HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Καλημέρα Σοφία…!!!


Πρωινή – πρωινή όπως κάθε μέρα άλλωστε, έτσι και σήμερα η αντιπεριφερειάρχης κ Σοφία Μαυρίδου καλημέρισε όλους τους φίλους της μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook με την εξής φράση:

«Η μαγεία της « φύσης» το πρωί!!Ξεκινά μια ομορφη μέρα που όπως η «γραμμή του ουρανίου τόξου» έτσι και η διάθεση μας είναι θετική, χαλαρή και ....!!Ας κερδίσουμε κάθε στιγμή της ζωής μας και ας μην επιτρέπουμε τίποτε και σε κανέναν να μας « γκριζάρει» ..:Όλα εξαρτώνται « μόνο από ‘μας»️Καλημερα😄😄😄😄»

Την παραπάνω ανάρτηση της την συνόδευσε και με μια πολύ όμορφη εικόνα του ουράνιου τόξου. Δείτε την ανάρτησή της:


Η Σοφία αγαπάει τον τόπο αλλά και την δουλειά της. Αυτό άλλωστε είναι ολοφάνερο. Εκτός όμως αυτού ξέρει πολύ καλά ότι «Το πρωινό πουλί πιάνει την τροφή…» γι΄ αυτό και την βλέπουμε κάθε πρωί με συνέπεια, χαρά και αγάπη στο πόστο της.

Μπράβο Σοφία! Συνέχισε την πολύ καλή δουλειά που κάνεις…!!!



Διαβάστε ακόμη:

Πολύ καλή κίνηση η συνεργασία Γερολιόλου και Ξυπτεράς σε θέματα τουρισμού στον Δήμο Δίου-Ολύμπου! Συγχαρητήρια και καλή επιτυχία!

Ο κύβος ερρίφθη! Τέρμα τα σενάρια για το Νοσοκομείο Κατερίνης – Σαλονικιός ο νέος Διοικητής!

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ: Ο δικηγόρος κ. Εμμαν. Παπάς μιλάει για την επιτυχία του στην αποτροπή πλειστηριασμού πρώτης κατοικίας

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Σοβαρό εργατικό ατύχημα σε πλήρωμα απορριμματοφόρου σήμερα το πρωί στον Δήμο Δίου-Ολύμπου – Εκτός κινδύνου η υπάλληλος








Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια