

Από την άλλη πάλι, με τον προσεκτικό τρόπο που κινείται ο Γιώργος στο τέλος βλέπω να του περισσεύουν κιόλας, οπότε μετά τις εκλογές βλέπω να έχει λεφτά να μοιράσει σε ιδρύματα κλπ. (Ε ναι ρε παιδιά, σε ιδρύματα πιστεύω ότι θα τα δώσει. Αυτό που είπαν κάποιοι δικοί του ότι θα συνεισφέρει και αυτός στο προεκλογικό ταμείο του Σύριζα για τις βουλευτικές εκλογές, το θεωρώ εντελώς λάθος).

Υποψήφιο Δήμαρχο πάντως, που να κάνει εκλογές και να καταφέρνει να του μείνουν και λεφτά για να δώσει σε φιλανθρωπίες δεν έχω ξαναδεί στην Κατερίνη. Αν το καταφέρει ο Γιώργος, θα είναι η πρώτη φορά. Πρώτος μάγκας, μεγάλο γκολ έβαλε πάλι, αν ισχύει η πληροφορία.

(Όλα αυτά τα έχω τσεκάρει από έγκυρες πηγές. Αν έχω κάνει κάτι λάθος, περιμένω διευκρίνηση / διάψευση που αμέσως θα δημοσιεύσω).

Πρόταση: Μήπως στους τοπικούς να ζητήσει μόνο από 50 – 100 ευρώ; Πολλά δεν είναι τα 250;


Γράφει & Υπογράφει
Πέτρος Σταθακόπουλος.-


Δείτε ακόμη:

Πρώτη γραμμή στον Τζανακόπουλο ο Γκούνας και ο Χατζηιωαννίδης από το ψηφοδέλτιο Νταντάμη. Ο Γιώργος και οι συριζαίοι του συνδυασμού του συμφωνούν με τον Χρήστο Γιαννούλη που θεωρεί όσους διαδηλώνουν για τη Μακεδονία ως "φασισταριό"; Χαρές για τους δεξιούς του ψηφοδελτίου!

Ανδρέας Ν. Παγούρας – Όνομα που θ’ απασχολήσει την επόμενη 10ετία την κεντροαριστερά σκηνή της Πιερίας - Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Κατερίνης με τον συνδυασμό του Θανάση Λιακόπουλου

Τι ήρθε να κάνει στην Κατερίνη ο Τζανακόπουλος; Μέτρησε το κλίμα για τις εκλογές; Ήρθε να μας ξανασυστήσει τον Γιαννούλη που μας είπε και φασισταριά; Ήρθε να επιτεθεί στη ΝΔ επιλέγοντας τον νομό του Κουκοδήμου που μίλησε για 4ο μνημόνιο; Ποιανού η απουσία ήταν αισθητή;

Βίντεο με την συνέντευξη του Ανέστη Μανώλα στο Ράδιο Ενημέρωση 92,2FM. Τελικά μάλλον άνθρακας ο θησαυρός…

Βγήκαν τα ΜΕΓΑΛΑ μαχαίρια. Στην αντεπίθεση περνάει το μπλοκ Κουκοδήμου και προσπαθεί να αλλάξει τη συζήτηση από τις δηλώσεις του Κώστα για 4ο μνημόνιο. "Ο Χιονίδης πίσω από τη δήλωση Τζαμακλή που επιβεβαίωσε ότι ο Γιώργος Νταντάμης έχει στήριξη από τον Σύριζα. Εξαιρετικές οι σχέσεις Τζαμακλή - Χιονίδη".

Χαμός στο ίσωμα στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ. Σίγουρες η Μάνη και η Μπάσδρα, σίγουροι ο Τόνας και ο Θεοτόκης. Άλλοι 10 έχουν σοβαρές πιθανότητες και άλλοι 5 - 10 περιμένουν από τον Κουκουδήμο "να τους βοηθήσει, γιατί έχει άκρες στο κόμμα". Αν όμως οι εκλογές γίνουν τον Οκτώβριο, τότε θα μετρήσουν και οι δημοτικές...

Πρώτη γραμμή κοντά στον Γιώργο τον Νταντάμη ο Χρήστος Καραφουλίδης! Κοντά του και στον Λόφο! Ο Χρήστος δεν ενοχλείται από τη στήριξη του Σύριζα, τον θεωρεί τον Γιώργο αγνό, παλιό, καλό πασόκο και ως τέτοιο τον στηρίζει και γυρνάει στα χωριά μαζί του. Άραγε ποια θα είναι η τριάδα του Χρήστου; Η ίδια με του Αμοιρίδη; Ή αυτόνομη;

Πανηγυρική δικαίωση! Ο Χάρης ο Τζαμακλής το είπε ξανά: "Ο Σύριζα στηρίζει στον Δήμο Κατερίνης τον Γιώργο Νταντάμη. Η στήριξη του Σύριζα είναι πλεονέκτημα για τον Γιώργο. Ο Γιώργος είναι πιο κοντά στις θέσεις του Σύριζα. Έχουν αποφασίσει τα κομματικά όργανα". Πανηγυρίζουν Τερζίδου, Ουσταμπασίδου, Μπρουσκέλλης, Τασιούλας κ.α.

Νίκος Μακρίδης, ο έντιμος. Πως βλέπει ο Νίκος τον εαυτό του; Σύμφωνα με τον ίδιο, έχει μόνο θετικά, είναι έντιμος, ειλικρινής, έχει όρεξη για δουλειά και αγάπη για τον Δήμο Κατερίνης (λείπει η νεανικότητα, αλλά αυτή την έχει ο κουμπάρος του ο Περικλής). Ασχολείται ο Άγγελος μόνο με τον Σάββα και τον Σάββα και δεν έχει χρόνο για τον Νίκο;


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια