HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Παραθαλάσσια και χαλαρά σε μια κουβέντα εφ’ όλης της ύλης με την Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας, κ. Σοφία Μαυρίδου (B' μέρος) (βίντεο)

Πριν απο λίγες ημέρες είχαμε δημοσιεύσει το Α' μέρος μιας πολύ ενδιαφέρουσας ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗΣ με την Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας κ. Σοφία Μαυρίδου, που έκανε αίσθηση.

Σήμερα, θα δείτε το Β' και ακόμη πιο ενδιαφέρον μέρος της συνέντευξης αυτής, όπου η κ. Μαυρίδου για ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ μιλάει για την προσωπική της ζωή μπροστά στην κάμερα της Kapa News.

H γυναίκα, μητέρα και κόρη Σοφία Μαυρίδου αποκαλύπτει πράγματα για την προσωπική της ζωή, που δεν έχει ξανακάνει μέχρι τώρα.

Δείτε το βίντεο:



Δείτε ακόμη:

Παραθαλάσσια και χαλαρά σε μια κουβέντα εφ’ όλης της ύλης με την Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας, κ. Σοφία Μαυρίδου (Α΄ μέρος)

Μια συνέντευξη "απο καρδιάς" όπου ο Γιώργος Κωνσταντόπουλος ανοίγει τα χαρτιά του και αποκαλύπτει...

Γ. Κωνσταντόπουλος: «Η Εγνατία Οδός Α.Ε. δημοπράτησε μόνο τους τελευταίους μήνες, έργα αξίας πάνω από 700 εκατομμύρια ευρώ και υπάρχει συνέχεια…»

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ: Ο Γιώργος Κωνσταντόπουλος μιλάει για τον ΣΕΒΕ και την επανεκλογή του ως πρόεδρος (video)

Β. Έξαρχος: "Η Ελλάδα να είναι ο απόλυτος υγειονομικός και τουριστικός προορισμός" (video)

Β. Έξαρχος: «Η Ελλάδα είναι ο πιο ασφαλής υγειονομικά τουριστικός προορισμός παγκοσμίως. Πιστεύω ότι φέτος θα έχουμε ικανοποιητική ζήτηση αρκεί…»


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια