HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Δήμαρχε είσαι πολύ μπροστά!!! Δείτε τι κάνει σήμερα ο Βαγγέλης Γερολιόλιος στο δημαρχείο του Δήμου Δίου-Ολύμπου


Πριν μια ώρα περίπου είδαμε στον προσωπικό λογαριασμό του Δημάρχου Δίου  -Ολύμπου κ. Βαγγέλη Γερολιόλιου την εξής ανάρτηση:

«Παρακολουθήστε σήμερα, στις 5 μμ, την συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Δίου-Ολύμπου ζωντανά από την σελίδα του Δήμου στο facebook.»


Όταν ακολουθήσαμε τον σύνδεσμο που πρότεινε στην εν λόγω ανάρτηση ο Δήμαρχος βρεθήκαμε στην επίσημη σελίδα του Δήμου στο facebook και από εκεί στην επίσημη σελίδα του Δήμου Δίου-Ολύμπου.

Ο Βαγγέλης Γερολιόλιος γνωρίζει την τεχνολογία, και γνωρίζει να την χρησιμοποιεί προς όφελος του Δήμου και των δημοτών. Φαίνεται πως στο εξής θα μπορούμε να παρακολουθούμε από την άνεση του σπιτιού μας, του γραφείου μας, και όπου αλλού με την βοήθεια της τεχνολογία «ΖΩΝΤΑΝΑ» τα δημοτικά συμβούλια την ώρα που γίνονται.

Δεν ξέρω κάποιον άλλον δήμο της Πιερίας να το έχει κάνει ακόμη αυτό; Πρωτοπορία; Δεν ξέρουμε. Πάντως φαίνεται πως ο Βαγγέλης Γερολιόλιος φέρνει μια νέα εποχή στον Δήμο και είναι διατεθειμένος να χρησιμοποιήσει ότι εργαλείο του δίνεται προκειμένου να κάνει το καλύτερο δυνατό για τους δημότες του.

Δήμαρχε, το πας πολύ καλά! Συνέχισε την καλή δουλειά που κάνεις, και να είσαι σίγουρος ότι και θ’ αναγνωριστεί, αλλά και θα σ’ ακολουθήσουν κιάλλοι.





Γράφει & Υπογράφει

Πέτρος Σταθακόπουλος.-



Διαβάστε ακόμη:






Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια