Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

«Πράσινο Σημείο» στο Δήμο Πύδνας – Κολινδρού! Ένα από τα έργα του Βαγγέλη Λαγδάρη που υλοποιείται σήμερα

Μια είδηση, ή μάλλον ένα δελτίο τύπου που αποτελεί είδηση, (και μάλιστα σημαντική για τον τόπο) από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας δημοσιεύθηκε εχθές από τα ΜΜΕ και αφορούσε τα «Πράσινα σημεία» που εγκρίθηκαν από το πρόγραμμα «Φιλόδημος» για 5 Δήμους της Π.Κ.Μ.

Διαβάστε εδώ το δελτίο τύπου:

Για το «Πράσινο Σημείο» του Δήμου Πύδνας – Κολινδρού προβλέφθηκε η διαμόρφωση του χώρου του οικοπέδου, που θα το φιλοξενήσει, ώστε όλο το συγκρότημα να λειτουργήσει με οργανωμένο τρόπο και να εξασφαλίζεται η ασφάλεια και η άνεση των εργαζομένων και των επισκεπτών. Το «Πράσινο Σημείο θα είναι πλήρως εξοπλισμένο και με όλες τις αναγκαίες υποδομές. Στόχος είναι η διαχείριση 208,5 τόνων απορριμμάτων ετησίως.

Και για να είμαστε δίκαιοι και ν’ αποδίδουμε «Τα του Καίσαρος τω Καίσαρι», θα πρέπει να λέμε αλήθειες. Θα πρέπει να λέμε τα σύκα, σύκα, και στην σκάφη, σκάφη.

Το συγκεκριμένο έργο λοιπόν κατατέθηκε επι Δημαρχίας του κ. Βαγγέλη Λαγδάρη και το παρακάτω έγγραφο, το οποίο δημοσίευσε και ο ίδιος στις 5 Αυγούστου του 2019 στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook  το αποδεικνύει περίτρανα.


Δείτε την δημοσίευση ολόκληρη:


Να σημειωθεί ότι η συγκεκριμένη δημοσίευση είχε γίνει για να δώσει απάντηση στις δηλώσεις τότε του νυν Δημάρχου κ. Ανέστη Μανώλα για «Καμένη γη».


Πέτρος Σταθακόπουλος.-


Διαβάστε ακόμη:

Άλλο ένα «φάουλ» του Οργανισμού Φεστιβάλ Ολύμπου! «Ξέχασαν» να καλέσουν δημοσιογράφους και έκοψαν την πίτα μόνοι τους… 

Γρήγορα αντανακλαστικά και άμεση ανταπόκριση του Δήμου στη δημοσίευση της Kapa News για την βλάβη νερού στην Ράχη Πιερίας! Συγχαρητήρια!

Γιατί ο Χρήστος Κομπατσιάρης νιώθει την ανάγκη να αποκαταστήσει την αλήθεια; Ποιος τα έβαλε με τους εργαζόμενους στον Δήμο του και γιατί;Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.