HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Καλό μήνα! Καλό και τίμιο προεκλογικό αγώνα – Καλή επιτυχία σε όλους τους υποψήφιους!


Την καλησπέρα μου στην παρέα, και καλό μήνα σε όλους! Πρώτη Σεπτεμβρίου σήμερα, και τυπικά είναι η πρώτη μέρα του φθινοπώρου. Εκτός όμως από αυτό, ουσιαστικά σήμερα ξεκινάει και επίσημα η προεκλογική περίοδος γενικά. 

Όχι μόνο για τις εθνικές εκλογές, αλλά και τις αυτοδιοικητικές. Είτε γίνουν το 2022 είτε το 2023, η προοπτική των εθνικών εκλογών άρχισε να επηρεάζει κοινωνικές και πολιτικές συμπεριφορές.

«Μύρισε εκλογές» και όλοι δοκιμάζουν τα περιθώρια να βρεθούν σε καλύτερη θέση για να εξυπηρετήσουν την εκλογική πελατεία. Και στην κοινωνία, τα πιο κακομαθημένα τμήματά της εντείνουν τις προσπάθειές τους για συνέχιση της προνομιακής μεταχείρισής τους: χαμηλόφωνα εκείνη η επιχειρηματικότητα που συνηθίζει να αποκαλεί «επιχειρηματική δραστηριότητα» τη συναλλαγή, θορυβωδώς τμήματα της «ραχοκοκαλιάς» που επιβιώνουν λάθρα από εφορία και ταμεία, εις βάρος –κυρίως– της μισθωτής εργασίας.

Όμως και στα αυτοδιοικητικά το προεκλογικό κλίμα δεν πάει πίσω. Μπορεί να θέλουμε ακόμη 13 μήνες μέχρι τις δημοτικές εκλογές, ωστόσο «τα όργανα ξεκίνησαν» από νωρίς. Αυτό το διαπιστώνουμε εύκολα, αφού παρατηρούμε ότι ο λαϊκισμός δίνει το «παρών» σε αρκετά μέτωπα, με τον κίνδυνο να χαθεί η πυξίδα της λογικής και της νομιμότητας.

Τα «τρολ» του τόπου ζουν το απόλυτο όνειρο, αφού έχουν την ευκαιρία να επιδείξουν το μέγεθος της ανοησίας και της βλακείας τους. Μαζί με τις προηγούμενες ευχές θα τολμήσω μία ακόμη.

Εύχομαι να επικρατήσει η πραότητα και η λογική έναντι της χυδαιότητας και του παραλόγου στο εκλογικό σώμα ώστε οι όποιες αποφάσεις πάρει θα είναι ΜΟΝΟ για καλό του τόπου.

Καλό μήνα λοιπόν! Καλό και τίμιο προεκλογικό αγώνα & Καλή επιτυχία σε όλους τους υποψήφιους!


Γράφει & υπογράφει

Πέτρος Σταθακόπουλος.-


Διαβάστε ακόμη:

Η λίστα υποψηφίων για τον Δήμο Κατερίνης συνεχώς μεγαλώνει… Περιμένουμε κιάλλον μετά τον Τσακιρίδη ή τελειώσαμε;

Απόστολος Ζέρβας – Το δυνατό χαρτί του Βελόπουλου στην Πιερία

Κατερίνη: Πολύ παρασκήνιο από τώρα και έχουμε ακόμη δρόμο μπροστά μας… Που να φτάσουμε και στην τελική ευθεία!

ΚΑΤΕΡΙΝΗ| Kουΐζ: Who is who? Βρείτε τα πρόσωπα και… (φωτογραφία)

Αμοιρίδης επι δύο(2) σε μια ανάρτηση με νόημα: «ΑΑ ερχομαcte….»

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια