HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Παραθαλάσσια και χαλαρά σε μια κουβέντα εφ’ όλης της ύλης με την Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας, κ. Σοφία Μαυρίδου

Σ’ ένα χαλαρό περιβάλλον, με θέα το απέραντο γαλάζιο της θάλασσας, και συντροφιά τους ήχους της, που τους συνόδευε το μεσημεριάτικο τραγούδι των τζιτζικιών, συναντήσαμε την Αντιπεριφερειάρχη της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας, κ. Σοφία Μαυρίδου, με την οποία είχαμε μια πολύ ενδιαφέρουσα συζήτηση εφ’ όλης της ύλης.

Χαλαρή μεν η κουβέντα, ωστόσο οι ειδήσεις που μας έδωσε, και αφορούν την Πιερία ήταν ουκ ολίγες. Να τονίσουμε ότι η κ. Μαυρίδου, δεν δίστασε ν’ απαντήσει σε όλες μας τις ερωτήσεις, όσο δύσκολες ή προσωπικές και αν ήταν.

Το βίντεο που ακολουθεί είναι το πρώτο μέρος της συνέντευξης – κουβέντας που είχαμε μαζί της, αφορά το διοικητικό κομμάτι που διαχειρίζεται η κ. Μαυρίδου, και έχει αρκετό ενδιαφέρον.




Ωστόσο, το δεύτερο μέρος της συνέντευξης, που θ’ ακολουθήσει τις επόμενες ημέρες, είναι εκείνο που σίγουρα θα έχει ακόμη μεγαλύτερο ενδιαφέρον, αφού περιέχει πληροφορίες πιο… προσωπικές, για την γυναίκα Σοφία Μαυρίδου… Είναι η πρώτη φορά που η κ. Μαυρίδου «εξομολογείται» μπροστά στην κάμερα της Kapa News πληροφορίες της προσωπικής της ζωής. Μην το χάσετε λοιπόν!!!




Δείτε ακόμη:

Σοφία Μαυρίδου: «Οφείλω στους συμπολίτες μου να είμαι πάντα παρών και να εργάζομαι για εκείνους. Η διοίκηση δεν σταματάει ΠΟΤΕ»(βίντεο)

Μια συνέντευξη "απο καρδιάς" όπου ο Γιώργος Κωνσταντόπουλος ανοίγει τα χαρτιά του και αποκαλύπτει...

Γ. Κωνσταντόπουλος: «Η Εγνατία Οδός Α.Ε. δημοπράτησε μόνο τους τελευταίους μήνες, έργα αξίας πάνω από 700 εκατομμύρια ευρώ και υπάρχει συνέχεια…»

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ: Ο Γιώργος Κωνσταντόπουλος μιλάει για τον ΣΕΒΕ και την επανεκλογή του ως πρόεδρος (video)

Β. Έξαρχος: "Η Ελλάδα να είναι ο απόλυτος υγειονομικός και τουριστικός προορισμός" (video)

Β. Έξαρχος: «Η Ελλάδα είναι ο πιο ασφαλής υγειονομικά τουριστικός προορισμός παγκοσμίως. Πιστεύω ότι φέτος θα έχουμε ικανοποιητική ζήτηση αρκεί…»



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια