Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Τι σχέση έχουν επτά τυχαίες φωτογραφίες του παρελθόντος και ένα τραγούδι;

Αλήθεια, πως συνδέονται οι 7 τυχαίες φωτογραφίες του κολάζ με το τραγούδι που ακολουθεί;Υπάρχει άραγε κάποια σχέση μεταξύ τους ή όχι; Και αν ναι… τότε ποια είναι αυτή;


Διαβάστε ακόμη: 

Χρόνια Πολλά για την γιορτή σου Θανάση Λιακόπουλε, αλλά….

Επιτέλους ανέλαβε ο νέος Διοικητής του Νοσοκομείου Κατερίνης! Καλορίζοκος, σιδεροκέφαλος και καλή επιτυχία στο έργο του!!!

Η Σοφία Μαυρίδου έχει ξεφύγει! Έχει πάει την αυτοδιοίκηση σε άλλο επίπεδο. Έφερε την συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής της ΠΚΜ στην ΠΕ Πιερίας;


Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.