HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Δεν αφήνει μέρα χαμένη ο Νίκος Τσακιρίδης. Ψάχνει καθημερινά συμμαχίες και συνεργασίες. Πόσα «ΝΑΙ» και πόσα «ΟΧΙ» εισέπραξε μέχρι τώρα; Τι φταίει;


Μεθοδικός, ακούραστος και συγκεντρωμένος στον πολιτικό στόχο που έβαλε ο ίδιος με την ανακοίνωσή του στις 25 Αυγούστου 2022, να διεκδικήσει τον Δήμο Κατερίνης (διαβάστε εδώ), ο Νίκος Τσακιρίδης αναζητά συνεργασίες καθημερινά.

Ξεκίνησε από τον πολιτικό του χώρο μιλώντας με φίλους, συντρόφους, πολιτευτές και στελέχη του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ και σιγά-σιγά επεκτείνεται και σε άλλες πολιτικές και κοινωνικές ομάδες.

Βέβαια το πρόβλημα που αντιμετωπίζει μέχρι στιγμής είναι αυτό που έχουμε ήδη αναφέρει σε αρκετά προηγούμενα άρθρα μας. Δηλαδή όλοι (ή σχεδόν όλοι) του απαντούν, πως αν δεν ξεκαθαρίσει το πολιτικό σκηνικό της χώρας με τις εκλογές, κανείς δεν μπορεί να του δώσει καθαρή απάντηση, και αυτό είναι και το λογικό. Αν δηλαδή δεν δούμε ποσοστά κομμάτων, εκλεγμένους βουλευτές και κυβέρνηση, δεν μπορεί ΚΑΝΕΝΑΣ να δώσει τον λόγο του για στήριξη ή συνεργασία.

Κάπως έτσι του απάντησε και ο ΣΥΡΙΖΑ Πιερίας, όταν στις αρχές της εβδομάδας που πέρασε τον προσέγγισε ο Νίκος Τσακιρίδης. Βέβαια στον ΣΥΡΙΖΑ υπάρχουν και οι συνιστώσες που υποστηρίζουν την άποψη που αναδείξαμε μέσω της δήλωσης του στελέχους τους κ. Κουρνούτη, ότι δηλαδή αυτή την φορά θα κατεβάσουν δικό τους υποψήφιο (αναλυτικά διαβάστε εδώ).

Ο Νίκος όμως δεν φαίνεται να πτοείται. Είναι μαχητής και αυτό φαίνεται από το πολιτικό του παρελθόν. Έχει πάρει κάποια «ΝΑΙ» και συνεχίζει απτόητος μέχρι να πάρει όλα τα «ΝΑΙ» που χρειάζεται για να γίνει αξιόμαχος αντίπαλος στον στίβο της αυτοδιοίκησης.

Απλώς το «επιτελείο» του (αν έχει) πρέπει να προσέξει πολύ την εικόνα του και τις δηλώσεις του γενικά. Αν αυτό γίνει σωστά  τ’ όνομα του Νίκου Τσακιρίδη θα μας απασχολήσει πολύ τον αμέσως επόμενο καιρό.


Γράφει & υπογράφει

Πέτρος Σταθακόπουλος.-


Διαβάστε ακόμη:

Μια όμορφη και δυνατή παρέα! Φιλικός καφές ή πολιτική συνάντηση;

Καρυπίδης & Μπιτόπουλος τι εννοείτε όταν λέτε "Καιρό είχαμε… Για να ετοιμαζόμαστε σιγά σιγά..";

Αποχωρεί ο Γιάννης Μποστανίτης από το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ στην Πιερία; Ποιοι είναι οι λόγοι; Υπάρχει εσωκομματική «γκρίνια»;

Καλό μήνα! Καλό και τίμιο προεκλογικό αγώνα – Καλή επιτυχία σε όλους τους υποψήφιους!

Η λίστα υποψηφίων για τον Δήμο Κατερίνης συνεχώς μεγαλώνει… Περιμένουμε κιάλλον μετά τον Τσακιρίδη ή τελειώσαμε;

Απόστολος Ζέρβας – Το δυνατό χαρτί του Βελόπουλου στην Πιερία

Κατερίνη: Πολύ παρασκήνιο από τώρα και έχουμε ακόμη δρόμο μπροστά μας… Που να φτάσουμε και στην τελική ευθεία!


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια