HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


«Πράσινο Σημείο» στο Δήμο Πύδνας – Κολινδρού! Ένα από τα έργα του Βαγγέλη Λαγδάρη που υλοποιείται σήμερα

Μια είδηση, ή μάλλον ένα δελτίο τύπου που αποτελεί είδηση, (και μάλιστα σημαντική για τον τόπο) από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας δημοσιεύθηκε εχθές από τα ΜΜΕ και αφορούσε τα «Πράσινα σημεία» που εγκρίθηκαν από το πρόγραμμα «Φιλόδημος» για 5 Δήμους της Π.Κ.Μ.

Διαβάστε εδώ το δελτίο τύπου:

Για το «Πράσινο Σημείο» του Δήμου Πύδνας – Κολινδρού προβλέφθηκε η διαμόρφωση του χώρου του οικοπέδου, που θα το φιλοξενήσει, ώστε όλο το συγκρότημα να λειτουργήσει με οργανωμένο τρόπο και να εξασφαλίζεται η ασφάλεια και η άνεση των εργαζομένων και των επισκεπτών. Το «Πράσινο Σημείο θα είναι πλήρως εξοπλισμένο και με όλες τις αναγκαίες υποδομές. Στόχος είναι η διαχείριση 208,5 τόνων απορριμμάτων ετησίως.

Και για να είμαστε δίκαιοι και ν’ αποδίδουμε «Τα του Καίσαρος τω Καίσαρι», θα πρέπει να λέμε αλήθειες. Θα πρέπει να λέμε τα σύκα, σύκα, και στην σκάφη, σκάφη.

Το συγκεκριμένο έργο λοιπόν κατατέθηκε επι Δημαρχίας του κ. Βαγγέλη Λαγδάρη και το παρακάτω έγγραφο, το οποίο δημοσίευσε και ο ίδιος στις 5 Αυγούστου του 2019 στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook  το αποδεικνύει περίτρανα.


Δείτε την δημοσίευση ολόκληρη:


Να σημειωθεί ότι η συγκεκριμένη δημοσίευση είχε γίνει για να δώσει απάντηση στις δηλώσεις τότε του νυν Δημάρχου κ. Ανέστη Μανώλα για «Καμένη γη».


Πέτρος Σταθακόπουλος.-


Διαβάστε ακόμη:

Άλλο ένα «φάουλ» του Οργανισμού Φεστιβάλ Ολύμπου! «Ξέχασαν» να καλέσουν δημοσιογράφους και έκοψαν την πίτα μόνοι τους… 

Γρήγορα αντανακλαστικά και άμεση ανταπόκριση του Δήμου στη δημοσίευση της Kapa News για την βλάβη νερού στην Ράχη Πιερίας! Συγχαρητήρια!

Γιατί ο Χρήστος Κομπατσιάρης νιώθει την ανάγκη να αποκαταστήσει την αλήθεια; Ποιος τα έβαλε με τους εργαζόμενους στον Δήμο του και γιατί;







Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια