HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Πανηγυρική δικαίωση! Ο Χάρης ο Τζαμακλής το είπε ξανά: "Ο Σύριζα στηρίζει στον Δήμο Κατερίνης τον Γιώργο Νταντάμη. Η στήριξη του Σύριζα είναι πλεονέκτημα για τον Γιώργο. Ο Γιώργος είναι πιο κοντά στις θέσεις του Σύριζα. Έχουν αποφασίσει τα κομματικά όργανα". Πανηγυρίζουν Τερζίδου, Ουσταμπασίδου, Μπρουσκέλλης, Τασιούλας κ.α.


Καλησπέρα, πέρα για πέρα!!! Λοιπόν λεβέντες. Είμαι πια σίγουρος, ότι μου κάνετε πλάκα! Δεν εξηγείται αλλιώς. Κάθε που λέω «Αααα… Ωραία! Σήμερα έχει ησυχία εκεί έξω. Θα δουλέψω όπως έχω προγραμματίσει...», τσαααακ έρχεστε και μου ανατρέπετε τα πάντα!!! Εεεε λοιπόν σταματήστε το! Έχει καταντήσει πια ανυπόφορο όλο αυτό!

Πάντως ρε παιδιά, είναι δύσκολο πράγμα να λες την αλήθεια στον κόσμο. Οι περισσότεροι άνθρωποι γύρω μας φτιάχνουν μία φανταστική ιστορία, και στο τέλος την πιστεύουν ως αληθινή. Και όταν τους λες ότι δεν έχουν δίκιο, αρχίζουν να λένε για σένα ιστορίες για αγρίους. Δεν πειράζει, εγώ αποφάσισα να λέω τις αλήθειες σε αυτές τις εκλογές, χωρίς δεσμεύσεις. Και είμαι σίγουρος ότι εσείς εκεί έξω ξέρετε και κρίνετε σωστά τα πάντα!

Το ίδιο φαίνεται ότι κάνει και ο Χάρης ο Τζαμακλής ο βουλευτής του Σύριζα στην Πιερία. Εμφανίστηκε χθες στην εκπομπή της Εύης της Μιχωλού στη ΔΙΟΝ Τηλεόραση και τα είπε όλα χύμα και τσουβαλάτα! Μπράβο του, και μαγκιά του! Γουστάρω… Βέβαια, μεταξύ άλλων είπε την αλήθεια και για αυτό που γράφω εδώ και καιρό, ότι ο Γιώργος ο Νταντάμης έχει τη στήριξη του Σύριζα σε αυτές τις εκλογές. Το ‘πε ο άνθρωπος… Τι να κάνουμε; Το ‘πε!!!


Είπε δηλαδή ο Χάρης: "Ο Γιώργος είναι πιο κοντά από όλους τους υποψηφίους στις θέσεις του Σύριζα", "ο Γιώργος έχει τη στήριξη του Σύριζα, αποφάσισαν τα όργανα του κόμματος", "η στήριξη του Σύριζα θα του κάνει καλό του Γιώργου, γιατί θα πάρει και αυτούς που περιμένουν επιδόματα κλπ και θα ψηφίσουν ξανά Σύριζα". Τι; Δεν με πιστεύτε; Ακούστε το και δείτε το με τα μάτια σας πια!!!



Αναρωτιέμαι όμως μετά απ’ αυτό. Ο Γιώργος θα παραδεχτεί αυτή τη φορά την αλήθεια; Θα παραδεχτεί δηλαδή ότι κατεβαίνει στις εκλογές με τη στήριξη του Σύριζα;

Να προσθέσω και κάτι με σημασία. Ο κ. Τζαμακλής είπε ότι ο Φαρμάκης στον Δήμο Δίου Ολύμπου θα έχει τη στήριξη του Σύριζα και είχε το επιχείρημα της υποψηφιότητας του Άρη Ρεμπατσιού μαζί του. Στην Κατερίνη υπάρχουν 4 τέτοια επιχειρήματα, που συνδέσουν τον Νταντάμη με τον Σύριζα: Γκούνας, Νταρλαγιάννη, Χατζηιωαννίδης και την περασμένη εβδομάδα και ο Κωστόπουλος. Τον Γιώργο τον Κυριακίδη τον φίλο μου που είχε καταθέσει αίτηση για να είναι υποψήφιος βουλευτής με τον Σύριζα δεν τον υπολογίζω σε αυτούς τους τέσσερις.

Νομίζω πια πως ήρθε η ώρα ο Γιώργος ο Νταντάμης να αλλάξει στρατηγική και να αρχίσει να αποδέχεται την αλήθεια που πλέον όλοι ξέρουν. Ότι δηλαδή έχει τη στήριξη του Σύριζα για τις εκλογές, και ότι είναι η επιλογή του κυβερνώντος κόμματος. Πιστεύω πως έχει δίκιο ο Χάρης που λέει πως μόνο πλεονεκτήματα θα έχει ο Γιώργος, μιας και θα πάρει μαζί του μπλοκ όλους τους Συριζαίους.

Ειλικρινής ο Χάρης. Μπράβο του! Είπε ο άνθρωπος αυτό που όλοι γνωρίζουν. Μετά απ’ αυτό θα πανηγυρίζουν και οι δεξιοί του Νταντάμη, με πρώτο τον Μπάμπη τον Μπρουσκέλλη και το νέο του πορτραίτο, τη φίλη μου την Τερζίδου, την Ουσταμπασίδου, τον Τάσο τον Τασιούλα που κατεβαίνει και αυτός από εκεί. Αν και μεταξύ μας ο Τάσος έχει από τη γυναίκα του και σοβαρό κομμάτι Σύριζα, αλλά αυτά θα τα πούμε άλλη φορά... Όλοι αυτοί και επίσημα πλέον συμμετέχουν σε ψηφοδέλτιο με τη στήριξη του Σύριζα.

Ο Σύριζα λοιπόν βγαίνει δυναμικά και σε τούτες τις δημοτικές εκλογές κοντά στον Νταντάμη. Η ΝΔ  όμως θα δώσει χρίσμα, όπως ρωτάει και ο Χάρης; Και ποιος θα το πάρει; Ο Σάββας ή ο Θανάσης; Σε επόμενο επεισόδιο όλα αυτά...


Γράφει & Υπογράφει
Πέτρος Σταθακόπουλος.-


Διαβάστε ακόμη:

Ακόμη μια ΑΠΟΛΥΤΗ ΔΙΚΑΙΩΣΗ για την Kapa News!!! Ο βουλευτής Πιερίας κ. Χ. Τζαμακλής παραδέχεται δημόσια πλέον, και ευθέως την ανάμιξη του ΣΥΡΙΖΑ στις δημοτικές εκλογές, και την στήριξη του κόμματος σε Νταντάμη και Φαρμάκη! (βίντεο)

2+2 προτάσεις στον Κώστα τον Κουκοδήμο για σκωπτικά αστεία, σαν αυτά με το 4ο μνημόνιο κλπ: "Διπλασιασμός ΕΝΦΙΑ, συνεκμετάλλευση των κοιτασμάτων του Αιγαίου με την Τουρκία". Και 2 τοπικά αστεία: "Πώληση των παραλιακών οικοπέδων της Κατερίνης προς 5000 ευρώ/στρέμμα και ειδική φορολόγηση των χωριών για να τους φέρουμε το νερό"

Εντολή από τα κεντρικά του Σύριζα για να πέσουν οι τόνοι; Πόση ώρα μιλούσαν ο Γιώργος ο Ντανταμης με τη Μπέττυ του Σκούφα στον χορό του Ναυτικού Ομίλου; Τι έλεγαν; Γιατί η Μπέττυ μόνο μαζί του συζήτησε επί 20 - 30 λεπτά; Να αναμένουμε τον Ορνιθόπουλο υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο μαζί του; Ή απλά ο Γιώργος στηρίζει ανθρώπινα τη Μπέττυ;

Νίκος Μακρίδης, ο έντιμος. Πως βλέπει ο Νίκος τον εαυτό του; Σύμφωνα με τον ίδιο, έχει μόνο θετικά, είναι έντιμος, ειλικρινής, έχει όρεξη για δουλειά και αγάπη για τον Δήμο Κατερίνης (λείπει η νεανικότητα, αλλά αυτή την έχει ο κουμπάρος του ο Περικλής). Ασχολείται ο Άγγελος μόνο με τον Σάββα και τον Σάββα και δεν έχει χρόνο για τον Νίκο;

Ξαφνική «πιερική» επίθεση φιλίας στον Τζιτζικώστα από τοπικά blogs;Τι συνέβη; Ποιος τράβηξε τ’ αυτί ποιανού; Γιατί κάνουν κωλοτούμπες οι κερματοδέκτες;

Άλλη μια δικαίωση για την Kapa News! Ανοιχτά υπέρ του Γιώργου Νταντάμη ο πρώην Δήμαρχος Κατερίνης και πρώην Βουλευτής Πιερίας κ. Γιάννης Αμοιρίδης. Για ποια «έκπληξη» μιλάει στο δεύτερο γύρο; Ακούστε τι ακριβώς είπε… (ηχητικό)



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια