Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Ποιοι υποψήφιοι στην Κατερίνη έχουν πάρει χρίσματα. Ο Σύριζα στον Γιώργο Νταντάμη, η Κατερίνα Παπακώστα στον Σάββα Χιονίδη. Με ποιον συντάσσεται το Κιναλ; Τι θα κάνει η κίνηση "Πράττω" του Νίκου Κοτζιά που υπέγραψε τη Συμφωνία των Πρεσπών;


Καλησπέρα σε όλα τα παιδιά τα καλά! Προχωράει η Μεγάλη Εβδομάδα και λίγο πριν σταματήσουμε για λίγες ημέρες, έχει ενδιαφέρον να δούμε ένα θέμα που πολλοί συζητάνε, ακόμη περισσότεροι προσπαθούν να πουν ψέματα και να παραπλανήσουν τον κόσμο, αλλά η ουσία είναι απλή και ξεκάθαρη. Πάμε να δούμε μαζί τα χρίσματα των κομμάτων προς τους υποψηφίους δημάρχους της Κατερίνης!

Θα σας γράψω την αλήθεια και ας θυμώσουν και πάλι κάποιοι φίλοι μου. Δεν μπορώ να βαφτίζω το κρέας ψάρι για να βολεύονται αυτοί.

Δημήτρης Κεραηλίδης

Ανεξάρτητος.

Κώστας Κουκοδήμος.

Ανεξάρτητος. Ουσιαστικά όλοι ξέρουν πως προέρχεται από τη ΝΔ, αλλά η ΝΔ δεν του έχει δώσει χρίσμα ή στήριξη. Το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης τηρεί αυστηρή ουδετερότητα στον Δήμο της Κατερίνης.

Θανάσης Λιακόπουλος

Ανεξάρτητος. Ουσιαστικά όλοι ξέρουν πως προέρχεται από τη ΝΔ, αλλά η ΝΔ δεν του έχει δώσει χρίσμα ή στήριξη. Το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης τηρεί αυστηρή ουδετερότητα στον Δήμο της Κατερίνης.

Γιώργος Νταντάμης

Δηλώνει ανεξάρτητος. Έχει πάρει επίσημα τη στήριξη του Σύριζα. Τη στήριξη την κρατάει, έβαλε και συριζαίους στο ψηφοδέλτιο, βρίζει με βαριές κατηγορίες όσους του λένε πως έχει τη στήριξη αυτή, αλλά ούτε και τη δίνει πίσω. Πριν λίγες μέρες ο Ανδρέας Γαλανός έγραψε πως έχει και το χρίσμα του Κιναλ, κάτι που το Κιναλ το διαψεύδει, μιας και η Γεννηματά αποφεύγει να δώσει χρίσματα σε πρόσωπα που στηρίζονται από τον Σύριζα.

Την περασμένη εβδομάδα η κίνηση "Πράττω" του πρώην υπουργού εξωτερικών Νίκου Κοτζιά ανακοίνωσε ότι θα δώσει στήριξη σε 180 υποψηφίους δημάρχους σε όλη την Ελλάδα, στις περισσότερες περιπτώσεις σε πρόσωπα που στηρίζει και ο Σύριζα. Ακόμη δεν έχει βγει η σχετική λίστα. Αν δώσει στην Κατερίνη στον Γιώργο Νταντάμη, τον υποψήφιο με τη στήριξη του Συριζα, τότε θα κρατήσει και τη στήριξη αυτή ο Γιώργος; Ή θα τη δώσει πίσω; Θυμίζω πως ο Νίκος Κοτζιάς ήταν ο πρωτεργάτης της συμφωνίας των Πρεσπών και μάλιστα στο χαρτί της συμφωνίας υπάρχει και η υπογραφή του...

Ευγένιος Παπαδόπουλος

Ανεξάρτητος. Συνεργάζεται με ένα πατριωτικό κόμμα, αλλά ουσιαστικά όλοι ξέρουν πως είναι ανεξάρτητος.

Νίκος Τσουπέης

Ο επίσημος υποψήφιος του ΚΚΕ. Ο άνθρωπος καμαρώνει για αυτό και μαγκιά του.

Σάββας Χιονίδης

Ουσιαστικά ανεξάρτητος. Όλοι ξέρουν πως προέρχεται από τη ΝΔ, αλλά η ΝΔ δεν του έχει δώσει χρίσμα ή στήριξη. Το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης τηρεί αυστηρή ουδετερότητα στον Δήμο της Κατερίνης.

Έχει πάρει και τη στήριξη από το κόμμα «Νέα Ελληνική Ορμή» της Κατερίνας Παπακώστα, της υφυπουργού Προστασίας του Πολίτη στην κυβέρνηση του Αλέξη του Τσίπρα. Πολλοί διερωτώνται γιατί τη χρειάζεται τη στήριξη αυτή, αλλά νομίζω πως ο Σάββας ξέρει καλύτερα. Λεπτομέρεια: Η κ. Παπακώστα στηρίζει και Τζιτζικώστα αλλά και Αντώνη Μαρκούλη στη Βέροια.

(Για έναν υποψήφιο σύμβουλο του Σάββα λένε πως έχει πάρει τη στήριξη και από άλλο κόμμα, αλλά χωρίς επίσημη ανακοίνωση, δεν μπορώ να πω περισσότερα).

Αυτή είναι η ΑΛΗΘΕΙΑ σήμερα για τα χρίσματα και τις στηρίξεις παιδιά. Όλα τα άλλα είναι προσπάθειες να βαφτίσουν κάποιοι το κρέας ψάρι...


Γράφει & Υπογράφει
Πέτρος Σταθακόπουλος.-


Διαβάστε ακόμη:


Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.