HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Νέο κτύπημα. Ο νέος συντονιστής του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστας Χατζηιωαννίδης βγαίνει στην επίθεση εναντίον της δημοτικής διοίκησης και ειδικά του Γιώργου Νταντάμη; "Όλη η τοπική κοινωνία απαιτεί απαντήσεις"


Καλησπέρα στην όμορφη παρέα! Ελπίζω να είστε καλά και να προσέχετε με αυτόν τον άτιμο τον κορωνοϊό που μας πήρε μέχρι και τον γνωστό μας τραπεζίτη τον Μενέλαο Τσίκρα. Συλλυπητήρια στους δικούς του ανθρώπους και τους πολυάριθμους φίλους του.

Εδώ και περίπου λίγο καιρό σας γράφω για τον ξεσηκωμό της Κεντροαριστεράς στον Δήμο Κατερίνης εναντίον του Γιώργου του Νταντάμη. Όλα τα κείμενα μπορείτε να τα βρείτε εδώ. Ο Γιώργος έβγαλε τη Δευτέρα μία ανακοίνωση πολύ σκληρή, που αποκάλεσε τους (πρώην; ) συντρόφους του... "πεμπτοφαλαγγίτες", εδώ η ανάλυση που έγραψα για το κείμενο αυτό

Αφού λοιπόν τους τα έχωσε χοντρά, ο Γιώργος νόμισε ότι θα σταματήσουν οι φωνές και ότι θα "καθίσουν φρόνιμα" όλοι. Μάλλον έκανε λάθος...

Μετά τις εσωκομματικές εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ Πιερίας, νέος συντονιστής εξελέγη ο Κώστας Χατζηιωαννίδης. "Εντάξει, εύκολο για τον Γιώργο, μαζί του κατέβηκε ο Κώστας στις εκλογές" θα πουν οι ολοένα και λιγότεροι φίλοι του Γιώργου. Όμως δεν είναι έτσι. Μαύρα μεσάνυχτα έχουν όσοι το λένε. Όπως φαίνεται, ΚΑΙ ο Κώστας Χατζηιωαννίδης είναι σκληρά εναντίον του Γιώργου του Νταντάμη και της δημοτικής διοίκησης!

O Κώστας έβγαλε σήμερα μία ανακοίνωση για το θέμα του Νίκου του Τσιαμπέρα και της εισαγγελικής παρέμβασης μέσω της οποίας πήρε τα χαρτιά που ζήτησε από την οικονομική υπηρεσία του Δήμου. Ο Κώστας Χατζηιωαννίδης λοιπόν ουσιαστικά στηρίζει Τσιαμπέρα, επιτίθεται στον Κώστα Κουκοδήμο και τη διοίκηση του και στο τέλος πετάει και ένα καρφί - ταβανόπροκα με έμμεσο αποδέκτη τον Γιώργο τον Νταντάμη: Ενώ ο Γιώργος αποφεύγει να δώσει απαντήσεις, ο Κώστας γράφει: "Μαζί με εμάς τις απαντήσεις τις απαιτεί όλη η τοπική κοινωνία". 

Ποιος ξέρει τι έχει κάνει ο Γιώργος και του φεύγουν όλοι οι Κεντροαριστεροί... ποιος ξέρει τι τους έκανε και του επιτίθενται ακόμη και πρώην υποψήφιοι του συνδυασμού του. Πάντως δεν νομίζω πως θα διασωθεί απλά και μόνο με το να μην τους απαντάει και να τους προσβάλλει. Προς το παρόν τον στηρίζει και τον κρατά όρθιο ο Κώστας ο Κουκοδήμος. Σε επίπεδο στελεχών παρατηρείται... πρόωρη αποψίλωση.

Θα αντέξει ο Γιώργος μόνο με τη στήριξη του Κώστα, αποκομμένος από την πλειοψηφία των δικών του στελεχών;



Πέτρος Σταθακόπουλος.-


Διαβάστε ακόμη:












Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια