HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Ο λόγος που ο Τζιτζικώστας θα είναι ο μεγάλος νικητής των φετινών εκλογών ονομάζεται Σοφία Μαυρίδου


Όλο και περισσότερο, όλο και εντονότερα ακούγεται τις τελευταίες ημέρες στις παρέες η φράση: «Ο Τζιτζικώστας θα είναι πάλι πρώτος», «Φέτος ο Τζιτζικώστας θα πάρει πάνω από 66%», «Δεν έχει αντίπαλο», και άλλα παρόμοια.

Γενικότερα επικρατεί ένα κλίμα αισιοδοξίας και νίκης γύρω από το όνομα Τζιτζικώστας. Έχει όμως κανείς αναρωτηθεί που οφείλεται αυτό; Στο πολιτικό του ανάστημα; Στην επιτυχημένη μέχρι σήμερα πορεία του; Στους συνεργάτες του; Η απάντηση δεν είναι τόσο απλή ωστόσο.

Ναι. Ο Τζιτζικώστας έχει ομολογουμένως πολιτικό ανάστημα, και μια πετυχημένη πορεία μέχρι σήμερα. Ας δούμε όμως τον λόγο που συμβαίνει αυτό, ξεκινώντας από την Πιερία.

Εδώ, ο Απόστολος έχει την Σοφία Μαυρίδου ως Αντιπεριφερειάρχη, που εκτός από την δημοφιλία της έχει κάνει σημαντικό έργο στον τόπο. Σε αυτό συμφωνούμε όλοι. Άλλωστε το βλέπει ο Πιεριέας σχεδόν καθημερινά. Μια γυναίκα μέσα στην κοινωνία, δίπλα στον άνθρωπο, εργατική, ενωτική και αποτελεσματική. Αυτό το γνωρίζει και το βλέπει ο Απόστολος.

Είναι πολύ σημαντικό για έναν ηγέτη να γνωρίζει πως να διαλέγει συνεργάτες αφενός, και να τους χρησιμοποιεί σωστά αφετέρου. Η Σοφία Μαυρίδου, έχει αποδείξει την αξία της και ο Τζιτζικώστας το αναγνωρίζει αυτό. Η Σοφία Μαυρίδου, τα χρόνια της καραντίνας, ήταν συνεχώς παρούσα και εργαζόταν χωρίς διακοπές και δικαιολογίες για την Πιερία, και αυτό το βλέπαμε όλοι. Αυτό φυσικά συνεχίστηκε και μετά την καραντίνα.

Έτσι εξηγείται το καλό κλίμα που επικρατεί γύρω από τον Τζιτζικώστα στην Πιερία. Όταν ένας ηγέτης έχει δίπλα συνεργάτες τέτοιας αξίας και ποιότητας γιατί να μην είναι αγαπητός και δημοφιλής;  Έχοντας όλα τα παραπάνω υπ ‘όψιν μας, η «Αλληλεγγύη» και ο Τζιτζικώστας και στην φετινή εκλογική αναμέτρηση θα έχει πολύ υψηλό ποσοστό. Ίσως υψηλότερο κι από το 66% του 2019…


Διαβάστε ακόμη:

Η Σοφία Μαυρίδου και η πολύτιμη προστιθέμενη αξία που έδωσε στην Πιερία επι ημερών διοίκησης της.

Η Σοφία Μαυρίδου έχει έργο να παρουσιάσει. «Η Σοφία θα σταματήσει ν’ απασχολεί την πολιτική ζωή του τόπου όταν εκείνη το αποφασίσει. Ο κόσμος την αγαπάει και όποιος δεν το έχει καταλάβει αυτό, δεν ξέρει τι του γίνεται…». 

Επιτέλους κάποιος πολιτικός (και μάλιστα γυναίκα) έχεις το θάρρος να πει τα πράγματα με τ’ όνομά τους!!! Σοφία Μαυρίδου: «Η Μακεδονία είναι μία και είναι Ελληνική!!!» (βίντεο) 

Σοφία Μαυρίδου: «Εμείς προχωράμε μαζί..». Δηλώνει έτοιμη και συνειδητοποιημένη και διεκδικεί και πάλι την ψήφο των πολιτών, με σταυρό αυτή τη φορά, για να ολοκληρώσει το έργο της.

Σοφία Μαυρίδου, Αντιπεριφερειάρχης, γυναίκα, μητέρα, ο άνθρωπος της διπλανής πόρτας. Τόσο απλά!

Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

  1. Η Σοφία Μαυρίδου που έχει έτοιμο το γηπεδάκι πίσω από το ΙΚΑ εδώ και δυο χρόνια .....

    ΑπάντησηΔιαγραφή


Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!