HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


ΒΟΡΕΙΑ ΠΙΕΡΙΑ: Τι θ’ αποφασίσει ο Βαγγέλης Λαγδάρης μετά τις πιέσεις που δέχεται;


Μπορεί μετά τα εγκαίνια της έκθεσης και την δήλωση του πρωθυπουργού ότι οι εθνικές εκλογές θα γίνουν κανονικά στο τέλος της τετραετίας (δηλ. την άνοιξη του ’23), ωστόσο τα σενάρια περι πρόωρων εκλογών ακόμη δεν καταλάγιασαν.

Μάλιστα κάποιοι ισχυρίζονται πως 2-3 εβδομάδες μετά την λήξη της Διεθνούς Εκθέσεως στη Θεσσαλονίκη, θα παρθούν οι τελικές αποφάσεις για το θέμα αυτό.

Αυτή η πληροφορία, σε συνδυασμό με την αποχώρηση του κ. Μποστανίτη από το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ την περασμένη εβδομάδα (διαβάστε εδώ), ξεκίνησαν τη φήμη ότι ο Βαγγέλης Λαγδάρης δέχεται έντονες πιέσεις να πάρει την θέση του παραιτηθέντα γιατρού στο ψηφοδέλτιο, προκειμένου να «βάλει πλάτη» στο κόμμα τώρα που χρειάζεται βοήθεια  περισσότερο από κάθε άλλη φορά.

Επειδή οι εθνικές εκλογές θα γίνουν σε κάθε περίπτωση (είτε πρόωρα, είτε κανονικά) πριν τις αυτοδιοικητικές, δεν θα υπάρξει νομικό πρόβλημα ώστε ο Λαγδάρης να μπει και υποψήφιος Δήμαρχος μετά το πέρας των βουλευτικών εκλογών σε περίπτωση που δεν εκλεγεί βουλευτής.

Έτσι εξηγούνται και οι πιέσεις που δέχεται ο πρώην Δήμαρχος Πύδνας-Κολινδρού. «Βοήθησέ μας τώρα και θα σε βοηθήσουμε κι εμείς μετά…» είναι το μήνυμα που του μεταφέρουν.

Ο ίδιος ο Βαγγέλης όμως, είναι προσηλωμένος στο Δήμο, και μέχρι στιγμής αντιστέκεται σθεναρά στην πρόταση αυτή. Άλλωστε κάνει αγώνα εδώ και πολύ καιρό για τον Δήμο και δεν θέλει να γκρεμίσει όλο αυτό που έχτισε μέχρι σήμερα.

Από την άλλη, κάθε βοήθεια και στήριξη στην προσπάθειά του, για εκείνον είναι ευπρόσδεκτη. Δυστυχώς στην ζωή (όπως λένε και οι παλιοί) όλα είναι «δούνε και λαβείν».  

Μέχρι στιγμής «όλα είναι στο τραπέζι», και μένει να παρθεί η οριστική απόφαση από τον ίδιο τον Λαγδάρη. Ποια όμως θα είναι αυτή;


Γράφει & υπογράφει

Πέτρος Σταθακόπουλος.-


Διαβάστε ακόμη:

Δεν αφήνει μέρα χαμένη ο Νίκος Τσακιρίδης. Ψάχνει καθημερινά συμμαχίες και συνεργασίες. Πόσα «ΝΑΙ» και πόσα «ΟΧΙ» εισέπραξε μέχρι τώρα; Τι φταίει;

Καρυπίδης & Μπιτόπουλος τι εννοείτε όταν λέτε "Καιρό είχαμε… Για να ετοιμαζόμαστε σιγά σιγά..";

Αποχωρεί ο Γιάννης Μποστανίτης από το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ στην Πιερία; Ποιοι είναι οι λόγοι; Υπάρχει εσωκομματική «γκρίνια»;

Η λίστα υποψηφίων για τον Δήμο Κατερίνης συνεχώς μεγαλώνει… Περιμένουμε κιάλλον μετά τον Τσακιρίδη ή τελειώσαμε;

Απόστολος Ζέρβας – Το δυνατό χαρτί του Βελόπουλου στην Πιερία

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια