HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Δήμος Δίου-Ολύμπου: Μήπως βιάστηκε ν΄ανακοινώσει υποψήφιους ο κ. Πέτρος Κιάφας; Μέσα σε 24 ώρες χαιρέτησαν ήδη 2


Μόλις προχθές με επίσημοι δελτίο τύπου ο κ. Πέτρος Κιάφας, επικεφαλής  του Συνδυασμού ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ για τον Δήμο-τη, στον Δήμο Δίου-Ολύμπου μας ανακοίνωσε τους πρώτους 41 υποψήφιους συμβούλους με τους οποίους ξεκινάει τον προεκλογικό του αγώνα για τις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές (διαβάστε εδώ), και ήδη δύο από αυτούς με ανάρτηση στο προσωπικό τους προφίλ στο facebook, «χαιρέτησαν». 

Πρόκειται για τους κυρίους Χρήστο Μπατζικώστα και Σάκη Γκολέμα, από το Δίον και την Βροντού αντίστοιχα.

Ο καθένας για τους δικούς του λόγους. Τα πραγματικά αίτια ωστόσο θα τα μάθουμε τις επόμενες ημέρες σίγουρα, αλλά το γεγονός είναι ότι η εικόνα του κ. Κιάφα μετά από αυτό δεν είναι και τόσο θετική για την ώρα.

Δεν ξέρουμε ακόμη αν υπάρχουν κιάλλοι που θέλουν  ν’ αποχωρήσουν, αλλά σημειώνουμε τα ονόματα των δυο πρώτων μην τυχόν και τους δούμε αύριο-μεθαύριο σε κάποιο άλλο ψηφοδέλτιο.

Τελικά κ. Κιάφα μήπως βιάστηκες λίγο ν’ ανακοινώσεις ονόματα;


Διαβάστε ακόμη:

ΒΟΡΕΙΑ ΠΙΕΡΙΑ: Τι θ’ αποφασίσει ο Βαγγέλης Λαγδάρης μετά τις πιέσεις που δέχεται;

Δεν αφήνει μέρα χαμένη ο Νίκος Τσακιρίδης. Ψάχνει καθημερινά συμμαχίες και συνεργασίες. Πόσα «ΝΑΙ» και πόσα «ΟΧΙ» εισέπραξε μέχρι τώρα; Τι φταίει;

Καρυπίδης & Μπιτόπουλος τι εννοείτε όταν λέτε "Καιρό είχαμε… Για να ετοιμαζόμαστε σιγά σιγά..";

Αποχωρεί ο Γιάννης Μποστανίτης από το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ στην Πιερία; Ποιοι είναι οι λόγοι; Υπάρχει εσωκομματική «γκρίνια»;

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια