Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Αυτονομείται ο Σάκης Γκούνας από την τριάδα των Συριζαίων; Επιλέγει να παίξει μπάλα μόνος του; Θα μπει στη θέση του ο Χρήστος ο Λιανός; Τον κόβουν οι άλλοι βουλευτές του Σύριζα; Ή μήπως το κόμμα θέλει να βγάλει 4 δημοτικούς συμβούλους στην Κατερίνη και να ελέγξει πλήρως την επόμενη μέρα Νταντάμη;


Καλημέρα σας! Σας έγραψα προχθές για τον φίλο μου τον Σάκη τον Γκούνα, για τον οποίο συνεχίζω να λαμβάνω πληροφορίες από διάφορες μεριές και πηγές. Όπως μου λένε λοιπόν, τελευταία ο Σάκης σα να έχει αρχίσει να αυτονομείται από την υπόλοιπη ομάδα των Συριζαίων του Νταντάμη. Σα να μην πηγαίνει μαζί με Νταρλαγιάννη και Χατζηιωαννίδη, σα να κάνει τον δικό του, προσωπικό αγώνα.

Είναι έτσι; Κάποιοι επιμένουν πως ναι...

Πάμε στο γιατί...

Πολλοί μου λένε πως τον Σάκη τον φοβούνται οι νυν βουλευτές του Σύριζα. Θεωρούν πως είναι ο μόνος που μπορεί να τους νικήσει στις επόμενες βουλευτικές εκλογές και να τους πάρει τη θέση, που προβλέπεται άλλωστε να είναι μόνο μία, ή και καμία.

Μου μεταφέρεται πως τον κόβουν πλέον όσο και όπου μπορούν. Για αυτό και ο ίδιος το έχει πιάσει το μήνυμα και ξεκίνησε τον προσωπικό του αγώνα, για να τους βάλει όλους τα γυαλιά.

Βέβαια το ερώτημα σε αυτή την περίπτωση θα είναι τι θα κάνει ο Δημήτρης ο Κωστόπουλος στην Ελαφίνα. Θα τα δώσει τα δικά του στον Σάκη; Που είναι και αυτός από εκεί και έχουν κοινούς σταυρούς; Ή θα πειθαρχήσει στο κόμμα, αν δεχτούμε πως είναι πραγματικά όπως μας τα είπαν τα πράγματα;

Μου λένε επίσης πως κάνει πολύ δυνατό φίνις ο Χρήστος ο Λιανός, τον οποίο οι βουλευτές του Σύριζα συζητάνε να είναι ο τρίτος που θα αντικαταστήσει στη γραμμή τον Σάκη τον Γκούνα. Ο Χρήστος είναι χαμηλού προφίλ, σοβαρό παιδί, που σπάνια δίνει δικαιώματα και δεν φαίνεται να έχει βουλευτικές φιλοδοξίες, άρα είναι εξαιρετικός για να μπει στην τριάδα, έτσι μου μεταφέρουν...
Άλλοι πάλι που ρωτάω μου τα λένε αλλιώς...

"Οι Συριζαίοι είναι όλοι μαζί, δεν σπάνε με τίποτε. Δεν ξέρεις εσύ από κομμουνιστές. Άλλο είναι το σχέδιο. Αφού ο Σάκης πάει τραίνο και πάει για πρώτος, να εκλέξουν και τον Χρήστο και να έχουν 4 δημοτικούς Κατερίνης + τον Κωστόπουλο στην Ελαφίνα, 5 συνολικά. Έτσι θα έχουν δικιά τους τη μισή πάνω κάτω ομάδα του Νταντάμη και θα ελέγχουν όλες τις εξελίξεις".

"Μα καλά... 5 ο Σύριζα, 2 - 3 ο Αμοιρίδης... πόσοι μένουν από τους υπόλοιπους;" ρώτα τους φίλους μου. "Λίγοι" ήταν η απάντηση που έλαβα.

Τι να σας πω... δεν ξέρω τελικά τι ισχύει. Ξέρω μόνο πως μου μεταφέρεται μία σημαντική τάση αυτονόμησης από πλευράς του Σάκη του Γκούνα και μία είσοδος στο παιχνίδι του Χρήστου του Λιανού.

Πολλά μπορούν να αλλάξουν ακόμη μέχρι τις εκλογές! Θα δούμε!


Γράφει & Υπογράφει
Πέτρος Σταθακόπουλος.-Διαβάστε ακόμη:
Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.