HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Πως προχωράνε τα βουλευτικά μας τώρα που δεν θα γίνουν εκλογές τον Μάιο; Δύσκολο και «καυτό» καλοκαίρι θα έχουν οι Τόνας, Μπαραλιάκος, Μπάσδρα, Μάνη, Τόκας, Παπαστεργίου, Θεοτόκης, Μπέης, Κουλκουδίνας, Μαντουλίδου και άλλοι…

Καλησπέρα σε όλους και όλες! Προτού συνεχίσουμε με τα δημοτικά μας που μας καίνε λόγω των επικείμενων εκλογών, ας κάνουμε και ένα διάλειμμα, να ρίξουμε μία ματιά τι γίνεται στα βουλευτικά. Έχουμε πλέον και έναν νέο παράγοντα στη συζήτηση, το δεδομένο πως οι εκλογές δεν θα γίνουν τον Μάιο, αλλά μάλλον τον Οκτώβριο.
Η Άννα η Μάνη θα έχει τον χρόνο να ηρεμήσει, να ξεκουραστεί και μετά να μπει στη μάχη του φθινοπώρου με τη γνωστή της μαχητικότητα.

Η Έφη η Μπάσδρα θα είναι στο ψηφοδέλτιο; Είναι μεν επιλογή του Αντώνη Σαμαρά για την Πιερία και έχει 5 μήνες που λένε ότι έχει πάρει το χρίσμα και δουλεύει. Είναι "ταλιμπάν" για Δημόπουλο και Χιονίδη (αν και τώρα τελευταία λέει πως φυλάγεται και δεν πολυεμφανίζεται με τον Σάββα, προσπαθώντας να κλείσει το μάτι σε Θανάση και Κώστα).

Ο Θόδωρος ο Τόνας φαίνεται πως επίσης έχει πάρει το χρίσμα και κινείται αναλόγως. Με στενή σχέση με τον Θόδωρο τον Σκυλακάκη εξ' Αθηνών, κρατάει προσεκτικά ισορροπίες και οργώνει τον νομό μαζί με το alter ego του, τον Λάζο τον Κοσμίδη.

Ο Φώντας ο Μπαραλιάκος τρέχει και αυτός πάρα πολύ! Ετοιμάζεται για την τελική του μάχη, εφόσον βέβαια μπει στο ψηφοδέλτιο, έχοντας τη στήριξη του Αποστόλη του Πόδα, του Μάκη του Γιαλένιου και πολλών άλλων. Αν μπει, θα εκπροσωπήσει και τη Βόρεια Πιερία.

Αν δεν μπει ο Φώντας, λογικά τη Βόρεια Πιερία θα την εκπροσωπήσει ο Κλεόβουλος Θεοτόκης. Κινείται πολύ, έχει πολλές επαφές και κτίζει συνέχεια... Θα δούμε τι «παίζει» κι εκεί…

Για μένα εννοείται πως αν ο Σάββας ο Χιονίδης δεν μπει στο βουλευτικό ψηφοδέλτιο, θέση σε αυτό θα έχει ο Λευτέρης ο Μωυσιάδης. Ο Λευτέρης θα ξέρει επίσης αν θα κάνει και κίνηση προς Αθήνα, μιας και είναι στον στενό πυρήνα του Κώστα του Μπακογιάννη, ο οποίος είναι το φαβορί για τον δήμο της Αθήνας.

Μην ξεχνάμε τον Ηλία τον Τάπρα, που έχει τρέξει χιλιάδες χιλιόμετρα για να είναι παντού!

Το ίδιο και τον Δημήτρη τον Μπέη!

Από κει και πέρα, ο Γιώργος ο Παπαστεργίου, ο Στέργιος ο Τόκας, ο Σπύρος ο Κουλκουδίνας, η Στέλλα Μαντουλίδου και κάποιοι ή κάποιες ενδεχομένως από το ψηφοδέλτιο της αντιπεριφέρειας που μπορεί να μην εκλεγούν εκεί και ν’ απαιτήσουν θέση στο ψηφοδέλτιο της Ν. Δ. (έχει πολύ σοβαρές πιθανότητες και αυτή η περίπτωση), διεκδικούν και αυτοί την θέση τους στο ψηφοδέλτιο.

Για τους περισσότερους από τους παραπάνω οι μη εκλογές σημαίνουν άλλο ένα καυτό και παρατεταμένο καλοκαίρι, με ακατάπαυστο τρέξιμο σε όλα τα χωριά και κάθε σημείο του νομού!

Θα βγουν τα χρίσματα νωρίς; Ή πάλι θα τα δώσουν 30 μέρες πριν τις εκλογές;

Ίδωμεν, φίλοι μου... ίδωμεν...


Γράφει & Υπογράφει
Πέτρος Σταθακόπουλος.-



Διαβάστε ακόμη:






















Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια