HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Θέλεις Σάββα για 8 χρόνια; Ψήφισε τον! Θέλεις Θανάση για 8 χρόνια; Ψήφισε τον! Θέλεις Κώστα για 8 χρόνια; Ψήφισε τον! Θέλεις Γιώργο για 8 χρόνια; Ψήφισε τον! Σε αυτές τις εκλογές η Κατερίνη πιθανότατα θα βγάλει δήμαρχο ΟΚΤΑΕΤΙΑΣ.


Καλημέρα τα παιδιά τα καλά! Χαμός με τη δημοσκόπηση της Δίον Τηλεόρασης, πολύ και σκληρό το μπινελίκι που πέφτει από όσους διαδίδουν παραμύθια δεξιά και αριστερά και η πραγματικότητα τους χαλάει τα σχέδια. Η αλήθεια πάντως είναι μία: Πάμε σε εκλογές που 4 υποψήφιοι δήμαρχοι μπορούν να τις κερδίσουν.

Και ο πρώτος της δημοσκόπησης, ο Κώστας ο Κουκοδήμος, και ο δεύτερος, ο Θανάσης ο Λιακόπουλος, και ο τρίτος, ο Σάββας ο Χιονίδης, και ο τέταρτος, ο Γιώργος ο Νταντάμης, όλοι τους μπορούν να κερδίσουν. Η διαφορά του πρώτου από τον τέταρτο είναι κάτω από 6 μονάδες, όταν το στατιστικό λάθος είναι στο 3%, ενώ πάνω από 10% δεν έχουν αποφασίσει ακόμη ή θα απέχουν κλπ. Αυτό σημαίνει πως όλα μπορούν να συμβούν!

Να δούμε και κάτι άλλο που μπορεί να συμβεί;  Να σας πω εγώ τη γνώμη μου... Όποιος εκλεγεί αυτή τη φορά, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα κερδίσει και την επόμενη!

Άρα, για να ξέρουμε τι μας γίνεται:
  • Θέλεις Σάββα Χιονίδη για 8 χρόνια; Ψήφισε τον την Κυριακή!
  • Θέλεις Θανάση Λιακόπουλο για 8 χρόνια; Ψήφισε τον την Κυριακή!
  • Θέλεις Κώστα Κουκοδήμο για 8 χρόνια; Ψήφισε τον την Κυριακή!
  • Θέλεις Γιώργο Νταντάμη για 8 χρόνια; Ψήφισε τον την Κυριακή!

"Ρε Πέτρο, κάποιοι από αυτούς θα έχουν πατήσει τα 70 τους χρόνια το 2027, αν μείνουν 8 χρόνια" θα μου πείτε. Ε και; …Λέω εγώ. Τι έγινε δηλαδή; Αν ο λαός τους εμπιστεύεται, εμάς τι λόγος μας πέφτει;

Σε αυτές τις εκλογές σας λέω πως πιθανότατα θα εκλεγεί δήμαρχος 8ετίας. Τουλάχιστον...



Γράφει & Υπογράφει
Πέτρος Σταθακόπουλος.-





Διαβάστε ακόμη:
























 




 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια