HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Κορνοϊός και Διατροφή: Βελτίωση & ενδυνάμωση της υγείας αλλά και ευκαιρία ανάδειξης & ανάπτυξης του αγροτικού προϊόντος και της επιχειρηματικότητας της Πιερίας (βίντεο)


Μια πολύ ενδιαφέρουσα συζήτηση με επίσης ενδιαφέροντα συμπεράσματα, πραγματοποιήθηκε εχθές ΖΩΝΤΑΝΑ, απο την Kapa WebTV με προσκεκλημένους τον διατροφολόγο κ. Παντελή Μπητόπουλο, και τον επιστημονικό συνεργάτη της Π.Ε. Πιερίας κ. Δημήτρη Ρουκά.

Η συζήτηση κινήθηκε γύρω απο την διατροφή, και μάλιστα εν μέσω κορονοϊού, και πως αυτή, μπορεί απο την μία να ενισχύσει το ανοσοποιητικό μας σύστημα και να βελτιώσει την υγεία μας, και απο την άλλη ν' αποτελέσει μια καλή ευκαιρία στο να αναδειχθούν τα τοπικά αγροτικά μας προϊόντα ώστε να μετατραπούν σε μια πραγματικά πολύ καλή ευκαιρία για την επιχειρηματικότητα.

Η συζήτηση διήρκησε περίπου 50 λεπτά και μέσα απο αυτή βγήκαν πολύ καλές πληροφορίες, αλλά και πολύ ωφέλιμα συμπεράσματα.

Παρακολουθήστε ολόκληρη την εκπομπή στο παρακάτω βίντεο:



Δείτε ακόμη:

O Δρ Γιώργος Καπογιάννης, περιγράφει στην κάμερα της Kapa WebTV, πως ξεπέρασαν το πρόβλημα του κορονοϊού στην Κίνα - “Δώσαμε μεγάλο βάρος στην ατομική ευθύνη”


Σάββας Καρυπίδης: «Οι γονείς δεν πρέπει να πιέζουν τα παιδιά τους στον αθλητισμό να είναι πάντα πρώτα. Του κάνει κακό αυτή η πίεση»








Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια