HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Η μάχη της Βόρειας Πιερίας αρχίζει να ξεκαθαρίζει. Λαγδάρης πρώτος και λογικά Καζάς δεύτερος, πλησιάζουν στον δεύτερο γύρο. Εξαιρετική εικόνα από Ζαφείρη και Μανώλα, αλλά δύσκολα να περάσει κάποιος από αυτούς

Καλημέρα στα παιδιά! Σήμερα λέω να κάνουμε μία απόδραση προς τη Βόρεια Πιερία μας! Εκεί που τις προηγούμενες ημέρες είχαμε πολλαπλά εγκαίνια εκλογικών κέντρων! Εννοείται πως ήμουν εκεί, εννοείται πως μίλησα με δεκάδες ανθρώπους, εννοείται πως σας έχω το αποκλειστικό ρεπορτάζ για να ξέρετε τι σας γίνεται!

Ξεκαθαρίζει το δίδυμο του δεύτερου γύρου

Φυσικά οι εκπλήξεις στη ζωή ποτέ δεν αποκλείονται. Όμως, εκτός συγκλονιστικότατου απροόπτου, το δίδυμο του δεύτερου γύρου θα είναι ο Βαγγέλης Λαγδάρης και ο Παναγιώτης Καζάς. Δύσκολα να ακολουθήσουν οι άλλοι υποψήφιοι.

Ο Βαγγέλης έχει στήσει ένα πανίσχυρο ψηφοδέλτιο και αναμένεται να είναι καθαρά μπροστά στις 26 Μαϊου. Είναι πολυσυλλεκτικός, υπερκομματικός και μπαίνει παντού, με δυνατά πρόσωπα σε κάθε σημείο του Δήμου. Στοιχηματίζω πως θα συγκεντρώσει το μεγαλύτερο ποσοστό που θα λάβει υποψήφιος δήμαρχος στην Πιερία στον πρώτο γύρο.

Ο Παναγιώτης δείχνει επίσης να έχει δυναμώσει. Φαίνεται πως έχει πάρει κοντά του ένα σημαντικό κομμάτι της ΝΔ, ενώ πάντα έχει στο πλευρό του τον Γιώργο τον Κωνσταντόπουλο. Ο πρώην και... μελλοντικός υπουργός δουλεύει αθόρυβα και ουσιαστικά κοντά στον Παναγιώτη.

Το τοπικό του Κολινδρού που καθορίζει τις εξελίξεις

Στις εκλογές αυτές έχουμε την εμφάνιση και ενός τοπικού ψηφοδελτίου στον Κολινδρό, με τίτλο "Κολινδρός όπως παλιά" και μεγάλα ονόματα σε αυτό, με πρώτο τον παλιό δήμαρχο Θωμά Σολοποτιά. 

Αυτό το τοπικό ψηφοδέλτιο ουσιαστικά "σπάει" τις γραμμές των άλλων ψηφοδελτίων. Λογικά θα πάει στον δεύτερο γύρο, ενώ ταυτόχρονα στερεί από τον Ανέστη Μανώλα τη δυνατότητα να "μπετονάρει" τον Κολινδρό, την πόλη του, και να τη χρησιμοποιήσει ως εφαλτήριο για να διεκδικήσει την είσοδο στον δεύτερο γύρο

Μανώλας και Ζαφείρης: Ρυθμιστές, αλλά δύσκολα θα φτάσουν στον δεύτερο γύρο

Είναι και οι 2 πολύ αξιόλογοι. Το θέμα είναι πως σε συνθήκες ακραίας πόλωσης και με τον Κολινδρό μοιρασμένο, δύσκολα μπορεί κάποιος από αυτούς να κτίσει δυναμική δεύτερου γύρου. 

Από την άλλη και οι 2 είναι ισχυροί και αναμένεται πως θα είναι οι ρυθμιστές των εξελίξεων για τον δεύτερο γύρο. Προσωπική μου γνώμη: Αυτό είναι ένα καλό νέο, μιας και οι δυο τους είναι προσωπικότητες που μόνο θετικά μπορούν να συμβάλλουν στο μέλλον του δήμου αυτού.

Γιαγκόπουλος: Ετοιμάζεται για καλή παρουσία

Καλή παρουσία θα έχει και ο υποψήφιος της Λαϊκής Συσπείρωσης. Ο Θανάσης θα συσπειρώσει τον χώρο του ΚΚΕ και λογικά θα ανοιχτεί και πέραν αυτού.

Αυτά για τον βόρειο Δήμο του νομού μας! Φυσικά ως τις κάλπες δεν αποκλείονται οι εκπλήξεις!


Γράφει & Υπογράφει
Πέτρος Σταθακόπουλος.-




Διαβάστε ακόμη:






















Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια