HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Ποιος συμβουλεύει υποψήφια δημοτική σύμβουλο να πάρει σβάρνα όλα τα ζωάκια που είχε ο Νώε στην κιβωτό του και να τα φορτώσει κάρτες και φυλλάδια για να διαφημιστεί στο facebook;

Όσο πιο κοντά φτάνουμε στην καταλυτική ημερομηνία της 26ης Μαΐου, τόσες περισσότερες ευφάνταστες διαφημιστικές προτάσεις βλέπουμε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Τελευταία, σχεδόν σε καθημερινή βάση βλέπουμε μια προσπάθεια από κάποια υποψήφια δημοτική σύμβουλο να εντυπωσιάσει με πρωτότυπες αναρτήσεις στον προσωπικό της λογαριασμό τους ψηφοφόρους της Κατερίνης.

Έχει ξεσηκώσει σχεδόν όλα τα ζώα της κιβωτού του Νώε (σκυλιά, κότες και ένας θεός ξέρει τι ακόμη θα σκαρφιστεί να χρησιμοποιήσει) βάζοντας τα άλλοτε να δαγκώνουν κάρτες της, και άλλοτε να τους κρεμάει στον λαιμό σαν κολιέ τα φυλλάδιά της, προκειμένου να κλέψει τις εντυπώσεις. Δεν λέω, έχει χιούμορ. Ωστόσο (θα το ξαναπώ) δεν τα χρειάζεται η συγκεκριμένη κυρία όλα αυτά.

Άλλωστε το έχουν πει και οι Αμερικανοί μαρκετίστες παλιότερα, ότι αν βάλεις σε μια διαφήμιση δίπλα σ’ έναν άνθρωπο ή ένα προϊόν ένα ζωάκι ή ένα παιδάκι, θα σου κλέψει την παράσταση. Και όπως όλοι γνωρίζουμε, οι Αμερικάνοι ξέρουν την τηλεόραση και το μάρκετινγκ καλύτερα απ’ όλους!

Δε λέω. Καλό το χιούμορ, το αγαπώ κι εγώ, αλλά στην προκειμένη περίπτωση (στις εκλογές εννοώ) λίγη σοβαρότητα δεν βλάπτει.

Πάντως η αλήθεια είναι ότι πλέον είμαι περίεργος να δω τι θα σκαρφιστούν γενικά οι υποψήφιοι για να προβληθούν τις τελευταίες ημέρες πριν τις εκλογές. Το σίγουρο είναι ότι θα δούμε και θ’ ακούσουμε πολλά…


Γράφει & Υπογράφει
Πέτρος Σταθακόπουλος.-



Διαβάστε ακόμη:




















Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια