HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Σοφία Μαυρίδου: “Γυναίκα παντός καιρού”


Δεν είναι πολλοί αυτοί οι άνθρωποι που αναλαμβάνουν μια υποχρέωση ή μια θέση ευθύνης, και στο τέλος αποδεικνύεται ότι δεν έχουν τα προσόντα ή την ικανότητα να την υπηρετήσουν στο 100%.

Απο την άλλη πάλι, υπάρχουν και εκείνοι ( οι ελάχιστοι ίσως) που τα καταφέρνουν εξαιρετικά, διαψεύδοντας τις όποιες επιφυλάξεις των αντιπάλλων τους, με αποτέλεσμα, όταν έλθει η ώρα ν' αφήσουν την εν λόγω θέση ευθύνης, για διάφορους λόγους, να μην υπάρχουν αντάξια στελέχη να την αναλάβουν και να την υπηρετήσουν αν όχι το ίδιο καλά, τότε ενδεχομένως καλύτερα.

Γιατί τα λέμε όλα αυτά; Γιατί αυτό φαίνεται πως θα συμβεί (όταν έλθει η ώρα φυσικά) στην περίπτωση της Σοφίας Μαυρίδου. Είναι σχεδόν ξεκάθαρο, σε όσους έχουν στοιχειώδεις γνώσεις ανθρωπογεωγραφίας της Πιερίας, και λίγη πολιτική σκέψη, ότι όταν έλθει το πλήρωμα του χρόνου (επαναλαμβάνω όποτε αυτό έλθει και με όποιον τρόπο) που θα πρέπει να βρεθεί νέος άνθρωπος που θ' αναλάβει την Αντιπεριφέρεια της Πιερίας, θα δυσκολευτούμε πολύ και πολλοί!

Άντε να βρεις εσύ τώρα, άνθρωπο ευπαρουσιάστο, έξυπνο, εργατικό, αφοσιωμένο σ' αυτή την αποστολή που θ' αναλάβει, με συνέπεια, με πολιτική σκέψη, αγαπητό στον κόσμο, ενωτικό, ν' αγαπάει πρώτα απ' όλα την Πιερία, οικογενειάρχη γι ν' αναλάβει την θέση της Μαυρίδου!!!


Γυναίκα παντός καιρού” την αποκάλεσε κάποιος τις προάλλες! Βρέξει, χιονίσει η Σοφία εκεί! Τι κορονοϊός και τρίχες; Δεν έλειψε στιγμή απ' το πόστο της η γυναίκα! Γιατί ρωτάτε; Η απάντηση απλή! Γιατί της αρέσει αυτό που κάνει! Αυτό είναι και ο λόγος που το κάνει σωστά !

Το έχουμε ξανακούσει, και ξαναγράψει. Η διοίκηση δεν είναι απλό πράγμα! Εκτός απο γνώσεις και ικανότητα, πρέπει και να σου αρέσει... Να το γουστάρεις που λέμε και στην καθομιλουμένη!

Έχοντας λοιπόν τα προσόντα που προαναφέραμε, την ικανότητα, τις γνώσεις και την αγάπη γι' αυτό που κάνεις, τότε είσαι καταδικασμένος να πετύχεις! Και αυτό το γνωρίζει απ' ότι φαίνεται, η Μαυρίδου πολύ καλά!


Ναι, αλλά θυσίασε την προσωπική της ζωή, θα μου πείτε! Κάνετε τεράστιο λάθος! Ποιος σας είπε ότι δεν έχει προσωπική ζωή η Σοφία; Έχει και παραέχει! Κατ' αρχάς έχει μια οικογένεια που την αγαπάει και την στηρίζει σε όλο αυτό που κάνει! Όπως επίσης έχει φίλους και φίλες που κάνουν ακριβώς το ίδιο! Χρόνια τώρα!!! Άσε το άλλο... Ως γυναίκα, η Σοφία, (και σ' αυτό θα συμφωνήσετε όλοι νομίζω) δεν περνάει απαρατήρητη. Σωστά; Ποιος μας λέει λοιπόν ότι και σ' αυτόν τον τομέα δεν τα πάει πολύ καλά; Ποιος μας λέει ότι αύριο – μεθαύριο (λέμε τώρα) δεν ακούσουμε ή δεν μάθουμε κάτι και γι' αυτό επίσημα;;;; Μη με ρωτάτε. Δεν γνωρίζω κάτι συγκεκριμένο. Υποθέσεις κάνω...

Παρ' όλα αυτά, βλέπουμε πως η ίδια, σαν άνθρωπος, δεν φαίνεται να... “καβάλησε το καλάμι”. Μια χαρά προσγειωμένη, είναι. Και με όλους θα μιλήσει, και μόνη της θα πάει στο σούπερμάρκετ ή όπου αλλού χρειαστεί να κάνει τα ψώνια της, και στην παρέα και το κέφι ανοιχτή είναι!


Η Σοφία Μαυρίδου ξέρει πολύ καλά από διοίκηση. Ντε φάκτο. Έχει μια πετυχημένη πορεία όλα αυτά τα χρόνια. Επίσης Ντε φάκτο. Ο τόπος χρειάζεται τέτοιους ανθρώπους και τους χρειάζεται όχι εχθές, όχι σήμερα, όχι αύριο. Τους χρειάζεται ΠΑΝΤΑ!

Καταλαβαίνω όμως και τους πολιτικούς αντιπάλους της, όπως επίσης και τους δελφίνους που επωθμαλμιούν την θέση της. Όπως και να το κάνουμε μια έξυπνη, πετυχημένη και όμορφη γυναίκα σε μια τέτοια θέση ευθύνης ενοχλεί! Είναι αγκάθι. Είναι πρόβλημα βρε αδεφρέ! Αλλά τι να κάνουμε τώρα; Αφού υπάρχει...

Το καλύτερο που προτείνω ότι μπορούμε να κάνουμε είναι να μάθουμε απ' αυτήν. Ίσως τελικά, όλο αυτό να γυρίσει προς όφελος του τόπου μας.





Δείτε ακόμη:

Σοφία Μαυρίδου: «Ενωμένοι θα περάσουμε αυτήν την κρίση, γιατί η Ελλάδα μας χρειάζεται όλους…»

Παραθαλάσσια και χαλαρά σε μια κουβέντα εφ’ όλης της ύλης με την Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας, κ. Σοφία Μαυρίδου

Παραθαλάσσια και χαλαρά σε μια κουβέντα εφ’ όλης της ύλης με την Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας, κ. Σοφία Μαυρίδου (B' μέρος)

Περισσότερα για την Σοφία Μαυρίδου με κλικ ΕΔΩ!!!




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια