HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Σοφία Μαυρίδου: Σταθερή αξία στην Πιερία…


Μετά από 4 μήνες, και ενώ ο κουρνιαχτός των εκλογών κατακάθισε, και η εικόνα πλέον είναι ξεκάθαρη, μπορούμε πια να πούμε με ασφάλεια ότι η Σοφία Μαυρίδου τελικά αποτελεί σταθερή αξία για την Πιερία.

Η εμπιστοσύνη του Περιφερειάρχη Απόστολου Τζιτζικώστα στο πρόσωπο της Σοφίας Μαυρίδου είναι αναμφισβήτητη. Η Σοφία Μαυρίδου, έχει αποδείξει την αξία της και ο Τζιτζικώστας της το αναγνωρίζει αυτό.

Είναι ξεκάθαρο ότι η επανεκλογή της δεν άλλαξε σε τίποτα την καθημερινότητά της, ούτε μείωσε την ενέργεια, την κινητικότητά και  την συνέπεια της στην παρουσία της, αλλά και στο έργο της στον τόπο.

Συνεχίζει με αμείωτο ρυθμό, και με ακόμη περισσότερη όρεξη να κινείται πανταχόθεν  στην Πιερία. Είτε σε θέματα έργων ανάπτυξης, είτε σε κοινωνικές ή πολιτιστικές υποχρεώσεις.

Η πολυετή εμπειρία  της στην τοπική αυτοδιοίκηση δευτέρου βαθμού, της επιτρέπει να είναι δυναμική και αποτελεσματική στην αποστολή που της έχουν αναθέσει οι συμπολίτες της.

Η επιμονή, η εργατικότητα η μεθοδικότητα και η πίστη της στη δυνατότητα της Πιερίας είναι τα όπλα στη φαρέτρα της για να δώσει φτερά στον ΠΟΤΑΠ «Olympus Riviera Greece»., που τελευταία τον βλέπουμε να κάνει σημαντικές κινήσεις προς την κατεύθυνση της αποτελεσματικής και επιτυχημένης προβολής του τουριστικού προϊόντος της Πιερίας.

Η Σοφία πιστεύει στις συνέργειες και είναι γενικά «ομαδικός παίκτης», γι’ αυτό και η συνεργασία της με τους 3 Δήμους της Πιερίας είναι εξαιρετική. Σ’ αυτό το θέμα πρέπει να τονισθεί ότι είναι τυχεροί  οι δήμοι που στο τιμόνι της Πιερίας παραμένει η Σοφία Μαυρίδου.

Απλή, προσιτή και αγαπητή στους Πιεριείς. Γεγονός που αποδεικνύεται σε κάθε εμφάνισή της σε κοινωνικές εκδηλώσεις, από τον τρόπο που την πλησιάζουν και της μιλούν οι συμπολίτες μας.

Η Σοφία Μαυρίδου, όχι μόνο αποτελεί σταθερή αξία για την Πιερία, αλλά έχει ακόμη πολλά να προσφέρει στο τόπο, και αυτό θα το βλέπουμε καθημερινά τα επόμενα χρόνια…

Και κάτι ακόμη, ας μη ξεχάσουμε την προχθεσινή πανελλήνια αναγνώριση για τη Σοφία Μαυρίδου στις εκλογές του νέου Εποπτικού Συμβουλίου της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδος (ΕΝ.Π.Ε.), όπου εκλέχτηκε ως τακτικό μέλος και μάλιστα ήρθε πρώτη σε αριθμό (160) σταυρών προτίμησης.


Διαβάστε ακόμη:

Ο ΠΟΤΑΠ συγχαίρει την Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας για την περιφανή εκλογή της στο Εποπτικό Συμβούλιο της ΕΝ.Π.Ε.

Η Σοφία Μαυρίδου πρώτη σε σταυρούς στο Εποπτικό Συμβούλιο της ΕΝΠΕ

Σοφία Μαυρίδου: Μιλάει με το έργο της, και μιλάνε για το έργο της.

Περισσότερα άρθρα για την Σοφία Μαυρίδου ΕΔΩ!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια