HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Η Σοφία Μαυρίδου έχει τελικά όλο το πακέτο. Τυχερή η Πιερία…


Καλημέρα στην παρέα! Ξέρετε, σκεφτόμουν τις προάλλες ότι την περασμένη εβδομάδα είχα γράψει ένα κείμενο που αφορούσε τον πρώτο μήνα (τον Σεπτέμβρη δηλαδή) διοίκησης των νέων Δημάρχων και δημοτικών συμβούλων της Πιερίας (διάβασε εδώ), και έμεινα εκεί. Άδικο εκ μέρους μου. Γιατί φέτος δεν είχαμε μόνο δημοτικές εκλογές, αλλά και περιφερειακές. Άρα θα έπρεπε να γράψω άλλο ένα για την Αντιπεριφέρεια.

Βέβαια εκεί οι αλλαγές που είχαμε ήταν ελάχιστες. Ουσιαστικά μία, σε ότι αφορά τους περιφερειακούς συμβούλους. Γιατί στο τιμόνι της Αντιπεριφέρειας δεν είχαμε αλλαγή. Είχαμε επανεκλογή. Και μάλιστα, αυτή την φορά ο κόσμος είχε την δυνατότητα να… «σταυρώσει» στο ψηφοδέλτιο τον ή την αγαπημένη του σύμβουλο. Σωστά; Βέβαια αυτό το τελευταίο, κάποιοι προεκλογικά το χρησιμοποίησαν ως σημαία, αλλά εκ του αποτελέσματος αποδείχθηκε πως ο κόσμος ήξερε πολύ καλά ποιον ήθελε στο τιμόνι, και δικαίως.

Οι 16200 σταυροί δεν αφήνουν σε κανέναν, κανένα περιθώριο αμφισβήτησης του παραπάνω συμπεράσματος. Η Σοφία Μαυρίδου είναι η αγαπημένη των Πιεριέων, και αυτό σήμερα πια είναι ντε φάκτο. Πάμε όμως να δούμε πως πέρασε ο πρώτος μήνας διοίκησης της Σοφίας. Αν και ουσιαστικά δεν ήταν μήνας αλλά τρίμηνο. Γιατί για της κ. Μαυρίδου, δεν άλλαξε σχεδόν τίποτα. Απλά συνέχισε να κάνει την δουλειά της το ίδιο καλά ή και καλύτερα στην θέση που την τοποθέτησαν οι εκλογές.

Και λέω καλύτερα, γιατί δεν ξέρω αν το παρατηρήσατε κι εσείς ή είναι μόνο δική μου διαπίστωση, αλλά φέτος το καλοκαίρι και μέχρι τώρα η Αντιπεριφερειάρχης, έχει ανεβάσει τρελούς ρυθμούς!!! Απορώ μ’ αυτή την γυναίκα δηλαδή! Δεν κουράζεται; Την βλέπουμε παντού πια! Το πρωί είναι απίκο στο γραφείο της, και μετά απογειώνεται! Συναντήσεις, συνεδριάσεις, meetings, συμβούλια, επίβλεψη των έργων, νέες συμβάσεις για νέα έργα, συντήρηση των περιοχών της ευθύνης της Αντιπεριφέρειας, και το απόγευμα και μετά αρχίζουν τ’ άλλα. Τα κοινωνικά και πολιτιστικά! Κι εκεί όμως η Σοφία είναι απίκο! Κοινωνικές, πολιτιστικές και άλλες εκδηλώσεις όλο το καλοκαίρι. Θυμάστε εεε; Η Σοφία πάλι παντού! Το πως τα προλαβαίνει όλα αυτή η γυναίκα, είναι απορίας άξιο! Η καθημερινότητά της έχει απίστευτους ρυθμούς!


Όσο για τις σχέσεις της με τον τοπικό (και όχι μόνο) πολιτικό κόσμο, είναι εξαιρετικές. Αγαστή η συνεργασία της με τους βουλευτές, αλλά και με τους Δημάρχους της Πιερίας. Η συνεργασία της με όλους έχει ως πρωταρχικό και μοναδικό στόχο το καλό του τόπου. Της Πιερίας.  Επίσης, δεν είναι τυχαίο ότι ο Τζιτζικώστας της εμπιστεύεται σημαντικές θέσεις ευθύνης, όπως για παράδειγμα την θέση της αναπληρώτριας στη Περιφέρεια. Να τον αναπληρώνει δηλαδή όταν εκείνος απουσιάζει εκτός για επαγγελματικούς λόγους.

Ααα… είναι και το άλλο. Πάντα χαμογελαστή και ευδιάθετη!!! Καταδεκτική και απλή. Πάντα δίπλα της οι δικοί της άνθρωποι που την αγαπούν και την στηρίζουν εδώ και πολλά χρόνια! Ακόμα πριν γίνει αυτή που είναι σήμερα! Η οικογένειά της και οι φίλοι της είναι συνεχώς δίπλα της. Και για να σας δώσω και λίγο «τροφή» για την επόμενη κουβέντα σας στο καφενείο, θα σας πω και μια πικάντικη πληροφορία. Αυτό το… «χαμογελαστή και ευδιάθετη» προσωπικά το παρατηρώ πολύ στην Σοφία τελευταία, και επειδή γνωρίζω (όπως κι εσείς φυσικά) τι σημαίνει ή πως μεταφράζεται το χαμόγελο και η καλή διάθεση σε μια γυναίκα, θα σας πω μόνο τούτο: Η Σοφία εκτός του ότι πάει καλά σε πολλούς τομείς της ζωής της αυτό τον καιρό, πάει περίφημα και στα προσωπικά της! Γιατί όχι άλλωστε;  Γυναίκα είναι, όμορφη είναι, νέα είναι, έξυπνη είναι… Αυτό που σας λέω, είναι διασταυρωμένο. Μην με ρωτάτε όμως περισσότερα. Ότι καταλάβατε, καταλάβατε!!! Αν και όταν έλθει η ώρα, θα μάθετε και τα υπόλοιπα. Προχωράμε παρακάτω…

Για όλα τα παραπάνω όμως, όπως και για το κάθε τι που συμβαίνει στον κόσμο, υπάρχει εξήγηση. Η δική μου είναι απλή. Η Σοφία η Μαυρίδου είναι τόσο καλή σ’ αυτό που κάνει, γιατί το αγαπάει πολύ. Είναι η ζωή της αυτή. Αλλά δεν φτάνει μόνο η αγάπη για να είναι κανείς καλός στην δουλειά του. Θέλει γνώσεις, εμπειρία και σχέδιο. Και η Μαυρίδου, φαίνεται να τα έχει και αυτά. Έχει με άλλα λόγια όλο το πακέτο. Είναι ολοφάνερο.


Δανείζομαι για το κλείσιμο μια δική της φράση που ανάρτησε την 1η Σεπτέμβρη, όταν δηλαδή ξεκίνησε και επίσημα η νέα της θητεία στο τιμόνι της Αντιπεριφερειάρχη στην Π.Ε. Πιερίας, στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook: «Στηζωή μας καθετί δεν γίνεται τυχαία, αλλά ΟΛΑ έχουν την λογική εξήγηση τους!»

Η Σοφία Μαυρίδου ήλθε για να μείνει πολλά χρόνια ακόμη, και θα μείνει. Το υπογράφω…


Γράφει & Υπογράφει
Πέτρος Σταθακόπουλος.-


Διαβάστε ακόμη:

Πάρκο Κατερίνης: Η ιστορία του από την απελευθέρωση της πόλης μέχρι σήμερα… Άλλη μια επέτειο που πρέπει να γιορτάσουμε αυτές τις μέρες…

Τι γίνεται στο Λιτόχωρο; Γιατί κάποιοι κάτοικοι χάρισαν επαναφορτιζόμενο ηλεκτρικό βιδολόγο στο τοπικό Αστυνομικό Τμήμα;





Καταγγελία σοκ: «Μου έκανε διπλή μαστεκτομή χωρίς λόγο!» - Μια απίστευτη ιστορία στην Κατερίνη (βίντεο)





Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια