HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Κώστας Φιλοκώστας: «Τα προβλήματα που παραλάβαμε ήταν πάρα πολλά, όμως ήδη λύσαμε αρκετά και σύντομα θα…»


Δύο αρκετά σοβαρά και συνδεδεμένα άμεσα με την καθημερινότητα των δημοτών της Κατερίνης θέματα, ήταν αυτά που κυριάρχησαν στην συνέντευξη που παραχώρησε στην Kapa WebTv o Αντιδήμαρχος Δημ. Αστυνομία & Διαχείρησης Αδέσποτων ζώων, κ. Κωνσταντίνος Φιλοκώστας. Τ’ αδέσποτα και το κυκλοφοριακό.
Ο κ. Φιλοκώστας ήταν σαφής, και απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις των δημοτών χωρίς να «μασήσει» τα λόγια του. Ζήτησε όμως πίστωση χρόνου από τον δημοσιογράφο και τους δημότες, γιατί όπως ανέφερε χαρακτηριστηκά, αυτό τον καιρό βρίσκεται σε μια διαδικασία έρευνας για το θέμα των αδεσπότων, και πολύ σύντομα, όταν αυτή θα ολοκληρωθεί και θα έχει αποτελέσματα και απτές αποδείξεις, θα επανέλθει δημόσια για να δώσει όλη την αλήθεια και το παρασκήνιο που υπάρχει γύρω απ’ τ’ αδέσποτα ζώα συντροφιάς.

Στην διάρκεια της συνέντευξης του κ. Φιλοκώστα ειπώθηκαν πολλά ενδιαφέροντα πράγματα και για το κυκλοφοριακό, που ταλανίζει την πόλη της Κατερίνης χρόνια τώρα. Ο Αντιδήμαρχος ανέφερε πως οι λύσεις υπάρχουν ήδη και ότι πολύ σύντομα θα τις δούμε και στην πράξη.

Στην παραπολιτική πλευρά της κουβέντας, ο κ. Φιλοκώστας παραδέχθηκε πως η θέση του Αντιδημάρχου που υπηρετεί εδώ και 5 περίπου μήνες, είναι άμισθή, και πως η θητεία του λήγει στις 31/12/2020, εκτός αν ο Δήμαρχος του ζητήσει να παραμείνει και να συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του. Σ’ αυτή την περίπτωση ο κ. Φιλοκώστας απάντησε με σαφήνεια, πως θα ήταν τιμή του, και χαρά του να συνεχίσει να προσφέρει στην πόλη που αγαπά ότι καλύτερο μπορεί.

Κλείνοντας ο κ. Φιλοκώστας, ζήτησε από τους συνδημότες του να δείξουν λίγο ακόμη υπομονή, μια και τα προβλήματα που παρέλαβε η νέα διοίκηση ήταν αρκετά, και πολύ σύντομα οι Κατερινιώτες θα δουν τ’ θετικά αποτελέσματα της δουλειά που γίνεται στον Δήμο Κατερίνης.

Δείτε το βίντεο με την πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη του κ. Φιλοκώστα:



Δείτε ακόμη:









Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια