HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Ο Σύριζα σφιχταγκαλιάζει τον Γιώργο Νταντάμη λίγο πριν τις εκλογές: Στέργιος Καστόρης και Μπέτυ Σκούφα, βουλευτές Σύριζα, στη ΔΙΟΝ Τηλεόραση: "Θα στηρίξουμε ΚΑΙ ΩΣ ΣΥΡΙΖΑ και εγώ προσωπικά και η Μπέτυ τον συνδυασμό του κ. Νταντάμη, τη Νταρλαγιάννη, τον Χατζηιωαννίδη, τον Γκούνα".


Καλησπέρα στο παρεάκι! Ξέρετε ρε παιδιά... με κατηγορούν πολλοί για πολλά σε αυτές τις εκλογές. Κατά καιρούς ακούω πολλά και από τον Γιώργο τον Νταντάμη, που λέει πως άδικα τον συνδέω με τον Σύριζα. Έτσι και εγώ μερικές μέρες τον άφησα τον άνθρωπο στην ησυχία του, να λέει πως είναι ανεξάρτητος, παρά τη στήριξη του Σύριζα και το χρίσμα του Κινάλ.

Εγώ τον άφησα ήσυχο... Έλα όμως που οι Συριζαίοι δεν τον αφήνουν! Έτσι τη Δευτέρα του Πάσχα, όταν γιορτάσαμε του Αγίου Γεωργίου, η Εύη η Μιχωλού έβγαλε στην εκπομπή της στη Δίον Τηλεόραση τους βουλευτές του Σύριζα Μπέττυ Σκούφα και Στέργιο Καστόρη.

Τι είπαν εκεί; Πολλά και ωραία! Οι δεξιοί λένε πως είπαν δεκάδες ψέματα σχετικά με τον Σύριζα και την κυβέρνηση, αλλά εγώ δεν θα το κρίνω αυτό σήμερα. Αυτά της εθνικής πολιτικής τα αφήνω σε άλλους, πιο ειδικούς. Πχ ο φίλος μου ο Θάνος ο Μπαρμπαγεωργόπουλος (αν δεν είναι απασχολημένος με τη διανομή τροφίμων που λένε πως έκανε στο Κεραμίδι) και η Ευαγγελία η Πατέρα, αντιπρόεδροι της ΝΟΔΕ. Θεωρητικά και ο Κώστας ο Κουκοδήμος θα μπορούσε ως βουλευτής ΝΔ να απαντήσει στους 2 βουλευτές του Σύριζα, αλλά νομίζω πως ούτε αυτό θα συμβεί...

Στον Δήμο Κατερίνης ανοικτή στήριξη Καστόρη και Σκούφα για Γιώργο Νταντάμη και μικρή επίθεση προς Λιακόπουλο

Πάμε στα δημοτικά της Κατερίνης, που από ότι φαίνεται ενδιαφέρουν πολύ και τον Στέργιο και τη Μπέττυ μας! Εκεί η στήριξη προς τον Γιώργο τον Νταντάμη είναι ανοικτή. Παρακάτω το ακριβές απομαγνητοφωνημένο απόσπασμα όσων είπε ο Στέργιος Μιλάει και για λογαριασμό της Μπέττυς που είναι δίπλα του, η οποία δεν τον διαψεύδει, άρα συμφωνεί μαζί του.

"Για τον δήμο Κατερίνης έχουμε δόξα τω Θεώ πολλούς υποψήφιους δημάρχους. Εκτός απ’ την λαϊκή συσπείρωση που λέει ότι στηρίζεται από το ΚΚΕ, όλοι οι άλλοι συνδυασμοί είναι ανεξάρτητοι. Τώρα άσχετα αν ο ένας επικεφαλής είναι μέλος κεντρικής επιτροπής, ο άλλος είναι βουλευτής κ.λ.π. Όλοι είναι ανεξάρτητοι συνδυασμοί. Μπορεί να μην είναι ανεξάρτητοι, αλλά είναι πολυσυλλεκτικοί.

Ανάμεσα σε όλους αυτούς τους συνδυασμούς, εγώ πιστεύω ότι υπάρχει ένας πραγματικά ανεξάρτητος συνδυασμός και είναι αυτός του Νταντάμη. Είναι πραγματικά ανεξάρτητος και πολυσυλλεκτικός. Είναι απ΄όλα τα κόμματα. Σχεδόν απ΄όλα. Δεν είναι το ίδιο του κ. Λιακόπουλου. Ανάμεσα σ’ αυτούς τους ανθρώπους που είναι στον συνδυασμό του Γιώργου του Νταντάμη, υπάρχουν άνθρωποι τους οποίους εκτιμούμε για τη μέχρι τώρα προσφορά τους. Παράδειγμα την κ. Νταρλαγιάννη που φιλοξενήσατε πρόσφατα εδώ, τον κ. Χατζηιωαννίδη, τον κ. Γκούνα. Υπάρχουν πρόσωπα τα οποία εμείς σαν ΣΥΡΙΖΑ, εγώ προσωπικά αλλά και η Μπέττυ, θα στηρίξουμε αυτούς τους ανθρώπους που πιστεύουμε ότι μέσα από έναν τέτοιο συνδυασμό μπορούν να ξεδιπλώσουν τις αντιλήψεις τους, τις απόψεις τους και να μπορέσουνε να συμβάλλουνε στο να γίνει καλύτερη η Κατερίνη. Αυτή είναι η θέση που έχουμε εμείς για την τοπική αυτοδιοίκηση."

Άρα παιδιά ο Στέργιος ο Καστόρης και η Μπέττυ η Σκούφα συντάσσονται και αυτοί 100% με τη γραμμή του Χάρη του Τζαμακλή, που είπε ότι ο Σύριζα είναι με τον Γιώργο τον Νταντάμη (δες εδώ). Συμπτωματικά και οι 3 βουλευτές του Σύριζα είναι ανοικτά και φανατικά με τον Γιώργο! Συμπτωματικά επιβεβαιώνει και ο Στέργιος αυτό που λέω εδώ και τόσον καιρό, πως υπάρχει γραμμή Σύριζα για 3 πρόσωπα στον συνδυασμό Νταντάμη, τον Κώστα τον Χατζηιωαννίδη, τον Σάκη τον Γκούνα και την Αλεξάνδρα τη Νταρλαγιάννη!


Ευχαριστώ και τον Στέργιο για τη δικαίωσή μου. Για τον φίλο μου τον Γιώργο που θυμώνει επειδή λέω τις αλήθειες που δεν του αρέσουν, απλά έχω να πω ότι τον αγαπώ, τον στηρίζω και ελπίζω να καταλάβει γρήγορα το λάθος του.

Η συνέντευξη των δύο βουλευτών του Σύριζα στην Εύη τη Μιχωλού εδώ:



Γράφει & Υπογράφει
Πέτρος Σταθακόπουλος.-


Διαβάστε ακόμη:



Tο μεγάλο δίλημμα του έντιμου Νίκου Μακρίδη. Ποιον από τους δικούς του θα ρίξει; Τον Χρυσόστομο Κυραηλίδη; Τον νεανικό Περικλή Αμοιρίδη; Τη Λένα Κασσιτερίδου; Ή τον Κυριάκο Σεμερτζίδη που πρώτα υποσχέθηκε πίστη στον ίδιο και μετά ανέφερε τον Σάββα; Ποιους 2 θα αδειάσει; 


Διαβάστε εδώ όσα συμβαίνουν «πίσω απ’ την κουρτίνα», αλλά και όλο το παρασκήνιο και των αυτοδιοικητικών εκλογών της Πιερίας – Η τελευταία δημοσκόπηση για τον Δήμο Κατερίνης – Ποιος είναι ο επόμενος Δήμαρχος;

Νέα δημοσκόπηση της ΔΙΟΝ Τηλεόρασης για τον Δήμο Κατερίνης! (μέρος 3ο) Νέα δεδομένα, νέα εικόνα απαιτούν νέες στρατηγικές από τους συνδυασμούς. Πως αλλάζει το τοπίο και τι μένει ίδιο;











Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια