HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Μπορεί τώρα να λέει πως θέλει debate, όμως τις 9 ερωτήσεις που του έστειλε η Kapa News πριν από μήνες ακόμη δεν τις απάντησε ο Γιώργος Νταντάμης. (Όχι, δεν τον ρωτήσαμε για τον Σύριζα, για πρόγραμμα τον ρωτάμε και πάλι δεν απάντησε)


Καλησπέρα σε όλα τα παιδιά! Άντε, άλλες 2 εβδομάδες για όσους σχολάσουν την πρώτη Κυριακή! Και 3 εβδομάδες για όσους πάνε και στον δεύτερο γύρο! Τόσες μας έμειναν και θα τελειώσουμε και με αυτό!

Τις τελευταίες ημέρες παρακολουθώ με ενδιαφέρον τον δημόσιο διάλογο σχετικά με τη διοργάνωση ή όχι ενός debate για τον δήμο της Κατερίνης. Χαίρομαι που βλέπω τον Γιώργο τον Νταντάμη να πρωτοστατεί σε αυτήν την κινητοποίηση και να πιέζει δημόσια για debate, αυτό σημαίνει πως είναι και έτοιμος να μιλήσει.

Γιώργο, πριν από πολλούς μήνες σου έστειλα 9 ερωτήσεις για συνέντευξη και ακόμη δεν τις απάντησες. Μιας και τώρα σε βλέπω έτοιμο να απαντήσεις για όλα τα θέματα, αν θέλεις ρίξε μια ματιά και απάντησε και στις ερωτήσεις αυτές. Όπως θα θυμηθείς, δεν ύπάρχει αναφορά για τον Σύριζα που τόσο σε ενοχλεί, είναι ερωτήσεις που αφορούν αποκλειστικά το πρόγραμμά σου.

Οι ερωτήσεις που απέστειλα πριν μήνες (5/2/2019) στον κ. Γιώργο Νταντάμη. Δεν τις απάντησε τότε, αλλά θα είναι χαρά μου να τις απαντήσει σήμερα και να δημοσιεύσω επιτέλους τη συνέντευξη αυτή!

"Κύριε Νταντάμη, σας ευχαριστώ για τη συνέντευξη. Μας ενδιαφέρει για πρώτη φορά να σας ρωτήσουμε σχετικά με το πρόγραμμά σας και να εμβαθύνουμε σε αυτό, όπως ζητούν οι πολίτες της Κατερίνης:

1. Ποια θεωρείτε τα σημαντικότερα προβλήματα της Κατερίνης που χρήζουν άμεσης λύσης; Ποιες συγκεκριμένες προτάσεις έχετε ετοιμάσει για αυτά;

2. Στον Κορινό όλοι ρωτούν για το γνωστό θέμα της «Ολυμπιάδας» που καίει την τοπική κοινωνία και όχι μόνο. Ο υποψήφιός σας κ. Στέργιος Μπουσνάκης έχει ασχοληθεί επί πολλά χρόνια με το θέμα και ήταν και στο Δ.Σ. του οργανισμού, όπως και ο κ. Σωτήρης Γκούνας, καταξιωμένος οικονομολόγος, πατέρας του υποψηφίου σας κ. Γκούνα. Νομίζω το θέμα γνωρίζει καλά και ο υποψήφιός σας κ. Κώστας Φιλοκώστας. Εσείς προσωπικά έχετε μελετήσει το πρόβλημα της Ολυμπιάδας; Ποια είναι η συγκεκριμένη πρόταση επίλυσης που έχετε να προτείνετε στους Κορινιώτες;

3. Σε πρόσφατη συνέντευξη του ο κ. Χιονίδης ανέφερε πως το πρόβλημα που προέκυψε με το πολιτιστικό κέντρο και καθυστέρησε την ολοκλήρωσή του, έχει πλέον λυθεί και θα προχωρήσει άμεσα στην κατασκευή του, χωρίς όμως να μας αναφέρει την πηγή χρηματοδότησης του έργου. Συμφωνείτε μαζί του; Εσείς έχετε στον συνδυασμό σας υποψηφίους που έχουν παρακολουθήσει και δουλέψει πολλά χρόνια για το θέμα. Ποια είναι η κατάσταση, κατά τη γνώμη σας; Τι θα κάνετε αν κερδίσετε τις εκλογές του Μαίου;

4. Το φράγμα της Μόρνας είναι ένα έργο ολοκληρωμένο, που έχει παραδοθεί από τους εργολάβους. Παρόλα αυτά δεν λειτουργεί και παρουσιάζει μεγάλα προβλήματα. Τι θα κάνετε για το θέμα αυτό και γενικά για το τεράστιο πρόβλημα έλλειψης νερού στα χωριά μας το καλοκαίρι;

5. Αν κάποιος σας ζητήσει να περιγράψετε 3 παρεμβάσεις που θα κάνετε στον τομέα της Καθαριότητας, ποιες θα είναι αυτές;

6. Που εκτιμάτε ότι η σημερινή διοίκηση του κ. Χιονίδη τα κατάφερε πολύ καλά και που θεωρείτε ότι απέτυχε; Τρία και τρία θέματα αντίστοιχα.

7. Παρουσιάσατε μία πρόταση για την ανάπτυξη ενός θεματικού πάρκου στον ορεινό όγκο του Δήμου. Μπορείτε σας παρακαλώ να μας περιγράψετε την πρόταση εν συντομία; Ποιος θα το χρηματοδοτήσει αυτό; Υπάρχουν οι σχετικές υποδομές πρόσβασης για να μπορεί να υποστηριχθεί μία τέτοια επένδυση σήμερα;

8. Αν περάσετε στον δεύτερο γύρο των εκλογών, με ποιον εκτιμάτε πως θα βρεθείτε αντίπαλος;

9. Αν δεν περάσετε στον δεύτερο γύρο των εκλογών, με ποιον / ποιους μπορείτε να συνεργαστείτε και ποιον / ποιους αποκλείετε εκ προοιμίου;"



Γράφει & Υπογράφει
Πέτρος Σταθακόπουλος.-



Διαβάστε ακόμη:


















Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια