HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Κατέθεσαν στα Δικαστήρια της Κατερίνης τα υπομνήματα τους οι 7 δημοτικοί υπάλληλοι του Δήμου Πύδνας-Κολινδρού (φωτογραφίες + βίντεο)


Συνεπείς στο σημερινό ραντεβού τους στα δικαστήρια της Κατερίνης ήταν οι 7 δημοτικοί υπάλληλοι, αλλά και ο πρώην δήμαρχος του Δήμου Πύδνας-Κολινδρού, οι οποίοι κλήθηκαν από τον εισαγγελέα να δώσουν εξηγήσεις για θέματα του Δήμου, ύστερα από αίτημα για διερεύνηση που κατέθεσε ο νυν δήμαρχος κύριος Αναστάσιος Μανώλας.
Στα δικαστήρια προσήλθαν επίσης κάποιο δημοτικοί υπάλληλοι προκειμένου να συμπαρασταθούν στους συναδέλφους τους, ενώ για σήμερα η ΠΟΕ - Ο.Τ.Α είχε προαναγγείλει επίσης για το ίδιο θέμα, στάση εργασίας από τις 11:00 έως τις 15:00 (διαβάστε εδώ).

Ο πρόεδρος κ. Χρήστος Κομπατσιάρης (ένας από τους 7 κατηγορούμενους δημ. Υπαλλήλους) και ο αντιπρόεδρος του Συλλόγου Δημοτικών Υπαλλήλων Πιερίας κ. Γιάννης Μαυρίδης, έκαναν δηλώσεις για το θέμα αυτό στην κάμερα της Kapa News:
 


Μετά την κατάθεση των υπομνημάτων τους μέσω του δικηγόρου τους, οι δημοτικοί υπάλληλοι έφυγαν από το δικαστικό μέγαρο ήρεμα. Όσο για τον πρώην δήμαρχο να σημειωθεί ότι έφτασε και κατέθεσε το δικό του υπόμνημα αρκετά νωρίτερα με την συνοδεία του δικηγόρου του και αποχώρησε αμέσως.

Το επόμενο βήμα είναι, αφού εξεταστούν όλα τα στοιχεία αρμοδίως, είναι ν’ αποφασιστεί αν η υπόθεση έλθει στο ακροατήριο για να δικαστεί ή όχι.









Διαβάστε ακόμη:














Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια