Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Ο Γιώργος Νταντάμης απέφυγε να στηρίξει Κουκοδήμο στην κόντρα του με Χιονίδη… Γιατί άραγε; Μήπως κρατάει ανοικτή την πόρτα του Σάββα; Μήπως πιστεύει πως θα του χρειαστεί πολιτικά;

Καλησπέρα στην πιο ωραία παρέα της πόλης!!! Τα μάθετε εεεε; Χαμός πάλι προχθές στο δημοτικό συμβούλιο!!! Τα είδατε στα βίντεα, τα διαβάσατε στα τοπικά ΜΜΕ, τα ακούσατε στα ράδια και στα καφενεία της πόλης. Όσο γι’ αυτό είμαι απόλυτα σίγουρος!!!

Για τα λόγια που αντάλλαξαν ο βουλευτής Σάββας Χιονίδης και ο δήμαρχος Κώστας Κουκοδήμος δεν έχω να προσθέσω κάτι περισσότερο εγώ. Είναι πλέον ξεκάθαρο το κλίμα που επικρατεί ανάμεσά τους. Το καταλάβατε κι εσείς, έτσι δεν είναι;

Νομίζω όμως πως μας έχει ξεφύγει μία μικρή λεπτομέρεια...

- Οκ, ο Κουκοδήμος και ο Χιονίδης αντάλλαξαν βαριά λόγια. Το κατάλαβαν όπως προείπα όλοι
- Οκ, ο Νταντάμης επιτέθηκε με σφοδρότητα στον Λιακόπουλο. Άγνωστοι ακόμη όμως οι λόγοι, αλλά και αυτό σίγουρα όλοι το αντιλήφθηκαν. (Δείτε το βίντεο εδώ)

Εγώ όμως είδα κάτι ακόμη, για το οποίο δεν μιλάει ΚΑΝΕΙΣ! Συγκεκριμένα είδα τον Γιώργο Νταντάμη να αποφεύγει να τοποθετηθεί στην κόντρα Κουκοδήμου και Χιονίδη! Να κρατάει ίσες αποστάσεις και από τους δύο, προσπερνώντας το θέμα σα να μην τρέχει τίποτε.

Ο Γιώργος, όπως όλοι πια γνωρίζουμε και έχουμε εμπεδώσει,  είναι συνοδοιπόρος (ή σύμμαχος ή όπως αλλιώς θέλετε πείτε το, το ίδιο είναι) με τον Κώστα. Εκεί που έλεγε «ποτέ ψήφο στη δεξιά», τελικά ψήφισε Κώστα με χέρια και με πόδια στον δεύτερο γύρο των δημοτικών εκλογών, οπότε και συνεργάστηκαν δημόσια! Οι δημοσιογράφοι που στηρίζουν τον έναν, φυσικό είναι να στηρίζουν και τον άλλον. Συγχώνευσαν τους συνδυασμούς τους, και πλέον υπάρχει μόνο ο συνδυασμός του Κώστα. Ο κύριος Γιώργος έγινε αντιδήμαρχος και αναπληρωτής δημάρχου! Επομένως… Πιο κολλητοί δεν γίνεται!

Σκέψου όμως λίγο… Έχεις έναν κολλητό, με τον οποίο μοιράζεστε ΤΑ ΠΑΝΤΑ! Ο κολλητός σου ανταλλάσσει βαριές λέξεις με τον μεγαλύτερο του αντίπαλο. Και μάλιστα στον αντίπαλο που πριν τη δεύτερη Κυριακή των δημοτικών εκλογών του είπες πολλά και εσύ ο ίδιος.  Και εσύ τι κάνεις; Δεν λες λέξη στον αντίπαλο του κολλητού; Παρατηρείς σα να μην τρέχει τίποτε και αλλάζεις θέμα; Πετάς την μπάλα στην κερκίδα;

Έτσι, εύλογο είναι να δημιουργούνται κάποια σοβαρά ερωτήματα:

1) Γιατί ο Γιώργος Νταντάμης απέφυγε να στηρίξει Κουκοδήμο στην κόντρα του με τον Σάββα Χιονίδη;

2) Θέλει ο Γιώργος να κρατήσει ανοικτή την πόρτα του Σάββα; (που έχει δηλώσει πως θα είναι και πάλι υποψήφιος δήμαρχος το 2023)

3) Πιστεύει πως ο Σάββας θα του χρειαστεί πολιτικά κάπου; Πχ να είναι μαλωμένος ο Κώστας με τον Σάββα, αλλά να του μιλάει ο Γιώργος και να του λέει «βοήθα σε αυτό το θέμα ως βουλευτής, για το καλό της πόλης»;


 Ειλικρινά, δεν ξέρω… Νομίζω όμως, πως το θέμα αυτό το παρέβλεψαν όλοι και δεν έχουν καταλάβει πως στην πρώτη μεγάλη δημόσια σύγκρουση Χιονίδη – Κουκοδήμου ο Γιώργος Νταντάμης απέφυγε να στηρίξει τον συνοδοιπόρο του, τον δήμαρχο Κώστα Κουκοδήμο.

Το 2020 ξεκίνησε πιο ενδιαφέρον από ότι θα περίμενα... Ανυπομονώ για την συνέχεια.


Σημείωση: Το βίντεο είναι της συναδέλφου κ. Ελίνας Διαμαντοπούλου απο το κανάλι της στο Youtube (ΕΔΩ)Πέτρος Σταθακόπουλος.-Διαβάστε ακόμη:

«Πράσινο Σημείο» στο Δήμο Πύδνας – Κολινδρού! Ένα από τα έργα του Βαγγέλη Λαγδάρη που υλοποιείται σήμερα 

Άλλο ένα «φάουλ» του Οργανισμού Φεστιβάλ Ολύμπου! «Ξέχασαν» να καλέσουν δημοσιογράφους και έκοψαν την πίτα μόνοι τους… 

Γρήγορα αντανακλαστικά και άμεση ανταπόκριση του Δήμου στη δημοσίευση της Kapa News για την βλάβη νερού στην Ράχη Πιερίας! Συγχαρητήρια!

Γιατί ο Χρήστος Κομπατσιάρης νιώθει την ανάγκη να αποκαταστήσει την αλήθεια; Ποιος τα έβαλε με τους εργαζόμενους στον Δήμο του και γιατί;Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.