HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Η πιο δαιμόνια υποψήφια του Κώστα Κουκοδήμου, που ξέρει να κάνει εκλογές και να τους παίζει όλους στα δάκτυλα! Νόπη Ναβροζίδου! Η πανέξυπνη στρατηγική της, πως κτίζει αθόρυβα συμμαχίες και βγαίνει πάνω από τις γραμμές του γραφείου του Κώστα αλλά και του Βεβέ στον Κορινό!


Καλημέρα τα παιδιά! Κατ’ αρχάς, ηρεμήστε! Αν δεν αντέχετε την πίεση των εκλογών μερικοί, σας είπα τι να κάνετε. Τσαγάκι, παντόφλες και σπίτι. Αλλιώς σας βλέπω με ψυχοφάρμακα σε λίγο καιρό. Ηρεμία λοιπόν…. Ηρεμία και ψυχραιμία...!!! Σε αυτές τις εκλογές λίγα είναι τα πρόσωπα που ξέρουν να κινούνται πραγματικά. Ακόμη και οι παλιοσειρές του Σάββα... οι περισσότεροι δεν ξέρουν πως να εκλεγούν σε ψηφοδέλτιο που θα βγάλει 4 - 7 στην Κατερίνη, ενώ πριν έβγαζε 16.

Σε όλους αυτούς και πολλούς άλλους πρέπει να κάνει μαθήματα η Νόπη η Ναβροζίδου, η υποψήφια δημοτική σύμβουλος του Κώστα του Κουκοδήμου στον Κορινό. Η Νόπη εκλέχτηκε την προηγούμενη φορά, που κατέβηκε αντί του άντρα της. Τότε βγήκε με τον έντιμο Νίκο Μακρίδη (ναι ρε παιδιά, και τότε έντιμος ήταν, πάντα έντιμος είναι ο έντιμος Νίκος!)

Σήμερα η Νόπη διάλεξε τον Κώστα τον Κουκοδήμο και είναι υποψήφια μαζί του. Μου λένε άνθρωποι που την ξέρουν πως έχει ακούσει πολλές υποσχέσεις στήριξης, ακόμη και για ψήφους από Άγιο Δημήτριο, φυσικά από Κατερίνη κλπ. "Θα είσαι στη γραμμή του γραφείου" λέγεται πως της είπε ο Κώστας για να την κλείσει και να την πάρει μαζί του.

Μπορεί και όντως να τη βάλει στη γραμμή! Και όταν μοιράσει τις 2 σφικτές τριάδες το γραφείο Κουκοδήμου (+ άλλη μία πιο χαλαρή) η Νόπη όντως να είναι σε μία από αυτές. Όμως η Νόπη... πριν πεινάσει μαγειρεύει!

Η Νόπη δεν θέλει να περιμένει να δει αν θα τη βοηθήσει το γραφείο του Κώστα του Κουκοδήμου, ούτε ακόμη και το αν θα τη βοηθήσουν στον Κορινό ο Βεβές και ο Δημητρίου. (Ίσως γιατί ξέρει πως εκεί στον Κορινό οι του Δημητρίου περιμένουν να δουν αν θα μείνει ή θα φύγει ο Βουνίσιος από τον Κουκοδήμο, για να λάβουν και αυτοί τις τελικές τους αποφάσεις. Έτσι ακούγεται στην πιάτσα).

Τι κάνει λοιπόν το κορίτσι μας; Με τη Μαρία την Κριθάρα από δίπλα, την αγαπημένη της φίλη, έχουν σχηματίσει ένα δυναμικό ντουέτο και σαρώνουν τα πάντα στο πέρασμα τους. Διαλέγει η Νόπη να συναντηθεί με συνυποψηφίους της στην Κατερίνη που μάλλον δεν έχουν ελπίδες να εκλεγούν, μιας και είναι εκτός γραμμής. Την πετυχαίνουν κάποιοι να πίνει καφέδες σε ανύποπτα σημεία με υποψηφίους που "απλά δίνουν τον αγώνα τους".

Η Νόπη ξέρει πως δεκάδες συνυποψήφιοι της δεν έχουν που να δώσουν τον σταυρό εκτός Κατερίνης. Και τους τον ζητάει μεθοδικά και οργανωμένα. Κάποιοι λένε πως θα έχει μαζί της τουλάχιστον 20 υποψηφίους, εγώ θα πω 8 - 10. Το σίγουρο είναι πως η Νόπη το ξέρει το έργο και το δουλεύει πολύ καλά!

Έτσι τους παίζει όλους στα δάκτυλα και βγαίνει πάνω από τις γραμμές. Σου λέει η κοπέλα και με το δίκιο της... "και αν με κόψουν την τελευταία στιγμή; τι θα κάνω;" για αυτό και κλειδώνει στηρίξεις από πολλούς και διαφορετικούς συνυποψηφίους της, κυρίως από την Κατερίνη, αλλά και όχι μόνο.

Δεν ξέρω τι θα πάρει η Νόπη στον Κορινό, όμως αν συνεχίσει έτσι θα πάρει πολλά ψηφοδέλτια από την Κατερίνη και θα μπορέσει να εκλεγεί άνετα! Άλλωστε ο Κώστας είναι δυνατός στον Κορινό και βγάζει έδρα εκεί!


Γράφει & Υπογράφει
Πέτρος Σταθακόπουλος.-



Διαβάστε ακόμη:






















Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια