HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Θερμά συγχαρητήρια στην Αστυνομική Διεύθυνση Πιερίας και την Τροχαία! Επιτέλους να μπει μια τάξη στην πόλη! Συνεχίστε την πολύ καλή δουλειά που κάνετε!!!

Κυριακή σήμερα, και όπως συνηθίζω τις Κυριακές, όποτε μου το επιτρέπουν οι υποχρεώσεις μου, έκανα μια μικρή βόλτα στην πόλη σήμερα το μεσημέρι. Έτσι έτυχε να γίνω αυτόπτης μάρτυρας ενός περιστατικού, που μου έδωσε κάποια ελπίδα.

Εξαίροντας το γεγονός ότι η πόλη εδώ και αρκετό καιρό, έτσι και σήμερα βρίσκεται σε μια αναστάτωση λόγω των έργων που γίνονται εδώ και ένα μήνα περίπου από ιδιωτική εταιρεία για την εγκατάσταση οπτικών ινών στην πόλη (το θέμα είναι μεγάλο και θα το δούμε σε άλλο κείμενο), σε γενικές γραμμές επικρατούσε ησυχία.

Όλοι απολάμβαναν το καφεδάκι τους σε κάποιο καφέ της πόλης. Ως εδώ όλα καλά. Ωστόσο όπως πολύ καλά γνωρίζετε, υπάρχουν και κάποιοι συμπολίτες μας που είναι πιο «Ελληνάρες» από εμάς τους υπόλοιπους και έχουν την κακιά συνήθεια να θέλουν να βλέπουν το αυτοκίνητό τους κατά την διάρκεια του καφέ τους, κι έτσι παρκάρουν μπροστά στο καφέ που κάθονται ή κάπου κοντά ώστε να έχουν στο οπτικό τους πεδίο το αυτοκίνητό τους. Αδιαφορώντας αν στο σημείο απαγορεύεται, ή αν παρακωλύουν την συγκοινωνία, ή αν εκεί που παρκάρουν είναι ράμπα ΑΜΕΑ κ.λ.π.

Ευτυχώς όμως, απ’ ότι βλέπω και καταλαβαίνω, αυτή η συνήθεια θα τους κοπεί όπου να ‘ναι, γιατί η Αστυνομική Διεύθυνση Πιερίας αποφάσισε να βάλει μια τάξη στην πόλη, και κατά την ταπεινή μου άποψη έκανε πολύ καλά!!! Εδώ και λίγο καιρό έχει βγει έξω και όπου βλέπει ασυνείδητο οδηγό, αναλαμβάνει ρόλο. Αλλιώς δεν πρόκειται να βάλουμε μυαλό τελικά.

Τι; Πάρκαρες πάνω σε ράμπα ΑΜΕΑ; Σε είσοδο πάρκινκ; Οδηγάς επικίνδυνα; Είσαι ποδηλάτης και πας αντίθετα σε μονόδρομο; Είσαι πεζός και δεν σέβεσαι τα φανάρια; Πάρε την… «καμπάνα» σου για να δούμε αν θα το ξανακάνεις.

Ξέρω…ξέρω… Θα υπάρχουν πολλοί εκεί έξω που διαφωνείτε μ’ αυτή την άποψη, και θα με βρίζετε τώρα. Αν το καλοσκεφτείτε όμως, θα δείτε ότι έχω δίκιο. Κι εγώ ήμουν ασυνείδητος οδηγός. Κι εγώ έφαγα «καμπάνα» και πλήρωσα το τίμημα. Στεναχωρήθηκα, πόνεσα, που πλήρωσα, αλλά είχα άδικο. Και το κατάλαβα.

Αν μάθουμε να σεβόμαστε τον Κ.Ο.Κ, τους κανόνες, τους συνανθρώπους μας σε τελική ανάλυση, δεν θα γίνει καλύτερη η ζωή μας και η καθημερινότητά μας; Για σκεφτείτε το για λίγο… Αυτό όμως θέλει παιδεία. Και πρέπει να ξεκινήσει από τις μικρές ηλικίες.

Τι κάνεις όμως με αυτούς που ήδη υπάρχουν και έχουν μάθει στην ανομία; Χρησιμοποιείς τους κανόνες που ήδη υπάρχουν και τιμωρείς για να εκπαιδεύσεις.

Επομένως, πολύ καλά πράττει σήμερα η Αστυνομία! Γιατί, κακά τα ψέματα, από κάπου πρέπει να ξεκινήσουμε την επανεκκίνηση της κοινωνίας και την εκπαίδευσή της. Και καταλήγω για να μην σας κουράσω άλλο…


Θερμά συγχαρητήρια στην Αστυνομική Διεύθυνση Πιερίας και την Τροχαία!

Συνεχίστε την πολύ καλή δουλειά που κάνετε!!!




Γιώργος Κωνσταντόπουλος: «Λειτουργεί το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης; Ελπίζω αν δεν λειτουργεί το ΕΣΡ να λειτουργούν τα αντανακλαστικά τόσο του εποπτεύοντος Υπουργείου…»

Πολύ καλή κίνηση η συνεργασία Γερολιόλου και Ξυπτεράς σε θέματα τουρισμού στον Δήμο Δίου-Ολύμπου! Συγχαρητήρια και καλή επιτυχία!

Ο κύβος ερρίφθη! Τέρμα τα σενάρια για το Νοσοκομείο Κατερίνης – Σαλονικιός ο νέος Διοικητής!

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ: Ο δικηγόρος κ. Εμμαν. Παπάς μιλάει για την επιτυχία του στην αποτροπή πλειστηριασμού πρώτης κατοικίας






Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια