HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Εκσυγχρονισμός, νέες τεχνολογίες και ανάπτυξη μετ’ εμποδίων και ωχαδερφισμό!


Και πάνω που είπαμε, «Δόξα το Θεό» που είχαμε εκλογές εφέτος και έτσι έγιναν και κάνα δυό δρόμοι στην πόλη (θυμάστε τον οργασμό των έργων φέτος την Άνοιξη εεε;) και δεν θα «σπάμε» τ’ αυτοκίνητά μας και τα πόδια μας πια, να ‘σου μας ήρθε το φυσικό αέριο πρώτα και μετά οι τηλεπικοινωνίες με τις οπτικές ίνες, και έκαναν την πόλη πάλι χάλια!

Θα πει κάποιος: «Μα καλά ρε φίλε, δεν θέλεις τεχνολογία και εκσυγχρονισμό; Εεεε πρέπει να κάνεις και θυσίες!»

Ποιος σας είπες ότι δεν θέλω; Μια χαρά θέλω κι εγώ και όλη η πόλη. Αλλά αν πρόκειται για τέτοιο εκσυγχρονισμό, να μου λείπει! Ευχαριστώ δεν θα πάρω! Σας τον επιστρέφω.

Και σ’ άλλες χώρες της Ευρώπης γίνεται εκσυγχρονισμός στις τεχνολογίες, αλλά εκεί βρε αδερφέ υπάρχουν μελέτες, σχεδιασμός, σοβαρότητας, επαγγελματισμός, σεβασμός στον πολίτη και στην πόλη, καθαριότητα και άλλες πολλές άγνωστες λέξεις στους ντόπιους εργολάβους.

  • Δεν είναι ο θόρυβος
  • Δεν είναι η σκόνη και η βρωμιά
  • Δεν είναι η απαξίωση των ωρών κοινής ησυχίας
  • Δεν είναι το μπάχαλο στο ήδη βεβαρημένο κυκλοφοριακό της πόλης
  • Δεν είναι οι κακοτεχνίες και οι τσαπατσουλιές που γίνονται
  • Δεν είναι οι ζημιές που κάνουν σε άλλα δίκτυα που υπάρχουν κάτω απ’ τους δρόμους, γιατί δουλεύουν στον βρόντο χωρίς σχέδια
  • Δεν είναι τ’ ατυχήματα που προκαλούνται στους πολίτες λόγων της κακής δουλειάς και των λαθών που αφήνουν πίσω τους
  • Δεν είναι όλα αυτά μαζί και άλλα τόσα που προκαλούν τις τελευταίες εβδομάδες όλοι αυτοί που σκάβουν τους δρόμους μας στο όνομα του «εκσυγχρονισμού και των νέων τεχνολογιών»
Είναι που δεν έχουν κανέναν να τους ελέγξει και να τους τραβήξει τ’ αυτί. Να τους πιάσει απ’ τον γιακά και να τους πει: «Τι κάνετε εδώ μάγκες; Πως αφήνετε τους δρόμους μας έτσι; Έτσι τους βρήκατε; Ποιος θα πληρώσει τις ζημιές που ήδη προκαλέσατε ή θα προκληθούν από την αμέλειά σας;»

Και καλά ακόμη έχουμε καλοκαιρία (ευτυχώς ο καιρός μας πάει καλά). Τι θα γίνει όταν «σφίξουν τα κρύα» και αρχίσουν οι συστολές της ασφάλτου και οι λακκούβες γίνουν χαράδρες; Τι θα γίνει αν πιάσουν οι βροχές και οι μικρές «λίμνες» στον δρόμο μας πνίξουν; Και σε τελική ανάλυση ποιος θα πληρώσει για ν’ αποκατασταθεί όλο αυτό το μπάχαλο που θ’ αφήσετε πίσω σας; Ο Δήμος; Δηλαδή εμείς. Οι πολίτες; Και γιατί παρακαλώ; Γιατί κάποιος δεν τράβηξε τ’ αυτί του εργολάβου και του κάθε εργολάβου που αναλαμβάνει τέτοιες δουλειές.

Είμαι να σκάσω! Και σας τα λέω όλα αυτά, γιατί μόλις σήμερα έμαθα, ότι στις αρχές Δεκεμβρίου αρχίζει η δεύτερη φάση για το φυσικό αέριο στην πόλη. Με απλά λόγια ξεκινάει νέο κύκλος σκαψίματος και ταλαιπωρίας των πολιτών.

Δεν μας φτάνει η οικονομική κρίση, δεν μας φτάνει που σπάμε αυτοκίνητα και πόδια, περπατώντας και οδηγώντας στην πόλη, δεν μας φτάνει το μεταναστευτικό που μας έχει πνίξει, δεν μας φτάνει ο κακός μας ο καιρός, έχουμε και αυτά ν’ αντιμετωπίσουμε καθημερινά.

Μήπως τελικά πρέπει να βρεθεί κάποιος να μας προστατεύσει απ’ όλο αυτό; Μήπως πρέπει ν’ αναλάβει κάποιος υπεύθυνος (δεν ξέρω ποιος… κάποιος τέλος πάντων) πρωτοβουλία; Γιατί, αλήθεια λέω, δεν πάει άλλο. Κάτι πρέπει να γίνει, και μάλιστα εχθές…!!!


Γράφει & Υπογράφει
Πέτρος Σταθακόπουλος.-

Διαβάστε ακόμη:



Γιώργος Κωνσταντόπουλος: «Λειτουργεί το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης; Ελπίζω αν δεν λειτουργεί το ΕΣΡ να λειτουργούν τα αντανακλαστικά τόσο του εποπτεύοντος Υπουργείου…»

Πολύ καλή κίνηση η συνεργασία Γερολιόλου και Ξυπτεράς σε θέματα τουρισμού στον Δήμο Δίου-Ολύμπου! Συγχαρητήρια και καλή επιτυχία!

Ο κύβος ερρίφθη! Τέρμα τα σενάρια για το Νοσοκομείο Κατερίνης – Σαλονικιός ο νέος Διοικητής!

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ: Ο δικηγόρος κ. Εμμαν. Παπάς μιλάει για την επιτυχία του στην αποτροπή πλειστηριασμού πρώτης κατοικίας


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια